8 legjobb android párbaj játék, amely offline is lejátszható

Íme 10 legjobb Android párbaj játék, amelyek offline is játszhatók. Annak érdekében, hogy még mindig jól érezhesse magát a barátjával, annak ellenére, hogy rossz a kvótája.

Android-játékok lejátszása okostelefonon minden bizonnyal szórakoztató tevékenység. Különösen, ha játszik Android párbaj játék barátaival vagy barátnőivel. Mindenképpen izgalmasabbnak érzi magát, mert az összetartozás és az intimitás olyan érzése van, amelyet nem érezhet, ha egyedül játszik okostelefonján Android-játékokat.

De mi van, ha az Android adatkvótája elfogy? Akkor csak egy androidos okostelefont vagy táblagépet lehet használni? Ne tévesszen meg, mert ezúttal az ApkVenue listája van 8 legjobb Android párbaj játék, amelyek offline is játszhatók.

  • Javítsa a minőséget partnerével együtt ezzel a játékkal
  • 10 legjobb Android multiplayer játék, amelyet internet nélkül játszhat

10 legjobb Android párbaj játék, amely offline is játszható

1. Glow Hockey

Az egyik Android párbaj játék offline a leghíresebbek Glow Hockey. A játék módja egyszerű, a meccs megnyeréséhez a lehető legjobban be kell helyeznie a labdát az ellenfél kapujába. Egyedül vagy barátaival szemben csak egy Android-eszközzel játszhat.

Próbálja ki maga a szórakozást Glow Hockey az alábbi játék letöltésével.

Natenai szimulációs játékok LETÖLTÉS

Ha meg szeretné tudni, hogyan kell játszani, kérjük, nézze meg a következő videót:

2. DUÁLIS!

Ez az egy játék két Android-eszközön játszható, Bluetooth vagy WiFi kapcsolattal. JátékmenetDUPLA! valójában nagyon egyszerű. Csak különféle típusú lövésekkel kell lőnie az ellenfelet. Az ApkVenue nagyon szereti az egyszerű mintákat és az élénk színeket. Ez igazán szórakoztatóbbá teszi a napodat.

Próbálja meg letölteni a játékokat DUPLA! alább az okostelefon és a barátok számára.

Nézze meg az Android párbaj játékainak klassz videóit is offline itt.

3. BombSquad

Biztosan ismeri a játékot Bombázó ember? Nos, az Android párbaj játék offline cím Bomba-osztag van koncepciója és játékmenet ugyanaz. A grafika azonban nagyon jó, és a rendelkezésre álló fegyverek választéka is nagy. WiFi-kapcsolattal többjátékos módban is játszhatod.

Gyerünk, hívd meg barátaidat, hogy harcoljanak mélyen Bomba-osztag az alábbi játék letöltésével:

Eric Froemling Arcade Games LETÖLTÉS

Vessen egy pillantást ennek az egy játéknak az izgalmára a következő videóban.

4.2 Player Reactor (többjátékos)

Az Android párbaj játékban offline cím 2 játékosos reaktor (többjátékos) Itt számos kérdést fog kapni, majd gyorsan meg kell kitalálnia a választ az okostelefon képernyőjének megérintésével. A szabályok egyszerűek, de a feltett kérdések meglehetősen frusztrálóak! Vidámnak kell lennie, és irritálóvá kell tennie.

Érezd a mókát 2 játékosos reaktor (többjátékos) az alábbi játék letöltésével:

Játékok Arcade hűvös cseresznyefák LETÖLTÉS

Szeretné látni, hogyan kell játszani? Nézze meg a következő videót.

5. Tic Tac Toe

Ki ne ismerné Tic Tac Toe-t? Ezt a hagyományos és legendás játékot nagyon könnyű játszani. Bár egyszerű, játékok Tic Tac Toe ez az Android verzió elég izgalmas és szórakoztató. Android párbaj játék offline ez lehet egy lehetőség arra, hogy töltse ki szabadidejét barátaival és barátnőivel.

Kérjük, töltse le a játékot Tic Tac Toe ez alatt.

Optime Logikai Játékok Szoftver LETÖLTÉS

Játékmenet és a megjelenése egyszerű, de a szemnek kellemes. Próbáld meg megnézni a videót.

6. Sakkmentes

Biztosan tudod, hogyan kell sakkozni, igaz? A sakkban a legfontosabb a stratégia, hogy legyőzhesse ellenfelét. Android párbaj játék offline cím Sakkmentes Ezt használhatja ötletelésre a barátaival, vagy megmutathatja, milyen okos vagy kedves barátod szemében.

Csak töltse le a játékot Sakkmentes ez alatt:

AI Factory Limited Sportjátékok LETÖLTÉS

Nézze tovább a videót játékmenetitt van.

7. Mikro csaták

Ban ben Mikro csaták, nem játszhat csak egy játékot. De van benne 4 mini játék. Egyedülálló módon, az Android párbaj játékban offline játékosonként csak egy gomb van. Valóban nagyon egyszerűnek tűnik, mint egy 8 bites játék. De garantáltan szórakoztató és vidám lehet.

Azonnal töltse le a játékot Mikro csaták ez alatt.

Játékok Arcade Donut Games LETÖLTÉS

Hívd meg barátaidat vagy barátnőidet, hogy játsszanak Micro Battles-t és nevessenek együtt. Mint ez az egy pár, itt:

8. BADLAND

Játék címmel BADLAND nagyon klassz és egyedi grafikával rendelkezik. Rengeteg egyedi és érdekes karakter, valamint nagyon jó pusztai háttér. Ezt a játékot egyszerre 4 ember is játszhatja.

Azonnal töltse le az Android párbaj játékot offline cím BADLAND ez alatt:

Frogmind Arcade Games LETÖLTÉS

Érdekesebbé tétele érdekében próbálja meg megnézni az alábbi jó videót:

Ez az 8 legjobb Android párbaj játék, amelyek offline is játszhatók. Ezek a játékok biztosan olyan légkört teremtenek, hogy barátaival, vagy a barátjával együtt lógjanak. Melyik játék a kedvenced? Ha van ajánlása Android párbaj játék offline egyéb klassz, kérlek írd meg véleményed az oszlopba megjegyzés ez alatt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found