az eredeti ps botok, gépi ori, gyári ori, kw és felújítás különbségei

A kalózkodásról szólva az egyik gyakran kalózkodó elem a PS2, PS3 és PS4 játékbot. Ez a különbség az eredeti PS botok, az Ori gépek, a gyári Ori, a KW és a Felújítás között. Mit jelent? Gyere, nézd meg!

Nem titok, hogy a világ elektronikájának többségét Kínában gyártják. Ahol maga Kína híres a kalózkodásról, és a termelés minősége még mindig hiányzik.

Ha a kalózkodásról beszélünk, a gyakran kalózkodó elemek egyike a PS2, PS3 és PS4 botok. Ennek leplezésére számos kifejezés létezik a közösségben: Original, Machine Ori, Factory Ori, KW és Refurbish. Mi a különbség? Gyere, nézd meg!

  • Csodálatos! Így készíthetünk azonnal eredeti háttérdalokat
  • 6 tény, miért jobbak az eredeti játékok, mint a kalózok
  • 100 ezer tőkével megszerezheti a legújabb eredeti játékokat a Steam-től!

A különbség az eredeti PS botok, az Ori gépek, a Gyári Ori, a KW és a Felújítás között

Fotó jóvoltából: Kép: Daily Express

Akár eredeti, akár kw és mások, ugyanúgy működik. Bár a funkció ugyanaz, az íze nagyon eltérő. Annak érdekében, hogy jó minőségű termékeket kaphasson, olvassa el közvetlenül az eredeti ps botok, gépi ori, gyári ori, kw és felújítás közötti különbségek magyarázatát.

Eredeti PS botok

Fotó forrása: Kép: Dual Shocker

Az eredeti PS botok a legjobb minőségű botok. Általában borsos ár kíséri, ami kb. 500 ezer Rp.

Ennek oka az, hogy ezt a botot eredetileg a Sony gyártotta, amelyet a Sony készített biztonsági másolatként a Playstation konzoltulajdonosok számára.

A PS Ori Machine tapad

Fotó jóvoltából: Kép: Geek Photography

A PS Ori géppálcák ugyanolyan jó minőségűek, mint az eredeti botok. Ennek oka, hogy ezt a botot is a Sony készíti.

Ahhoz, hogy ezt a botot megszerezhesse, először PlayStation konzoljátékot kell vásárolnia. Az a pálca, amelyet csak egy egységnek neveznek, általában Ori gépnek nevezik.

PS Ori gyári botok

Fotó forrása: Kép: OLX

Ez a PS Ori gyári bot valójában egy KW bot, csak a minősége valamivel jobb. Általában a piacon 150–250 ezer Rp körüli áron adják el.

Valójában az Ori Pabrik Jaka szó használata nem ért egyet, néha ez megzavarja a vásárlót. Sokan azt gondolják, hogy az Ori Factory bot eredeti a Sony-tól, de nem az.

PS KW tapad

Fotó jóvoltából: Kép: Rip Belle

Csak a nevéből kiderül, hogy a PS KW stick olyan bot, amelyet nem a Sony gyártott, és nincs eredeti licence. Ami a minőséget illeti, elég sokféle. Van, aki nagyon jó, van, aki nagyon rossz.

Általában a piacon 50-250 ezer Rp körüli áron adják el. Ha vásárolni szeretne, a legjobb, ha nem online, hanem közvetlenül vásárol. Ennek oka az, hogy először kipróbálhatja.

PS felújító bot

Fotó forrása: Kép: Pins Daddy

A Sony még soha nem javította tartozékait, így elmondható, hogy ez a PS Refurbish bot a szakemberek javításának eredménye.

A probléma az, hogy ez az eredeti vagy a KW bot megjavítva? Ha az eredeti bot, akkor talán még mindig használható. De a KW botokért nem szabad megvenni őket.

Miután elolvasta Jaka fenti magyarázatát, az ApkVenue azt javasolja, hogy használja az eredeti PS botot és Ori gépet. Annak ellenére, hogy a funkció ugyanaz, az íze nagyon eltérő. Hasznos lehet! Ó, igen, feltétlenül olvassa el a PS4-hez kapcsolódó cikkeket vagy Putra Andalas egyéb érdekes cikkeit is.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found