a legjobb autotune alkalmazás + az autotune effektus használata

Szeretne énekelni, de nem érzi magabiztosan, mert fél a hamisítványtól? Az AutoTune a megoldás! Íme egy lista a legjobb autotune-alkalmazásokról, valamint azok használatáról!

Szinte mindenkinek hobbija az ének, függetlenül attól, hogy jó a hangja vagy sem. Nem csoda, hogy sokan szeretnek letölteni karaoke alkalmazás mobiltelefonjukon, hogy énekeljenek és hangot adjanak kifejezéseiknek.

Azonban nem mindegyik bízik abban, hogy énekel a nyilvánosság előtt. Ennek egyik oka az, hogy a hangzás nem annyira édes.

De ne aggódj, banda. Van egy nagyszerű megoldás azok számára, akik szeretnek énekelni, de nem bíznak a hangjában. Következő hogyan adhatunk autotune hanghatásokat egy Android telefonon, garantáltan automatikus hangolható!

Könnyű módszerek az AutoTune hanghatások adására Androidon

Automatikus hangolás egy olyan technika, amely az énekes hangjának javításával működik a nem egészen helyes vagy pályán kívül, miközben hatást gyakorol a hangra.

Az Auto-Tune használata a zene világában már nem tabu vagy furcsa dolog. Sok híres énekes használja az Auto-Tune alkalmazást. Selena Gomez, Kanye West, még Rihanna az Auto-Tune alkalmazást is használja.

Az Auto-Tune használatának másik példája beszédösszetétel az indonéz YouTubers gyártotta, Eka Gustiwana. Eka valakinek a beszélgetését vagy párbeszédét dalzá alakítja az Auto-Tune segítségével.

Az Auto-Tune használata, amelyet a zenészek gyakran használnak, meglehetősen bonyolult. Szükséged van Kimenet ének és csatlakoztatva olyan számítógéphez / laptophoz, amelyre telepítve van a szoftverek keverése, mint pl Vakmerőség.

Ezúttal az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy automatikus hanghanghatásokat biztosítson az Androidon a Voloco nevű népszerű alkalmazáson keresztül. Milyen az útmutató? Nézze meg a következő véleményeket!

A hangeffektusok automatikus hangolásának egyszerű módja a Voloco segítségével

Az ApkVenue tippeket szeretne adni arra vonatkozóan, hogyan lehet egyszerűen biztosítani az Auto-Tune hanghatásokat az Android rendszeren. Csak az alkalmazást kell használnia Voloco amely letölthető a címen Google Play Áruház.

Csak nézd meg, banda!

1. lépés - Töltse le a Voloco alkalmazást

  • Töltse le az alkalmazást Voloco elérhető a Google Playen. Egyszerűbbé tétele érdekében mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az alábbi JalanTikus oldalon elérhető alkalmazást. Kérjük, töltse le!
Alkalmazások letöltése
  • Nyissa meg az okostelefonjára telepített Voloco alkalmazást

  • A főmenüben 3 oldalt talál a képernyő alján. Oldal "Énekel" saját lemezt készíteni, "Legjobb számok" valaki más nyilvántartása, és "My Tracks" tartalmazza a mentett rekordot

2. lépés - Határozza meg a rekord típusát

  • 2 felvételi lehetőséget talál, amelyeket használhat. Választhat audió vagy videó rögzítését.

  • Adjon hozzáférést a Voloco alkalmazáshoz a mikrofon és a kamera használatához.

  • Először megkezdheti a felvételt, vagy hozzáadhatja a kísérő zenét a felvételéhez.

3. lépés - Beat vagy kísérő zene kiválasztása

  • Válassz egy lehetőséget Válasszon egy ütemet a főmenüben egy ütem vagy kísérő zene kiválasztásához

  • Két lehetőség közül választhat. válassza Volco Beats az alapértelmezett ingyenes ütemek használatához a Voloco alkalmazásból.

  • Ha a letöltött ütemet vagy saját zenéjét szeretné használni, kattintson a gombra Tallózás választani.

  • Nyomja meg a logót Vissza a képernyő bal felső sarkában, ha be akar lépni a főmenübe.

  • Megjegyzésként: Csak olyan hangfelvételeknek adhat effektusokat, amelyeket a Voloco alkalmazással rögzít.

4. lépés - Effektus kiválasztása a hangfelvételhez

  • Miután választott háttérpálya amit akarsz, válaszd Énekelni kezd hang vagy videó rögzítésének megkezdéséhez.

  • A képernyő alján 4 menü található, amelyek közül választhat a felvett hanghatás megadásához.

  • A menün Kulcs, beállíthatja a zene alapgombját, méretarányát és tempóját.

  • A menün Hatás Kiválaszthatja a használni kívánt hatást. Csak a beállított hatást használhatja Indító. Egyéb beállított effektusokhoz teljes licencet kell vásárolnia.

  • A "Starter" beállított effektusban válassza a lehetőséget Kemény dallam vagy Természetes dallam hangjának automatikus hangolásához. A Natural Tune természetesebben javítja a hangnemet.

  • Válassza a menüt Keverő a hangfelvétel további tetszés szerinti testreszabásához.

  • Menü Mastering 3 lehetősége van, mégpedig Kompresszor, Kiegyenlítő, is Visszhang. Mindhárom opció rendelkezik a hangminőség javításával és további effektusokkal.

5. lépés - Hangfelvétel és Mentés

  • Kattintson a gombra Játék kék szín a képernyő jobb alsó sarkában, így megteheti játszani a háttérsávot vagy az általad kiválasztott kísérő zene.

  • Ezután kattintson a gombra Felvétel gomb piros színű, és kezdje el rögzíteni a hangot vagy a videót.

