20 ajánlás a legjobb szomorú és szívszorító koreai filmekhez

Szereted a melodrámát és rajongsz a koreai filmekért? Ezek a 20 legszívszorítóbb szomorú koreai film ajánlásai. A családi filmektől a romantikusig.

A szomorú koreai filmek alternatívát jelenthetnek, ha túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy megnézhesd a szomorú koreai drámák összes epizódját, amelyek általában sok epizódot kínálnak.

Annak ellenére, hogy az időtartam rövidebb, soha ne vonja kétségbe a történet és a szomorúság szintjét, banda! Mert garantált, hogy nem fogja tudni visszatartani a könnyeket.

Sőt, a koreai szomorú filmek általában több fő témát is felajánlanak, például szomorú koreai filmeket nagymamákról és unokákról, családról és így tovább, így kiválaszthatja, melyik tetszik a legjobban.

Nos, ha zavart abban, hogy melyik cím a legjobb, itt van az ApkVenue ajánlások a legújabb koreai szomorú filmekhez és a legjobb indonéz feliratokhoz.

Ajánlások a legújabb és legjobb szomorú koreai filmekhez 2020-ban

Az alábbi koreai szomorú filmek listája többnyire már nem jelenik meg a nagy képernyőn vagy a színházakban, bandákban. De akkor is megnézheti az alkalmazással élőadás Korea.

Mint Viu vagy szintén Netflix amelyet közvetlenül keresztül nézhet okostelefon Android vagy iOS.

De ha vékony a pénztárcád és nem tudsz előfizetni, a koreai filmnéző oldalakon keresztül megnézheted a legszomorúbb koreai filmeket is.

Gyerünk, csak nézd meg az alábbi ajánlások teljes listáját!

Szomorú koreai filmek a betegségről

Nemcsak a nyugati filmek, hanem a koreai filmek, amelyek háttér-történeteket készítenek a betegségekről, valóban a leghatékonyabban könnyezik meg a közönséget.

Ha szereted és keresed a betegségekről szóló legszomorúbb koreai filmeket, íme a legjobb ajánlások.

1. Egy nap (2017)

Egy nap egy 2017-es szomorú koreai film, amely a film egyik szereplője által megtapasztalt betegségről vagy kómáról mesél.

Megnevezett biztosítási nyomozó Gang-Soo (Kim Nam-gil) nevű nő szellemével találkozott Mi-So (Chun Woo-hee) aki autóbalesetet szenvedett.

Ez volt az első találkozása a kórházban, és csak Gang-Soo láthatta a nőt.

Mi-So arra kéri Gang-Soót, hogy tegyen egy dolgot, és csak ő tudja megtenni. Mi kérést szeretett volna Mi-So, és felébredt-e végre a kómából?

CímEgy nap
Élő2017. április 5
Időtartam1 óra 58 perc
TermelésTalálja meg a követ
RendezőLee Yong-ki
ÖntvényKim Nam-gil, Chun Woo-hee, Baek Sang-hee és mtsai
MűfajDráma, fantázia
Értékelés82% (AsianWiki.com)


6.5/10 (IMDb.com)

2. Az előkészítés (2017)

A halál biztos és abszolút dolog az életben. Tehát minden embernek fel kell készítenie, beleértve a szeretteit is, akiket maguk mögött hagynak.

Film melodráma Korea címmel Az előkészület ez körülbelül Hamarosan (Ko Du-shim) akinél rákot diagnosztizálnak és élete a sarkon van.

A halálra várva fel kell készítenie gyermekét In-kyoo (Kim Sung-kyun) aki 30 éves és szellemileg visszamaradott, és felkészült az életére az anyja nélkül.

Az anya és a fiú kapcsolatának ez a szomorú története talán tudatosítja benned, hogy a szülők, különösen az anyák, mennyire szeretik gyermekeiket.

CímAz előkészület
Élő2017. november 9
Időtartam1 óra 44 perc
TermelésOpus Pictures
RendezőCho Young-jun
ÖntvényKo Du-shim, Kim Sung-kyun, Yoo-sun és mtsai
MűfajDráma
Értékelés82% (AsianWiki.com)


8.0/10 (IMDb.com)

Szomorú filmajánlások a többi betegségről ~

3. Bosszantó testvérem (2016)

Ott van a következő legszomorúbb koreai film Bosszantó testvérem amely egy testvér kapcsolat szomorú történetét meséli el Doo-sik (Jo Jung-suk) és Doo-young (Do Kyung-soo).

