A 9 legjobb mobiltelefon, amely 2019 végéig jelenik meg, megéri várni!

Alig várom, hogy új okostelefont vásároljon? Eits .., kapaszkodj bandába. Néhány kifinomult okostelefon, amelyet 2019 végéig fognak forgalomba hozni, garantáltan csábítanak

Az okostelefon-trendekről szólva úgy tűnik, hogy nem lesz vége. Mindig vannak új trendek vagy speciális funkciók, amelyeket a gyártók adnak ki.

A modern társadalom fogyasztói kultúrája befolyásolja a mai vásárlási szokásainkat. Amikor megjelenik egy új okostelefon, biztosan gondolkodunk a vásárláson.

Eits.., légy türelmes, banda. Még mindig sok, tudod, jó okostelefon található, amelyek 2019 végéig megjelennek. Nem hiszed? Nézze meg az ApkVenue alábbi cikkét, igen!

9 legjobb okostelefon, amelyek 2019 végéig kerülnek forgalomba

Minden okostelefon-gyártó mindig versenyben áll a legfejlettebb kivitel és szolgáltatások bemutatásával. Jelenleg a gyártók által követett újítások az 5G-csatlakozás és az összecsukható okostelefonok.

Számos új, 2019 végéig megjelenő okostelefon felkészült arra, hogy üdvözölje az egyre kifinomultabb új technológiát.

A következő 9 kifinomult okostelefon, amelyek 2019 végéig kerülnek forgalomba. Nézd meg!

1. iPhone 11 sorozat

Szokás szerint az iPhone újra kiadásra kerül zászlóshajó zászlóshajója idén címmel iPhone 11. Nem csak 1 változat, 3 új iPhone is van, mégpedig iPhone 11, iPhone 11 Pro, és iPhone 11 Pro Max.

Annak ellenére, hogy más a neve, a kínált funkciók szintén nem sokban különböznek egymástól. Csak a kamerák mérete és száma különbözik,

Az iPhone 11-et nagyra értékeljük 699 USD vagy annak környékén 10 millió IDR az Egyesült Államokban. Indonéziába belépve azonban kétszer annyi lehet, banda. A netezők elkészítették az iPhone 11 kialakítását kielégítő mémeket is.

A processzor elhozásával Bionikus A13, Az Apple gyorsabb teljesítményt ígér és minden bizonnyal kíméli az akkumulátort.

Tegnap szeptember 11-én jelent meg Amerikában az iPhone 11. Várjuk csak meg, amíg Indonéziában hivatalosan el nem engedik a bandát.

2. Asus ROG Phone 2

Mostanában, Asus bejelentette zászlóshajó játék okostelefonjukat, mégpedig Asus ROG Phone 2. Állítólag ez az okostelefon világszerte októberben jelenik meg.

Ez az okostelefon chipsettel rendelkezik Snapdragon 855, RAM 12 GB, belső memória 512 GBés az akkumulátor kapacitása 6000 mAh. Garantáltan elégedettebb a játék.

Nem csak, banda. Annak érdekében, hogy nehéz játékok közben ne melegedjen fel gyorsan, ez a mobiltelefon is fel van szerelve hűtőventilátor tartozékok amely a mobiltelefon hátuljára telepíthető.

3. Samsung Galaxy Fold

Korábbi kudarcok után a Samsung most frissítette legújabb, összecsukható képernyős okostelefonjának, a Samsung Galaxy Fold koncepcióját.

A kezdeti változatban komoly probléma merült fel, amikor a képernyő védőrétege könnyen eltávolítható volt, így károsíthatja a mobiltelefon fontos elemeit.

Ennek ellenére a Samsung megígéri, hogy új mobiltelefonjaikon nem jelennek meg problémák. A Samsung Galaxy Fold a hírek szerint 2019 szeptember közepétől későig fog világszerte piacra dobni.

4. Nokia 9.1 PureView

Nokia 9.1 PureView az előző évben megjelent Nokia Flagship Nokia, a Nokia 9 PureView frissítése. Ez az egy HP elegendő fülbemászó mert a kamera egyedi.

Bár a forma nem sokban különbözik az előző szériától, a Nokia 9.1 PureView most a legújabb Qualcomm processzorral van felszerelve, nevezetesen Snapdragon 855.

