7 kis méretű android HD játék, fejlett grafikával, mint konzolos játékok

Azok számára, akik szeretnék kipróbálni az androidos játékokat olyan grafikával, amely nem kisebb, mint a konzolos játékok, de kicsi a fájlméretük, kipróbálhatják a következő játékokat.

Nemcsak a konzolos játékok ismertek a legjobb grafikával. Az Android okostelefonokon sok olyan játék is található, amelyeknek érdekes játékmenete is van fantasztikus grafika. Például játékok Terrorizál.

Tudod, hogy a játék hasonló a játékhoz Playstation 2? Sajnos azonban ennek a játéknak az akadályai vannak nagyon nagy fájlméret 3 GB tartományban. Nos, azok számára, akik szeretnék kipróbálni a jó grafikájú Android-játékokat nem alacsonyabb rangú, mint a konzolos játékok, de van kis játék fájlméret más néven könnyű. Így kipróbálhat néhány játékot, amelyeket az ApkVenue alábbiakban áttekint. Biztos kíváncsi vagy, igaz? milyen a játék. Nézze meg Jaka teljes véleményét, menjünk!

  • 17 legjobb autóverseny-játék 2020 minden platformon, nagyon reális!
  • 20 legizgalmasabb Android Sniper Games 2019 (ingyenes)

Ez a 7 könnyű HD Android-játék olyan grafikával rendelkezik, amelyből hiányzik a játékkonzol

1. Need For Speed ​​Nincs korlátozás

Szereti a versenyjátékokat? Játszma, meccs Need For Speed ​​No Limits alkalmas lesz a játékra. A könnyűsúly mellett ez a játék elképesztő grafikával is rendelkezik, és nem kevésbé hasonlít egy konzolos játékhoz. Megint elsírta magát Letöltés ez a játék ingyen tudod! Így megtakaríthatja kiadásait.

2. Modern Combat 5 Blackout

Ez minden idők legjobb FPS játéka. Nem csak a grafika csodálatos, a játékmenet nagyon izgalmas és nagyon könnyű játszani. Ez a játék tematikus akció stratégia, így természetesen erős stratégiára van szükség a játék megnyeréséhez Modern Combat 5 Blackout ez.

3. Soha ne veszítse el a reményt

Ez a játék nem kevésbé izgalmas! Az OK Soha ne veszítse el a reményt érdekes útja és grafikája van. A támadások végrehajtásához természetesen több lépés is használható. Ha te akcióbarát, akkor az Implosion Never Lose Hope remélem alkalmas lesz a játékra.

4. Vainglory

Játszottál játékokat DotA? Tehát ezt a játékot valóban kötelező játszani. Hencegés van MOBA játék ami nagyon hasonlít a DotA játékhoz, és természetesen ahhoz, hogy ezt a játékot játszani lehessen, állapotban kell lennie online. Ezért, ha rajongsz a DotA játékért, nagyon javasoljuk annak telepítését.

5. A Walking Dead 1. és 2. évad

A sétáló halottak talán mostanáig még mindig a verhetetlen Android-játékok egyike. Mert grafikailag szinte hasonlít egy PlayStation 3 játékkonzolhoz sem The Walking Dead 1. évad, 2. vagy 3. évad és a történet nagyon meglepő. Minden megérdemli a hüvelykujját. Nem csak, hogy a játék mérete sem túl nagy, csak 2 GB tartomány.

6. Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 szinte ugyanaz, mint a The Walking Dead, csak nem szerepel a történetben. Ebben a játékban ki lesz jelölve megölik a zombikat fegyverekkel, és minél magasabb szintre lépsz, annál nehezebb lesz. A grafika vitathatatlanul megegyezik a konzolos játékokkal, ettől eltekintve kis vadméret.

7. Ravensword Árnyékföldek

Ravensword Shadowlands Ez RPG játék ami grafikailag is elég jó. Ebben a játékban meghívást kap kaland a különféle erdőkben missziókat végezni. Ha szeret kalandjátékokat játszani, akkor a Ravensword Shadowlands készen áll a szórakozásra.

Ahhoz, hogy ezt a játékot játszhasd, te nincs szükség megbízható okostelefon-specifikációkkal rendelkezik. Okostelefonon 512 MB RAM még ez a játék is simán futhat. Csak internetkapcsolatra van szükség az elején beléptél a játékba természetesen a jövőben a játék képes lesz futtatni offline.

Ez az 7 HD Android-játék, amelyek a legjobb grafikával rendelkeznek, és nem kevesebb, mint a konzolos játékok. Érdekel? Nem árt kipróbálni a fenti játékok egyikét! Ha van más játékajánlata, kérjük, ossza meg őket az alábbi megjegyzésekben.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found