Doo-sik végül kijut a börtönből azzal az ürüggyel, hogy vigyázzon öccsére, aki vak volt a dzsúdóverseny eseménye miatt. Sőt, állítólag szüleik elhunytak.

Meglepetésére Doo-sik csak a szülei által örökölt pénzt használja fel saját örömére. Vak Doo-young továbbra is stresszt tapasztal, és elveszíti életvágyát.

Egy napig Doo-sik súlyos betegségben szenvedett. A betegség később a két testvér kapcsolatának fordulópontjává vált.

Jaka maga is nézett egy szomorú koreai filmet a betegségről, amelyet ezek a szereplők, banda tapasztalt. Garantáltan sírásra késztetjük, amíg egy csomag szövet el nem fogy!

CímBosszantó testvérem
Élő2016. november 23
Időtartam1 óra 50 perc
TermelésCJ Entertainment
RendezőKwong Soo-kyung
ÖntvényDo Kyung-soo, Ek Harris, Ji Dae-han és mtsai
MűfajDráma, vígjáték
Értékelés90% (AsianWiki.com)


7.3/10 (IMDb.com)

4. Az én ragyogó életem (2014)

A következő szomorú koreai film ott van Ragyogó életem azoknak, akik ajánlásokat keresnek koreai szomorú filmekhez, családhoz vagy betegségekkel kapcsolatban.

Mi-ra (Gang Dong-won) és Dae-soo (Song Hye-kyo) a szülője A-reum (Jo Sung-mok)nevű ritka betegségben szenvedő tinédzser proregia szindróma.

Ez a betegség az A-reumot úgy néz ki, mint egy 80 éves nagyapát, annak ellenére, hogy csak 16 éves. Ez a betegség sok negatív érzelmet okozott családjának.

Egy nap az A-Reum diagnosztizálják, hogy nincs hosszú élete. Szülei továbbra is küzdenek A-Reum kezeléséért. Meggyógyul? Nézd meg te is!

CímRagyogó életem
Élő2013. szeptember 3
Időtartam1 óra 57 perc
TermelésZip mozi, Opus Pictures
RendezőLee Je-young
ÖntvénySong Hye-kyo, Gang Dong-won, Baek Il-seob és mtsai
MűfajDráma
Értékelés89% (AsianWiki.com)


6.8/10 (IMDb.com)

Szomorú koreai filmek az anyáról

Az anya életünk egyik legfontosabb alakja. Képe, amelyről ismeretes, hogy hajlandó áldozni annak érdekében, hogy gyermekeit boldoggá tegye, képessé teszi alakját könnyek meghívására.

Hasonlóképpen, mi történik a koreai filmekben, bandákban. Nem kevés filmkészítő amely Anya témáját egy szomorú film elkészítéséhez használja, amely a könnyek áradását képes kiváltani.

Például az anyáról szóló koreai szomorú filmek alábbi listája kár, hogy hiányol.

1. Kim Ji-young: született 1982-ben (2019)

Fotóforrás: KoreanFilmBiz KoBiz (Kim Ji-young: 1982-ben született, az egyik szomorú koreai film, amelyet érdemes megnézni).

Az egyik legjobb koreai filmből származik, Kim Ji-young: 1982-ben született igazán alkalmas a nézésre, miközben a legújabb koreai szomorú film megjelenésére vár.

Ez a film maga egy 30 év körüli nő nevét meséli el Kim Ji-yong (Jung Yu-Mi) aki teljesen háziasszonynak tűnik a mindennapjaival.

Miközben továbbra is keményen próbálkozik lánya nevelésével, úgy tűnik, Ji-young sokat változott, annak ellenére, hogy jól érzi magát.

Aggodalomtól mentesen a férj Jung Dae-hyeon (Gong Yoo) végül pszichiáterhez fordult segítségért.

