7 japán tanulási oldal, amelyeket ingyen élvezhet!

Ha gyorsan akarsz tanulni, használhatod ezt az ingyenes japán nyelvtanuló webhelyet. Tehát nem kell pénzt költeni ...

Szeretsz japán animéket vagy filmeket nézni? Zavart a nyelv? Ha zavartnak érzi magát, biztosan vannak olyanok, akik gyorsan szeretnének megtanulni és elsajátítani a japán nyelvet.

Annak ellenére, hogy kereshet feliratokA japán fülben azonban még mindig idegenül hangzik azok számára, akik csak hallották.

A japán anime és filmek azonban sok embert arra ösztönöznek, hogy mindent elsajátítsanak a japán nyelvvel és kultúrával kapcsolatban. Ha gyorsan akarsz tanulni, használhatod ezt az ingyenes japán nyelvtanuló webhelyet. Tehát nem kell pénzt költeni japán nyelvtanfolyamokra.

  • Szereted a japán lányokat? Íme néhány érdekes tény a japán lány egyenruhákról
  • Remek, japán diákok fejlett technológiát alkalmaznak a csaláshoz
  • Videó: COOL! Ezt csinálják a japán diákok, ha késnek az óráról

7 ingyenes japán tanulási oldal

Tudnia kell, nem minden tanulási webhelyet online ez ingyenes. Leginkább az online oktatási webhelyek léteznek, amelyek megkövetelik, hogy a felhasználók fizessenek díjakat tanfolyamokért, könyvekért és másokért.

De nem kell aggódnia, mert még mindig vannak online ingyenes vagy ingyenes japán nyelvtanuló webhelyek. Nem hiszi el? Az ApkVenue itt arról árulkodik, hogy mely webhelyek adhatnak ingyen leckéket a japán nyelvről. Csak nézd meg, menjünk!

1. Erin

Fotó forrása: Fotó: erin.ne.jp

Az Erin egy olyan oldal, ahol ingyen tanulhat japánul, és még a kezdők is megtanulják. Itt megtanulod feliratokkal kísért videók használatát romaji és kanji, japánul és indonézül. Nem csak, hogy még ez a webhely is biztosítja a témát manga és válaszolhat az Erin által adott kvízre.

Fotó forrása: Fotó: erin.ne.jp

2. NHK World

Fotó forrása: Fotó: nhk.or.jp

A következő az NHK World. Ez a webhely japán nyelvtananyagokat kínál digitális könyvek és hanganyagok felhasználásával, hogy megkönnyítse a japán nyelvtanulást. ezen kívül itt letölthet fájlokat és hanganyagokat, amelyeket aztán elmenthet számítógépére vagy mobiltelefonjára.

Fotó forrása: Fotó: nhk.or.jp

Az NHK nemcsak tanul, hanem hozzáférést biztosít a Japánról szóló hírekhez és a Japán környéki rádióhoz is, amely megkönnyíti számunkra a Japánról szóló információk beszerzését.

3. WKWKJapan

Fotó forrása: Fotó: wkwkjapan.com

A WKWKJapan-on közvetlenül japán tanárok taníthatják meg, de online oktatási médián keresztül. A WKWKJapan-on először regisztrálnia kell, hogy hallgató legyen. Más online tanulmányokkal ellentétben online oktatást is végezhet a Facebookon. Elég, ha csatlakozunk a japán online tanfolyamcsoporthoz japán tanárokkal.

Itt minden héten van egy tanfolyam-beosztás, tehát olyan vagy, mintha az iskolában tanítanál. Ami még szórakoztatóbb, az a japán tanár, aki azonnal gyakorlati anyagokat nyújt következetesen. Kérdezhet is, és azonnal megértheti a leckét részletesen.

4. Japán tanulási szótár

Fotó forrása: Fotó: Jepang-indonesia.co.id

A Japanese Learning Dictionary egy online szótárat kínáló webhely. Indonéz szavakat kereshet A-Z, japán, valamint romaji szavakból. Ezen kívül vannak különféle szókincsek japántól indonézig, és fordítva.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Goethe Verlag

Fotó forrása: Fotó: goethe-verlag.com

Következik a Goethe Verlag. A könyvek használatával való tanulás mindennap megtörtént, de mit szólnál a könyvek és az audio használatának megtanulásához? A Goethe verlag MP3 tanfolyamokat kínál azok számára, akik szeretnének japánul tanulni. 100 lecke van MP3-kkal együtt.

6. Quizlet

Fotó forrása: Fotó: quizlet.com

A következő a Quizlet. A Quizlet webhely megkönnyíti a hallgatók számára a használat megtanulását kártyákat. Az iskolai tanulmányokhoz hasonlóan itt is tesztelheti japán nyelvtudását.

Fotó forrása: Fotó: quizlet.com

Ezen kívül meccsszavakat és még sok mást is játszhat. Így nem unatkozik gyorsan a japán nyelv elsajátításában. A játék során itt arra kell kérni, hogy válasszon egy nehézségi szintet. A Quizlet három szintet kínál, nevezetesen az Easy, a Medium és a Hard. A nehézségi szint mellett van egy Pontszám is. Ha jól illeszkedik a szavakhoz, megkapja pontszám. Minél több pontszám, annál magasabb a szinted.

7. Osztályunk

Fotó forrása: Fotó: classkita.com

Az utolsó a mi osztályunk. Ez a webhely videókat és digitális könyveket kínál hanggal a tanuláshoz. Kérdésekre is válaszolhat, és megbeszélhet más diákokkal.

Fotó forrása: Fotó: classkita.com

Nemcsak diák lenni, még te is lehet tanár ezen az oldalon. Nem csak japánul tanulhat, hanem más tárgyakat is, például Matematika, informatika, és mások.

Nos, ez a lista 7 japán nyelvtanuló webhelyről, amelyekhez ingyenesen hozzáférhet. Ha más webhelyekkel kapcsolatos információval rendelkezik, ne felejtse el Ossza meg a megjegyzések oszlopban igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found