hogyan készítsen saját kezűleg betűtípust androidon

Sokan gondolják, hogyan készítsék el a saját betűtípusukat? Ennek elkészítése valójában nagyon egyszerű, és akár létrehozhat saját .ttf fájlt is, amelyet Android-eszközén és számítógépén használhat.

Ha olyan Android-eszközt használ, amely betűtípus-rendszerrel rendelkezik, akkor látni fogja, hogy az összes Android-eszköz által használt alapértelmezett betűtípus-rendszer majdnem azonos alakú. Az Android betűkészlet-rendszerre általában név szerint hivatkoznak Roboto és megunhatja, hogy mindig ugyanazokat az Android betűtípusokat használja.

Sokan gondolják, hogyan készítsék el a saját betűtípusukat? Ennek elkészítése valójában nagyon egyszerű, és akár létrehozhat saját .ttf fájlt is, majd felhasználhatja azt Android-eszközén és PC-jén.

Ennek az egyszerű trükknek a segítségével saját kézzel írt betűtípust készíthet. Csak nyomtatásra van szüksége sablon papíron elérhető, vagy szerkesztheti egy fotószerkesztő alkalmazással, valamint ráírhatja saját kézírását sablon a. Mindössze 5 perc alatt megteheti, mivel ezt az egyszerű trükk segítségével meglehetősen egyszerű megtenni.

  • Könnyű módszerek az ingyenes betűtípusok megváltoztatására Androidon Root nélkül
  • Betűtípusok módosítása Androidon [Root nélkül]
  • 10 legjobb és ingyenes betűtípus-letöltési webhely, készíthet logókat!

Hogyan készítsünk saját kézírásos betűtípusokat Androidon

  1. Először győződjön meg arról, hogy az Android már volt-egyökér. Ha nem, akkor olvashat Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez PC nélkül vagy Könnyű módszerek az Android Lollipop 5.1 rootolására PC nélkül.
  2. Ezután látogasson el a weboldalra //myscriptfont.com/ majd töltse le és válassza ki sablon amely PDF és PNG formátumban érhető el.
  3. Sablon amelyet letöltöttek, a képen látható formájúak lesznek. Kinyomtathatja papírra, vagy szerkesztheti a képet egy fotószerkesztő alkalmazással a kézírás hozzáadásához. Az alábbi képeket letöltheti mintasablonokhoz és betűtípusokhoz. Apps Photo & Imaging zentertain LETÖLTÉS
  4. A sikeres kézírás után továbbírni sablon, Tudsz letapogatás és töltse fel újra a cikket a weboldalra //myscriptfont.com/. Töltsön fel egy képet TTF formátumban az írásáról, és nevezze el a betűtípust a megadott oszlopban.
  5. Várjon néhány percet, amíg megjelenik előnézet a kézzel írt betűtípust, majd töltse le a betűtípust.
  6. Ezután töltse le az alkalmazást FontFix, majd nyissa meg a korábban letöltött, kézzel írott betűtípust.
  7. Ezután telepítse a kézzel írott betűtípust. Ha van Szuper felhasználó kérés válassza GRANT.
  8. Ne felejtsd el újraindítás / újraindítás okostelefonját.
  9. Ha sikerül, a betűtípus úgy néz ki, mint az alábbi kép.

Tehát sikerült létrehoznia saját betűtípust? Ne felejtsen el megjegyzést fűzni a megjegyzésekhez.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found