CímKim Ji-young: 1982-ben született
Élő2019. november 20
Időtartam1 óra 58 perc
TermelésLotte Cultureworks
RendezőKim Do-Young
ÖntvényJung Yu-Mi, Gong Yoo, Kim Mi-Kyung és mtsai
MűfajDráma
Értékelés90% (AsianWiki.com)


7.4/10 (IMDb.com)

2. Esküvői ruha (2010)

Esküvői ruha ettől úgy nézhet ki, mintha romantikus koreai drámát nézett volna egész este. Garantáltan ez a film sikeres lesz, ha sírásra készteti nézés közben.

Mesélj egy történetet Ko-woon (Song Yoon-a), a egyedülálló anya aki esküvői ruhák tervezőjeként dolgozik. Egyetlen lánya van, So-ra (Kim Hyang-gi).

Ez az anyáról szóló szomorú koreai film azt a tényt tárja fel, hogy Ko-woon rákot diagnosztizáltak, és nem sok ideje maradt.

Anélkül, hogy elmondta volna a fiának, megpróbálta teljesíteni minden kívánságát, többek között esküvői ruhát is készített a lányának.

De váratlanul a gyermek megtudta betegségét. So-ra némán teljesíti anyja minden kívánságát.

CímEsküvői ruha
Élő2010. január 14
Időtartam1 óra 49 perc
TermelésRoad Képek
RendezőKwon Hyeong-jin
ÖntvényKim Hyang-gi, Song Yun-ah, Jeon Mi-seon és mtsai
MűfajDráma
Értékelés90% (AsianWiki.com)


7.6/10 (IMDb.com)

Szomorú filmajánlások más anyákról ~

3. Hosszú látogatás (2010)

Hosszú látogatás amely egy anya küzdelmeiről mesél, amelyeket valóban meg kell nézned. Garantáltan meg akarja sietni a bűnbánatot és bocsánatot kérni otthon anyáinktól.

Ez a film az anya és a gyermek szoros kapcsolatának történetét meséli el. Ji-suk (Park Jin-hee) anyja kedvenc lánya, az anya (Kim Hae-sook) hajlandó bármit megtenni az ő kedvéért.

Egyrészt örül, de bosszant is, mert bár Ji-suk felnőtt, családja van és gyermekei vannak, az anyja mégis gyermekként bánik vele.

Ji-suk szívét azonban az anyja iránt továbbra is a szeretet tölti el. Egy nap hazajött anélkül, hogy egy szót adott volna, hogy meglepje anyját, majd kirándulásra vitte.

CímHosszú látogatás
Élő2010. április 22
Időtartam1 óra 47 perc
TermelésRoad Képek
RendezőYoo Sung-yup
ÖntvényPark Jin-hee, Kim Hae-sook, Jo Yeong-jin és mtsai
MűfajDráma
Értékelés87% (AsianWiki.com)


7.3/10 (IMDb.com)

4. Harmonia (2010)

Egy női börtönben áll Koreában, Harmónia tehát a legjobb szomorú koreai filmajánlások a bandák.

Ez a film arról mesél Kim Moon Ok (Na Moon Hee), az egyetem zeneprofesszorát, akit egy eset miatt börtönben kell őrizetbe venni.

Ott a Hold Ok egy külön őrizetbe kerül, különféle bűnözői háttérrel rendelkező nők számára.

Egyikük Hong Jeong Hye (Kim Yunjin) aki kénytelen volt világra hozni és börtönben nevelni gyermekét, mivel megölte férjét, mert nem bírta, hogy ismételten kínozzák.

Ekkor azonban Jeong Hye-nek le kell mondania 18 hónapos babájáról, hogy valaki más örökbe fogadja.

Egy napig, annak érdekében, hogy egy nap találkozhasson a babájával, Jeong Hye kóruscsoportot is létrehoz a börtönben és Moon Ok karmesterként.

CímHarmónia
Élő2010. január 28
Időtartam1 óra 55 perc
TermelésCJ Entertainment
RendezőKang Dae-Kyu
ÖntvényKim Yunjin, Na Moon-Hee, Gang Ye-Won és mtsai
MűfajDráma
Értékelés87% (AsianWiki.com)


7.4/10 (IMDb.com)

Szomorú koreai filmek apáról

Az anya mellett az apa olyan alak, aki nem kevésbé fontos az életünkben. Elkötelezettsége óriási volt ahhoz, hogy családját megfelelően el tudja tartani.

