hogyan lehet aktiválni a hőérzékelő kamera funkciót androidon

A kamerának számos érdekes funkciója van, az egyik egy hőérzékelő kamera. Könnyen használható, így aktiválhatja az Android hőérzékelő kamerájának funkcióját.

Kamera technológia tovább fejlődik, az egyik egy hőérzékelő kamera. A funkció használatával különféle dolgokat tehet meg. Kezdve a testhő érzékelésétől, a környezet hőmérsékletének ismeretétől vagy akár csak szórakozásból.

Androidos okostelefon használatával nem lehetetlen, hogy élvezhetik ezt a speciális funkciót, srácok. Hűvös alkalmazással felfegyverkezve a következőképpen aktiválhatja a funkciót hőérzékelő kamera Androidon.

  • Hogyan készíthetünk olyan kifinomult okostelefonos kamerát, mint egy tükör nélküli kamera
  • Digitális fényképezőgépek vs okostelefonos kamerák; Melyik a jobb?
  • 7 legújabb Android áttetsző kameraalkalmazás, valóban tudsz?

A hőérzékelő kamera funkció aktiválása az Android rendszeren

A hőérzékelő kamera funkció aktiválásához meg kelltelepítés Alkalmazás Szimulált hőkamera. Ezen alkalmazás segítségével effektusokat hozhat létre, mintha ezt a fejlett technológiát használná. Kíváncsi vagy, hogyan?

  • Első alkalommal meg kell töltenie az alkalmazást Szimulált hőkamera a CIBERDROIX-tól, amely ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban.
Apps Photo & Imaging Töltse le a CIBERDROIX alkalmazást
  • Ezután megnyithatja a telepített Thermal Camera Simulated alkalmazást.telepítés. Amikor elkezdi megnyitni, csak válassza a gombot Indítsa el az alkalmazást a képernyő tetején közvetlenül az alkalmazás fő nézetéhez léphet.
  • Akkor csak aktiválod engedély hogy kamera hozzáférést biztosítson ehhez az alkalmazáshoz.
  • Most már simogathatja a Szimulált hőkamera alkalmazást. Az irányításához használhatja gombot a képernyő alján. A bal oldalon található egy be- / kikapcsoló gomb, villog és aktiválja a jelölőt. A jobb oldalon beállíthatja a kívánt hőérzékelő kamera intenzitását.
  • Végül fényképezhet is Koppintson a a kamera tetején található ikonra. Az eredmények élőben történő megtekintéséhez Koppintson a a srácok mappa ikonján.

Most így aktiválhatja a hőérzékelő kamera funkciót az Androidon a Szimulált hőkamera alkalmazás segítségével. Így ezzel a szórakoztató alkalmazással megmutathatja barátainak. Sok szerencsét srácok!

Olvassa el a cikkeket is Kamera vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found