nyomtatót akar vásárolni? ismernie kell a tintasugaras, lézeres és led nyomtatók közötti különbséget

Már ismeri a nyomtatótípusok közötti különbségeket? Ha nem, olvassa el a tintasugaras, a lézeres és a LED nyomtatók közötti különbségeket.

A nyomtató egy számítógépes fejlesztés, amely rendelkezik funkcióval nagyon fontos. Most is vannak olyan nyomtatók, amelyek támogatják a fájlok okostelefonról történő nyomtatását.

A legtöbb embernek rendelkeznie kell ezzel a nyomtatóval, hogy megkönnyítse a különféle fájlok számítógépes nyomtatását irodai dokumentumok, fotók, plakátok és így tovább.

Mostanáig tudjuk 3 típusú nyomtató amelyet általában használnak, mégpedig Tintasugaras, lézeres és LED. Mi a különbség a három nyomtató között?

  • Nincs tennivalód! Ez a hacker 150 000 nyomtatót eltérít és buta üzeneteket nyomtat
  • GOKIL! Ennek a személynek sikerült Bumblebee gépet készítenie egy 3D nyomtató segítségével!
  • A Canon hivatalosan kiad 2 típusú nyomtatót és legújabb áraikat

A különbség a tintasugaras, lézeres és LED nyomtatók között

Annak ellenére, hogy pusztán a névből már ismerjük a különbségeket e három típusú nyomtató között, mégis vannak olyan emberek, akik nem értik a különbségeket.

Tehát ezúttal az ApkVenue tárgyal különbség a tintasugaras, lézeres és LED nyomtatóktól egyszerre szállít nyomtatójavaslatok milyen az Ön igényeinek is megfelel költségvetés Mi. Figyelj igen!

Ismerje a nyomtatók típusait

1. Tintasugaras nyomtató

Fotó: pcmag.com

Tintasugaras nyomtató a világon a legszélesebb körben használt nyomtató. Ahogy a neve is mutatja, ez a típusú nyomtató még mindig sok tintát használ kettesben tárolva patron mindegyik fekete folyékony és kevert festéket tartalmaz.

Ezt a nyomtatót széles körben használják, mert az ár viszonylag olcsó a másik két típusú nyomtatóhoz képest, és karbantartása is nagyon egyszerű.

Ez a típusú nyomtató mozgatással működik nyomtatófej (a nyomtató belsejében található) egyfajta motor használatával festéket permetezzen a felhúzott papírra henger.

Ez a motor egy pillanatra leáll, hogy a nyomtatófejnek lehetősége legyen a megfelelő mennyiségű tinta permetezésére a kívánt szín eléréséhez, majd a motor újra elmozdul.

2. Laserjet nyomtatók

Fotó: cnet.com

Csakúgy, mint a neve, Laserjet a használt nyomtató típusa lézertechnika hogy kinyomtassa a fájlt a számítógép utasításainak megfelelően.

Ez a típusú nyomtató a tintasugaras típustól nagyon eltérő módon működik, mert az ilyen típusú nyomtató elveit használja elektrosztatikus.

Megnevezett nyomtatóalkatrészek Photoreceptor dob pozitív töltést fog kapni Elsődleges töltőhenger (PCR), akkor a nyomtató fényt világít a Photoreceptor dobra a használatával tükör a nyomtató belsejében, mint fényvisszaverő eszköz, amely szöveget vagy képeket létrehozó pontokat képez.

Ez a lézer kikapcsol, ha van egy üres rész, amelyet ki kell nyomtatni a felhasznált papír oldalára.

3. LED nyomtató

Fotó: officedepot.com

LED nyomtató tényleges nyomtatótípus viszonylag új de munkamódszere és technológiája hasonló a lézernyomtatóhoz.

Az egyetlen különbség, amely különbséget tesz a LED és a Laserjet között, az, ha Laserjet tükör által visszavert fény felhasználásával nyomtatáshoz, akkor ez a típusú LED valamilyen dióda használatával amely fényt bocsát ki, hogy írást vagy képeket égessen (nyomtasson) a felhasznált papírra.

Melyik típus a megfelelő az Ön számára?

Először meg kell határoznia, hogy mely típusú nyomtató megfelelő az Ön számára figyelembe véve az igényeket és a költségvetést Mi.

Ha csak otthoni célokra használ nyomtatót, mint pl nyomtassa ki a fájlokat és képeket A tintasugaras nyomtató hébe-hóba mindenképpen a megfelelő választás, tekintettel az árára viszonylag olcsóbb.

Ezzel szemben, ha nem használja a nyomtatót nagyobb használatra, ebben az esetben irodai mérleg például megfontolhatja a Laserjet vagy a LED nyomtató használatát.

Javaslatként válaszd ki a LED típusát is, mert eddig a típust A LED-ek olcsóbbak mint a Laserjet, tekintve, hogy a Laserjet tulajdonában lévő alkatrészek meglehetősen drágák, például a tükröző tükör alkatrészei a Laserjet típushoz.

Ez volt az a tintasugaras, a lézeres és a LED nyomtatók közötti különbség és az Ön számára legmegfelelőbb típus. Remélhetőleg ez hasznos és Jaka üzenete. Ügyeljen arra, hogy rendszeresen végezzen karbantartást a nyomtatón, nehogy gyorsan megsérüljön.

, győződjön meg róla, hogy a kommentekben is hagy nyomokat Ossza meg ezt a cikket ismerőseinek.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found