Erőfeszítései és kemény munkája gyakran inspirálja az embereket filmkészítő szomorú filmet készíteni. Ha érdekli a nézés, az alábbi ajánlások listáját tekintheti meg.

1. Óda apámnak (2014)

Továbbá van egy ajánlás az Ayah-ról szóló szomorú koreai filmhez Óda apámnak. A 2014-ben bemutatott film a legjobb játékosok listáját tartalmazza, az egyik Hwang Jung-min.

Deok-soo (Hwang Jung-min) egy fiú, akit a koreai háború alatt különválasztanak apjától. Kemény életet kellett élnie élete végéig.

Keményen dolgozott a hét minden napján, hogy támogassa a családot és betartsa az apjának tett ígéretét. Elkötelezettsége halálos kimenetelű munkához vezetett Németországban.

Ott ismerkedett meg újra az első szerelmével, Young-ja (Kim Yun-jin). Viszont Vietnamba kellett mennie, hogy háborús katona legyen.

Az Óda apámnak valójában egy film, amely elhivatottságra és áldozatkészségre tanít, bandám.

CímÓda apámnak
Élő2014. december 17
Időtartam2 óra 6 perc
TermelésJK Films
RendezőPark Su-jin
ÖntvényHwang Jung-min, Kim Yun-jin, Oh Dal-su és munkatársai
MűfajDráma, háború
Értékelés90% (AsianWiki.com)


7.8/10 (IMDb.com)

2. Csoda a 7. cellában (2013)

Fotó jóvoltából: Shira Shero (Börtönben van, a Csoda a 7. cellában az egyik legjobb koreai szomorú film apáról).

Szomorú koreai filmet keres a börtönben? Csoda a 7. számú cellában az egyik legjobb választás.

Ez a film csak a apa és a lány közelségének történetével árasztja el könnyeidet.

Yong-goo (Ryu Seung-ryong) van elvált szülő mentális betegséggel, akinek egyedül kell gondoskodnia a lányáról, vagyis Ye-seung (Kal So-won).

Egy nap Yong-goo-t egy lány megerőszakolásával és meggyilkolásával vádolják.

A vád miatt a 7. számú cellában börtönbe vetették. Itt kezdődik a közte és fia közötti szerelem csodatörténete.

Sejtársa segítségének köszönhetően Yong-goo továbbra is titokban képes találkozni Ye-seung-nal. Azonban, befejező ettől a filmtől nagyon szívszorító lesz, banda. Siessen és nézze meg!

CímCsoda a cellában 7
Élő2013. július 19
Időtartam2 óra 7 perc
TermelésFineworks, CL Entertainment
RendezőLee Hwan-kyung
ÖntvényRyu Seung-ryong, Kal So-won, Oh Dal-su és munkatársai
MűfajDráma, vígjáték
Értékelés86% (AsianWiki.com)


8.2/10 (IMDb.com)

Szomorú filmajánlások egy másik apáról ~

3. Remény (2013)

Tragikus, ha elolvassa a történet hátterét, amelyet a filmben neveztek ki Remény ez.

Hope egy 8 éves kislány igaz történetét meséli el, aki azonosítatlan férfi szexuális erőszak áldozata lett, amely életre traumatizált.

Miután megtapasztalta ezt a szívszorító eseményt, Szóval (Lee-ra) mindig nem hajlandó találkozni felnőtt férfiakkal, beleértve az apát is, Dong-hoon (Sol Kyung-gu).

Dong-hoon folyamatosan próbál kommunikálni a fiával, többek között So-woon kedvenc rajzfilm jelmezét kell viselnie.

Látva az apa küzdelmét a lánya neveléséért, természetesen meghatottnak érzi magát, igaz?

CímRemény
Élő2013. október 2
Időtartam2 óra 2 perc
TermelésLotte Entertainment
RendezőLee Joon-ik
ÖntvényLee Re, Sol Kyung-gu, Uhm Ji-won és mtsai
MűfajDráma
Értékelés89% (AsianWiki.com)


8.3/10 (IMDb.com)

Romantikus szomorú koreai filmek

Szomorú és romantikus együttvéve a film remekműve kell, hogy legyen, ami garantálja a közönség megkeseredését.

