Mi a 10 legjobb videocsevegési alkalmazás az Androidon?

A videocsevegés eredetileg tudományos fantasztikus technológia volt a jövőben. Az internet gyors fejlődése miatt a videó most kezdi felváltani a vizuális beszélgetést

Videocsevegés eredetileg a jövő tudományos-fantasztikus technológiája. Mivel az internet fejlődése olyan gyors, most a videocsevegés lassan kezdi felváltani a szokásos vizuális beszélgetési módszert.

Bár a mobil eszközök, amelyek kamerákkal rendelkeznek, 2013 óta készülnek, használatuk kizárólag szelfi.

Most a modern időkben vagyunk, ami azt jelenti, hogy még mindig képesek vagyunk kommunikációt létrehozni, annak ellenére, hogy nem vagyunk együtt (sem szóban, sem vizuálisan).

Ha az Apple alkalmazásokra támaszkodik FaceTime mint a peronon kommunikáció. Mit szólnál az Androidhoz? Pihenjen itt 10 legjobb video chat alkalmazás az Androidon, amelyet választhatunk, Cekidot!

  • Hogyan készítsünk lebegő csevegési értesítéseket, mint például a Facebook Messengeren
  • Egyedülállók és Facebook-csevegés Magányos? Itt a megoldás!
  • Az új „Super Chat” funkció megkönnyíti a YouTube-felhasználók számára, hogy extra pénzt szerezzenek

10 legjobb Android-os videocsevegési alkalmazás, mik ezek?

1. Skype

Alapvetően Skype azonnali üzenetküldő megoldásként jött létre, hogy versenyezzen a Yahoo! Most felület számos csoportnak segített, mind egyéneknek, mind üzleti tevékenységnek. A Skype segítségével egyenként vagy csoportosan tudunk hívásokat kezdeményezni.

Van szolgáltatás prémium videohívás és videocsevegés hogy választhatunk. Érdekes módon a Skype továbbra is jó minőségű videó- ​​és hangvételt kínál, annak ellenére, hogy az internet sebessége nem a maximális teljesítményt nyújtja. Valójában minden Skype-felhasználóval tudunk kommunikálni felület.

2. Google Hangouts

A Google Hangouts vitathatatlanul a Google Talk, az immár megszűnt Google azonnali üzenetküldő platform fejlődésének eredménye. Amint az azonnali üzenetküldés fejlődése egyre fejlettebb technológiára vált, a Google egy ingyenes alkalmazást indított el annak lehetővé tételére videohívás és be van kapcsolva a hang felület Bármi.

Így, Hangouts lehetővé teszi számunkra az egyénekkel és csoportokkal való kommunikációt is. A társalgók nagyon népszerűek a hallgatók vagy a tanulmányi csoportok körében.

3. Google Duo

A Duo és a Hangouts közötti különbség az, hogy a Hangouts inkább csoportos tevékenységekre készült. Míg a Duo szinte kizárólag egy az egyben-egy videós beszélgetésre készült. Szolgáltatás szempontjából a videó és audió vétel minősége még mindig jó, annak ellenére, hogy az internetkapcsolat lassú.

4. WhatsApp

Az új funkciókon kívül WhatsApp már népszerű a vezető azonnali üzenetküldő alkalmazásként. Aztán a WhatsApp ismét új funkciókat kezdett hozzáadni, amelyek egyike a szolgáltatások voltak videohívás mindenkinek felület. Kizárólag szolgáltatás videohívás A WhatsApp csak személyes beszélgetésekre szolgál.

5. Facebook Messenger

Mint ismeretes A Facebook Messenger (FM) közel félmilliárd telepítést hajtott végre A Play Áruház. A WhatsApp-tól eltérően az FM lehetővé teszi videohívás és csoportos hanghívások. A videó minősége az FM-en még mindig jó, annak ellenére, hogy az internetkapcsolat lassú.

6. Viber

Viber vitathatatlanul a WhatsApp versenytársa, míg végül a WhatsApp meg tudta győzni. Annak ellenére, hogy ugyanaz a szolgáltatása van, a Viber azóta különböző kezdeményezéseket tett egy kiemelkedő jellemzővel, nevezetesen videohívás. Valójában szolgálatot igényelnek videohívás még mindig stabilak, annak ellenére, hogy gyenge 3G kapcsolaton keresztül végezték.

Tehát továbbra is tisztességes video- és hangminőséget kapunk előadás közben videókonferenciázás. A Viber segítségével akár 100 embert is egyszerre lehet kapcsolatba lépni anélkül, hogy gyors kapcsolatra lenne szükség.

7. IMO

Azt mondhatjuk IMO egy egyszerű alkalmazás, nincsenek túlterhelő pluginok vagy szűrők. Az alkalmazásnak nagyon egyszerű felülete is van. Amellett, hogy felhasználható videohívás, Az IMO üzeneteket és képeket is küldhet. Érdekes módon a lehető leggyorsabban tudunk videohívásokat kezdeményezni a képernyő bal sarkában lévő gomb segítségével, ez azt jelzi, hogy ez az alkalmazás a felhasználók kényelmét hivatott szolgálni.

8. Tangó

Annak ellenére, hogy a Tango most inkább hasonlít felület társadalmi mégis szolgálat videohívás nagyon jó minőségűek. Nem is kell szoros kapcsolat.

Ezzel az alkalmazással SMS-t, csevegést és videohívásokat küldhetünk barátainak vagy családtagjainak. A tangóval több embert is találhatunk az érdeklődésük alapján.

A Tango a csoportos csevegéseket is támogatja, és érdekes módon letölthetjük a Tango által támogatott játékokat, hogy együtt játszhassunk más felhasználókkal.

9. Siklás

A csúszás alkalmazásonként különbözik csevegés Egyéb. Siklik kizárólag videoüzenetekhez készült. A Glide segítségével akár 10 másodperces videóüzeneteket is küldhetünk több barátnak. Más videoüzenet küldésével is válaszolhatnak.

10. Camfrog

Camfrog egy alkalmazás videocsevegés amelynek megvannak a maga sajátosságai és előnyei. A Camfrog révén szabadon megtehetjük videó hívás bárkivel, aki elérhető kapcsolatban áll, még idegenekkel is.

Ez az 10 legjobb videocsevegési alkalmazás Androidon amelyet ingyen lehet beszerezni. Melyiket használtad? Ossza meg válaszait az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found