Ezt a mobiltelefont használatra is felkészítették 5G kapcsolat, banda. Annak ellenére, hogy a kiadást elhalasztották, úgy tűnik, hogy ezt a mobiltelefont hivatalosan 2019 októberében dobják piacra.

5. Huawei Mate X

Nem akarva, hogy a Samsung felülmúlja, a Huawei kiadja az úgynevezett összecsukható képernyős okostelefonját is Huawei Mate X. Ennek a mobiltelefonnak azonban nincsenek ugyanazok a problémái, mint a Samsung Galaxy Fold bandával.

A legújabb processzoruk működteti Kirin 990 és jól felszerelt további ToF kamera, A Huawei Mate X a Huawei egyik kiemelt terméke 2019-ben.

Bár nem világos, hogy hivatalosan is kiadják-e Indonéziában, vagy sem, ezt a mobiltelefont 2019 novemberében tervezik értékesíteni.

Ha nem lép be hivatalosan, a BM megvásárlása lehet opció, tekintettel a nem egyértelmű IMEI blokkoló előírásokra.

6. OnePlus 7T sorozat

OnePlus 7T sorozat utódja OnePlus 7 2019-ben. Ennek ellenére a OnePlus két HP Flagship sorozata között nincs változás.

A OnePlus 7T anélkül fogja használni a képernyőt bemetszés ezzel kihasználva a kameratechnikát Felugrik. Ezenkívül ez a mobiltelefon a legfejlettebb processzorral is fel lesz szerelve Snapdragon 855 plus.

A OnePlus 7T 2 változatban jelenik meg, mégpedig rendes változat és még Pro verzió. Az internet szivárgásai alapján valószínűleg ez a mobiltelefon jelenik meg 2019 végén.

7. Xiaomi Mi Mix 4

Más okostelefon-gyártóktól eltérően a Xiaomi ritkán bocsátja ki a legújabb mobiltelefonokat ebben az évben. Ezt a legújabb Xiaomi okostelefont azonban valóban érdemes megvárni.

Xiaomi Mi Mix 4 a prémium Xiaomi HP sorozat, amely új képernyőtervet fog hordozni, nevezetesen Vízesés képernyő. A Xiaomi Mi Mix sorozat valóban híres prémium és forradalmi kialakításáról.

Állítólag ez a mobiltelefon hordozható 4 hátsó kamera 100 MP felbontással. A kerámia testű HP-t processzor fogja táplálni Qualcomm Snapdragon 855 Plus, RAM-ig 12 GB és a belső memória 1 TB.

8. Google Pixel 4 sorozat

Ne akarj lemaradni más márkákkal, Google a közeljövőben okostelefonjának 2 változatát is kiadja. Google Pixel 4 & Pixel 4 XL valószínűleg jövő októberben jelenik meg.

A szivárgás alapján a Google két mobiltelefonja fényképezőgépet tartalmaz, amelynek hátulján olyan dobozos modul található, mint az iPhone 11. Ezenkívül ez a mobiltelefon ujjlenyomat-érzékelőt is használ a képernyőn.

A Google 2 új funkciót vezetett be a Pixel 4 sorozatba Mozgásérzék és Arc feloldása. Jellemzők Mozgásérzék lehetővé teszi, hogy kézmozdulatokkal adjon parancsokat a HP-nak.

9. Realme 5. sorozat

Almárka tól től Oppo ezzel szeptemberben megjelentetik okostelefonjukat. Realme 5 & Realme 5 Pro lesz belépés legjobb az osztályban.

Hogy nem, ez a két változat fel van szerelve 4 kamera a fő felbontással 48 megapixel, banda. Eddig a Realme kameráinak minősége azonban soha nem okozott csalódást.

Mindkét mobiltelefon már használja a VOOC Flash Charge 3.0 technológiát, amely 55% -ot tud tölteni mindössze 30 perc alatt. Akkumulátor 5000 mAh garantáltan még szórakoztatóbbá teszi a multimédiás élményt.

Ez Jaka cikke a 9 legjobb okostelefonról, amelyek 2019 végéig kerülnek forgalomba. Mit szólnál, banda? Meg fogja vásárolni a fenti kis mobiltelefonokat?

Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Smartphone vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found