Ha a koreai szomorú vígjátékok alternatíváját keresi, megnézheti a romantikus szomorú filmek, banda alábbi listáját. Ne felejtsen el előkészíteni egy papírt!

1. Hangolódj a szerelemre (2019)

Ha romantikus koreai filmet vagy szomorú drámát keres, Hangolódj a szerelemre az egyik legjobb nézni.

Két kisgyerek szeretetéről mesél; Mi Soo (Kim Go Eun) és Eun Ja (Kim Gook Hee) akik a körülmények miatt kénytelenek voltak leválni.

Ezenkívül az 1997-ben Dél-Koreát sújtó gazdasági válság még bonyolultabbá tette szerelmi történetüket, és nem ment simán.

Akkor a sors újra egyesíti őket? Csak nézze meg a filmet, amíg a legújabb koreai szomorú film, banda megjelenésére vár!

CímHangolódj a szerelemre
Élő2019. november 5
Időtartam2 óra 2 perc
TermelésFilm Rock
RendezőJung Ji-Woo
ÖntvényKim Go-Eun, Jung Hae-In, Park Hae-Joon és mtsai
MűfajDráma, romantika
Értékelés89% (AsianWiki.com)


7.1/10 (IMDb.com)

2. Egy vérfarkas fiú (2012)

Van köztetek olyan, aki örül egy tinédzser ártatlan és őszinte szerelmi történetének?

Egy vérfarkas fiú képes elhozni a közönséget szomorú légkörbe, amely káprázatosabbá teszi, ahol egy nagymama története megnevezett Kim Sun-yi (Park Bo-young) aki 17 éves korában felidézi múltját.

Kim Sun-yi azonban csinos lány introvertált. Aztán megismerkedett egy fiatal férfival, aki vad farkasként viselkedett.

Kim Sun-yi megpróbált közelebb kerülni a tinédzserhez és megszelídíteni, amit meg is nevezett Csul-soo (Song Jong-ki).

Közelebb kerültek egymáshoz és szerették egymást. Chul-soo ereje azonban sok ember vadászatára késztette.

Mi a túlélési történetük? Sikerült Chul-soo-nak életet élnie Kim Sun-yivel?

CímEgy vérfarkas fiú
Élő2012. október 31
Időtartam2 óra 2 perc
TermelésFieldil Képek, Selyemút
RendezőJo Sung-hee
ÖntvénySong Jong-ki, Park Bo-young, Lee Yeong-ran és munkatársai
MűfajFantázia, romantika
Értékelés86% (AsianWiki.com)


6.9/10 (IMDb.com)

Egyéb romantikus szomorú filmajánlások ~

3. Mindig (2011)

Szeretne még más koreai szomorú filmekre vonatkozó ajánlásokat? Ha igen, próbáljon meg egy koreai filmet megnézni Mindig, banda!

Ez a film egy elnevezett bokszolóról mesél Cheol Min (So Ji Sub) akik úgy döntenek, hogy visszavonulnak munkájuktól, és szakmát váltanak, hogy páratlan munkává váljanak.

Az életében átélt káosz közepette Cheol Min egy napon megismerkedett egy nevezett vak lánnyal Jung Hwa (Han Hyo-Joo) ami végül bűnösnek és tudatosnak érezte magát.

A romantikus történet bemutatása mellett számos akciójelenet is létezik, amelyek feszültséget okozhatnak. Nem kevésbé izgalmas, mint a koreai akciófilmek!

CímMindig
Élő2011. március 14
Időtartam1 óra 48 perc
TermelésHB Entertainment
RendezőSong Il-Gon
ÖntvényTehát Ji-Sub, Han Hyo-Joo, Yoon Jong-Hwa és mtsai
MűfajDráma, akció, romantika
Értékelés96% (AsianWiki.com)


7.8/10 (IMDb.com)

4. Egy pillanat az emlékezésre (2004)

Fotóforrás: An Ringfield (A Moment to Remember az egyik legjobb szomorú romantikus koreai film, amelyet meg kell nézni).

Végül van egy romantikus szomorú koreai film egy betegségről címmel Egy emlékezetes pillanat. Azoknak, akik még mindig randiznak, az biztos automatikus kancellár amikor ezt a romantikus koreai filmet nézem.