  • Ha igen, kattintson a gombra Álljon meg a felvétel leállításához, akkor a következő képernyőre lép.

  • A képernyőn Előnézet, meghallgathatja az elkészített felvételeket, bandában.

  • Ezután kattintson a gombra Mentés ikonra a bal alsó sarokban a rögzített hang vagy videó mentéséhez. A felvételt közvetlenül is megoszthatja kattintással Megosztás ikonra a képernyő jobb alsó sarkában.

6. lépés - Kész!

Megtalálhatja azt a videó- ​​vagy hangfelvételt, amelyen készített Képtár okostelefonját. Könnyű, igaz?

Bónusz: A legjobb AutoTune alkalmazás az Androidon, 2020-ban

kívül Voloco, még sok olyan automatikus hangolású alkalmazás van az Androidon, amelyek segítségével a hangja gyönyörűvé válhat, mint egy profi énekes.

Valóban, te is megtalálod hangváltó és effektusok, de ez az alkalmazás csak megváltoztatja a hang színét, nem javítja az ének hangmagasságát és hangnemét.

Ezért anélkül, hogy tovább kellene késlekedni, alább 7 AutoTune alkalmazás Androidon a legjobb és a legújabb, amely megfelel Önnek!

1. Smule

Ki nem ismeri Smule-t? Ez a legjobb karaoke alkalmazás valójában autotune alkalmazásként is működhet, tudod!

Később az alkalmazásban a lehető legjobban és szépen szerkesztheti és csiszolhatja a hangját, mint egy profi énekes.

Természetesen először énekelnie kell. Ezt követően vannak olyan funkciók, amelyek autotune-ként használhatók. Ez az alkalmazás népszerű dalok gyűjteményét tárolja milliónyi számra, tudod! Nem csoda, hogy ma is népszerű.

RészletSmule
FejlesztőSmule
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret36 MB
Telepítse100.000.000+
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Smule ez alatt:

Böngészőalkalmazások Smule LETÖLTÉS

2. StarMaker

A legjobb és ingyenes autotune alkalmazás, amelyet akkor is használhat, ha énekel, akkor is, ha a hangja hamis. Az alkalmazás nevéhez hasonlóan a StarMaker is automatikus csillaggá tesz!

Remek dolog, hogy a StarMaker vitathatatlanul felhasználóbarát, így tökéletes azok számára, akik kissé tanácstalanok az új modulok vagy alkalmazások terén.

Több mint 500 számot tartalmazó gyűjteményével elénekelheti kedvenc dalait, a nyugati daloktól az indonéz dalokig. Fals? Csak vigye, banda!

RészletStarMaker
FejlesztőStarMaker Interactive
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret68 MB
Telepítse50.000.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást StarMaker ez alatt:

Yokee böngészőalkalmazások LETÖLTÉSE

3. Rapchat: Készíts egy slágert

Szereted a rappelést? Ez az alkalmazás a válasz! Nemcsak éneklésre használható, hanem a rapchat karaoke alkalmazásokra is szakosodott.

Nem csak ez, hanem a Rapchat is az egyik legjobb autotune alkalmazás, tekintve, hogy nem kevésbé klassz és modern autotune funkciókat kínál.

A jó dolog az, hogy ezen az alkalmazáson keresztül saját dalszövegeket is készíthet. Mit vársz, légy a jövő sztárja a Rapchat alkalmazással!

RészletRapchat: Készíts egy slágert
FejlesztőDataViz
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret10 MB
Telepítse50.000.000+
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Rapchat ez alatt:

Letöltés Rapchat: Készíts egy slágert

4. WeSing

A legjobb ingyenes autotune alkalmazás számos olyan funkciót kínál, amelyek biztosan elrontják a felhasználókat.

A WeSing révén könnyedén, gyorsan, kényelmesen, bárhol és bármikor elénekelheti kedvenc dalait. Más szavakkal, a szíved szerint énekelhetsz, banda!

Ezen kívül videofelvételeket is készíthet az énekéről, miközben hozzáadhat olyan videószűrő effektusokat, mint a Sundae, a Matcha stb. Ami a legfontosabb, hogy felveheti olyan hangeffektusokat a felvételeihez, mint a Studio, a Stereo, az Old Records-hoz!

RészletÉneklünk
FejlesztőTencent Music Entertainment Hong Kong Limited
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret47 MB
Telepítse50.000.000+
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Éneklünk ez alatt:

Böngészőalkalmazások Tencent Music Entertainment Hong Kong Limited LETÖLTÉS

5. Voloco - Auto Tune + Harmony

Nem szórakoztató, ha megvitatjuk az alkalmazás használatát, de nem mutatjuk be neked, banda. Ez az autotune alkalmazás még mindig a mai napig az egyik legjobb zenei alkalmazás.

Remek dolog, hogy ez az alkalmazás képes felismerni a hang típusát vagy típusát, és automatikusan beállítani, így nem kell bajlódnia a beállításával.

Ha a dalok száma összesen több ezer zeneszámot ér el, akkor ön kedvenc dalait énekelheti, legyen szó nyugati vagy indonéz dalokról, az autotune funkció miatt, amely ugyanolyan szépen csiszolja a hangját, mint egy profi énekes.

RészletVoloco - Auto Tune + Harmony
FejlesztőREZONZON ÜVEG
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret14 MB
Telepítse50.000.000+
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Voloco ez alatt:

Alkalmazások letöltése

Ez Jaka cikke arról szól, hogy miként adhat könnyen AutoTune hangeffektusokat az Androidon az AutoTune alkalmazással együtt, amelyek segítségével gyönyörűen énekelhet. Szeretne kipróbálni? Remélem, ez a cikk segít, bandám!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found