5 biztonságos tipp a feketepiaci okostelefon megvásárlásához a Batamtól

Néhány biztonságos tipp, amellyel olcsón és jó minőségű feketepiaci okostelefont vásárolhat a Batamtól. Nem kell aggódnia a feketepiaci Batam okostelefon-csalások miatt.

Batam valóban híres városáról, amely olcsó okostelefonokat és feketepiacot kínál. Smartphone fekete piac A Batam nagyon sokszínűnek mondható, és természetesen különböző simaságú. Okosnak kell lennie annak, hogy melyiket válogassa okostelefon feketepiac a legjobb, amit Batamban kaphatsz.

Olyan sok okostelefon van, az is lehetséges, hogy olyan elemeket kap, amelyek nem jók, vagy akár csalódást okoznak. Veszély ezt nem tudják elkerülni a célzó vásárlók okostelefon feketepiac a Batam-tól.

  • A 20 legkeresettebb feketepiaci okostelefon 2018-ban
  • 15+ legjobb kétkártyás Android okostelefon, 1 millió 2016, IDR
  • 5 ok, amiért nagyon veszélyes a feketepiaci okostelefon vásárlása

Kerülje a Black Market Batam okostelefon-csalásokat

Jól, hogy elkerülje a nem kívánt dolgokat vásárláskor okostelefon feketepiac Batamból kötelező itt Olvassa el a biztonságos vásárlási tippekről szóló véleményeket okostelefon feketepiac Batamtól. Na gyere, csak vessen egy pillantást a részletes áttekintésre.

1. Kerülje az okostelefon feketepiac árát, mert a különbség túl messze van

Egy okostelefon ára fekete piac ami nagyon olcsó, elkábító és arra késztet bennünket, hogy azonnal megkapjuk. Te azonban Ehelyett tisztában kell lennie a túl olcsó árral. Általában alacsony áron más funkciójú okostelefont kap ésszerűtlen vagy talán törött tudta nélkül. Jól, jó előre megvizsgálni az okostelefon árát vételi és eladási fórum.

2. Fizikai ellenőrzés és részletes okostelefon-feketepiac

Az okostelefon fizikussága az első dolog, amelyet ellenőriznie kell, mielőtt megvásárolja az okostelefont fekete piac Batamtól. Ha megtalálja lesütött ami tiszta a kamera közelében, azonnal ellenőrizze a kamerát, működik-e még Normál vagy nem. Ezen kívül ellenőrizze a képernyőt is érintőkijelző okostelefonról fekete piac hogy meg akarja vásárolni.

3. Online vásárlás? Biztosítsa az eladó hírnevét

A hírnév mindent meghatároz. Több okostelefon-kereskedő fekete piac általában van Facebook csoport maga áll több száz még ezer előfizetői vevők. Jól, könnyen bekerülhet a csoportba Facebook látni tevékenység benne.

4. Ha 200 ezer veszteségre kész visszatérítést szeretne

Az expedíció és az eladók közötti játék régóta létezik egészen rejtve. A szállítás drága, ha árat számítunk fel a vásárlók számára 200 ezer rúpia egyszer küldjön árut Indonéziába. Ennélfogva, mielőtt okostelefont vásárolna fekete piac próbáld meg elolvasni az eladó hirdetésének részleteit. Ha a szín nem megfelelő, és már megérkezett, készüljön fel elvesztette 200 ezer rúpiát.

5. Kerülje az eladóktól származó kiegészítők használatát

Valóban a vásárlók számára biztosított kiegészítők nem eredeti és károsíthatja az okostelefon akkumulátorát fekete piac amit vásárol (olvassa el azt is: 4 legegyszerűbb módszer az eredeti és hamis töltők megkülönböztetésére). Lehetőleg vásároljon töltő vagy fejhallgató újakat eredeti ban ben Smartphone Center és vesz egy okostelefont fekete piac a Batam eladásától bárok. Ez bizony elég megtakarítás költségvetés amelyet általában az eladók külön díjat számítanak fel 100 ezer rúpia okostelefonokhoz fekete piac rudak válnak teljes készlet.

Jól, Ez néhány tipp, amelyeket meg lehet osztani azok számára, akik szeretnének okostelefont vásárolni fekete piac Batamtól. Még mindig megteheted igazán szerezzen jó okostelefont alacsony áron, de ne felejtse el betartani a fenti tippeket srácok.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found