Ez a film egy japán tévésorozat adaptációja, mégpedig Tiszta lélek. A történet középpontjában egy fiatal pár szerelmi története áll, akiket betegség miatt tesztelnek erejükön.

Su-jin (Son Ye-jin) akinek akkor 27 éves volt, diagnosztizálták a betegséget Alzheimer-kór amitől képtelen volt visszaemlékezni arra, ki a jelenlegi szeretője.

Ehelyett a volt barátnője nevén szólította szeretőjét. Ez arra készteti a szeretőjét, hogy kit szeret Su-jin.

CímEgy emlékezetes pillanat
Élő2004. november 5
Időtartam1 óra 57 perc
TermelésCJ Entertainment, Sidus
RendezőJohn H. Lee
ÖntvényJung Woo-sung, Son Ye-jin, Baek Jong-hak és mtsai
MűfajDráma, romantika
Értékelés90% (AsianWiki.com)


8.2/10 (IMDb.com)

Szomorú koreai filmek a családról

Bármi legyen is a probléma, a család az egyetlen olyan út haza, amely mindig elfogadja Önt olyannak, amilyen.

Ha tetszik, vagy ajánlásokat keres a családdal kapcsolatos legszomorúbb koreai filmekhez, íme a legjobbak listája.

1. Születésnap (2019)

Fotóforrás: EonTalk (A Birthday az egyik ajánlott koreai szomorú film a családról).

Először is van egy film Születésnap aki lehet, hogy nem olyan boldog, mint amit a címből elképzelsz, banda.

A Birthday átdolgozta az MV Sewol kompbaleset valódi történetét, amelynek során több mint 300 ember meghalt, akik többségében diákok voltak.

Ebben a filmben a két szülő Jung-il (Sol Kyung-gu) és Hamarosan Nam (Jeon Do-Yeon), aki az eset következtében elvesztette fiát.

Jung-il továbbra is bűnösnek érzi magát, amiért nem volt fiával, amikor eljön a halál. Ugyanez történt a Soon-nam-nal is.

Emlékére születésnapi eseményt rendeznek annak a fiának a halálának emlékére, aki már nem kíséri, a bandát.

CímSzületésnap
Élő2019. április 3
Időtartam2 óra
TermelésRedPeter Film
RendezőLee Jong-un
ÖntvénySol Kyung-gu, Jeon Do-yeon, Tang Joon-sang és mtsai
MűfajDráma
Értékelés84% (AsianWiki.com)


6.9/10 (IMDb.com)

2. Légy veled (2018)

Következik egy koreai szomorú film 2018 címmel Veled lenni amely családi témájú film.

Japán filmekből adaptált filmek, Ima, Ai ni Yukimasu egy család történetét meséli el, aki elvesztette anyját, Soo-a (Son Ye-jin).

Hogy az apa, Woo-jin (tehát Ji-sub) egyedül kell gondoskodnia a gyermekről. Egy évvel később a Soo-a visszatér, de nem emlékszik semmire.

A férj és a fia megpróbálja helyreállítani felesége emlékét, hogy visszatérjen az élethez, mint korábban. Mindkét erőfeszítésük sikeres volt? Jobb, ha csak megnézed!

CímVeled lenni
Élő2018. március 14
Időtartam2 óra 12 perc
TermelésFilm Rock
RendezőLee Jang-hoon
ÖntvényTehát Ji-seob, Son Ye-jin, Bae Yoo-ram és mtsai
MűfajDráma, fantázia, romantika
Értékelés96% (AsianWiki.com)


7.6/10 (IMDb.com)

Szomorú filmajánlások a többi családról ~

3. Canola (2016)

Nos, ezután egy nagyanyjáról és unokáiról szóló szomorú koreai film ajánlása lesz Repce amit igazán kár kihagyni.

Ez a film egy elnevezett nagymama történetét meséli el Gye Choon (Youn Yuh Jung) és unokája, Hye Ji (Kim Go Eun) aki egy országban él.

Egy nap ketten véletlenül elválnak, miközben a piaci tömeg közepén vannak. Azóta Yuh Jung megpróbálja megtalálni kedvenc unokáját.

12 év különélés után egy napon Gye Choon megismerkedik egy nővel, akiről úgy véli, hogy eltűnt unokája.

De sajnos ez a lány most megváltozott, ellentétben azzal, amit Gye Choon korábban tudott.

CímRepce
Élő2016. május 19
Időtartam1 óra 57 perc
Termelés-
RendezőChang
ÖntvényYoun Yuh-Jung, Kim Go-Eun, Kim Hee-Won és mtsai
MűfajDráma
Értékelés86% (AsianWiki.com)


7.0/10 (IMDb.com)

4. Han Gong-ju (2013)

Han Gong-ju a legjobb koreai film, szomorú történettel, amelyet nem hagyhat ki.

Ez a film egy elnevezett középiskolás lány útjáról mesél Han Gong-ju (Chun Woo-Hee) akik nemi erőszak áldozatai lettek az iskolában.

Amikor barátja, aki szintén áldozat, öngyilkosságot választ, mert nem tudja elviselni az érzett pszichológiai terhet, Gong-ju valójában minden erejével küzd, hogy igazságot szerezzen.

Sajnos az erőfeszítés nem ment zökkenőmentesen. Az erőszakoskodók megfélemlítették Gong-ju-t, hogy vonja vissza a jelentést.

Még szomorúbb, hogy Gong-ju szülei még csak nem is támogatták gyermekük vállalkozását, hanem megvesztegetést kaptak az elkövetők szüleitől.

CímHan Gong-ju
Élő2014. április 17
Időtartam1 óra 52 perc
TermelésVill Lee Film
RendezőLee Su-Jin
ÖntvényChun Woo-Hee, Jung In-Sun, Chae So-Young és mtsai
MűfajDráma
Értékelés85% (AsianWiki.com)


7.2/10 (IMDb.com)

5. Elhallgattatott (2011)

Továbbá van egy film, amelynek főszereplője Gong Yoo Hangtompítós amelyet 2011-ben adtak ki.

Ez a koreai melodrámafilm, amely egy igaz történeten alapuló regénytörténeten alapul, elmeséli a történetet Kang In Ho (Gong Yoo), egy tanár, aki a tanítványai által tapasztalt kínzások eseteit vizsgálja.

Kang In Ho, aki a siket gyermekek speciális iskolájában tanít művészetet, meglepő tényt talál.

Ahol néhány gyermekről ismert, hogy fizikai és szexuális erőszakot tapasztalt a tanárok és az iskolaigazgatók által.

Ne maradjon csendben, az In Ho-ban egy nevezett emberi jogi aktivista segíti Seo Yu Jin (Jung Yu Mi) azonnal segített a gyerekeknek, és megpróbálta az egész világ elé tárni az esetet.

CímHangtompítós
Élő2011. szeptember 22
Időtartam2 óra 5 perc
TermelésSangeori Pictures
RendezőHwang Dong-Hyuk
ÖntvényGong Yoo, Jung Yu-Mi, Kim Hyun-Soo és mtsai
MűfajDráma
Értékelés90% (AsianWiki.com)


8.1/10 (IMDb.com)

BÓNUSZ: A szomorú filmnézési alkalmazások listája Feliratok Indonesia Free (Frissítés 2020)

Az elején áttekintett Jakához hasonlóan azonnal megnézheti és Letöltés Koreai filmek számos alkalmazáson keresztül folyam mint Viu vagy Netflix.

A két fizetős alkalmazáson kívül valójában számos más alternatív alkalmazás létezik, amelyeket ingyen használhat.

Ezután mik az ajánlások szomorú koreai filmnéző alkalmazás feliratok Indonézia a? Gyere, nézd meg az alábbi ajánlásokat!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

VIDEÓ: Way Letöltés Hotel Del Luna koreai dráma, beleértve a koreai filmeket is!

Nos, ez egy lista a Jaka szomorú koreai filmek változatához, amelyeket meg kell nézni, bandázni. Az ApkVenue ismét emlékezteti Önt, hogy nézet előtt készítse elő a szöveteket!

A legújabb koreai szomorú, 2020-as film megjelenésére várva próbáld meg megnézni a fenti ApkVenue filmajánlásait.

Szerinted melyik koreai film a legszomorúbb? Vagy van még más ajánlása? Gyerünk, írj az alábbi megjegyzés oszlopba.

Olvassa el a cikkeket is Koreai filmek vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.