hogyan tudom megtudni valaki tartózkodási helyét a barátom keresése alkalmazáson keresztül

Így találhatja meg valós időben a tartózkodási helyét a Find My Friends alkalmazáson keresztül!

Ebben a kifinomult digitális korszakban könnyű megismerni valakinek a helyét. Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatja tartózkodási helyét másokkal csevegés. Megkönnyíti az Ön számára, amikor megbeszél egy találkozót valahol.

De valaha is szerette volna tudni az emberek helyét, akár család, barátok, akár barátok személyesen valós idő? Ha igen, JalanTikusnak módja van megtudni, hol vannak más emberek valós idő használat Keresse meg a Barátok alkalmazást.

  • Nagyon egyszerű! Hogyan találhatjuk meg valaki tartózkodási helyét a WhatsApp segítségével egy mobiltelefonon?
  • Hogyan lehet valós időben kideríteni az áramkimaradások helyét Jakartában

Hogyan ismerhetem meg valaki tartózkodási helyét a Barátok keresése alkalmazáson keresztül

Valamiért valakinek az online tartózkodási helyének ismerete valós idő természetesen nagyon hasznos. Például, hogy megtudja gyermekei tartózkodási helyét vagy szeretője tartózkodási helyét. Annak érdekében, hogy könnyebben irányíthassa azokat az embereket, akiket szeret Keresse meg a Barátok alkalmazást.

Töltse le a Barátok keresése alkalmazást

Az okostelefonok valóban megkönnyítik a dolgokat. Nem csak kommunikációért és a közösségi médiában való szereplésért. Az okostelefonok más emberek tartózkodási helyének nyomon követésére is használhatók. Természetesen szüksége van a Find My Friends alkalmazás segítségére, így online megtudhatja szeretteinek tartózkodási helyét valós idő.

Apps Segédprogramok Családbiztonsági termelés LETÖLTÉS

A Barátok keresése alkalmazás beállítása

Az érintett felek engedélye nélkül ez egyértelműen sérti a magánszférát. Továbbá Keresse meg a Barátok alkalmazást. Családtagjának vagy barátnőjének szintén telepítenie kell a Find My Friends alkalmazást az okostelefonjára. Most, miután a Find My Friends alkalmazást sikeresen telepítette, íme a következő lépések.

  • Nyissa meg a Barátok keresése alkalmazást androidos okostelefonján.
  • Ezt követően meg kell Bejelentkezés. Ha nincs fiókja, kattintson a Tovább gombra és lista első. Csak kövesse, amit kérnek.
  • Ezek után te meghívás barátok, családtagok és barátnők a felsorolt ​​kód segítségével.
  • Azonnal megjelentek pozícióik egyszerre valós idő.

Hogyan, nagyon könnyű ahelyett, hogy a Find My Friends alkalmazást használná valaki tartózkodási helyének nyomon követésére. A helyzetmegjelenítésen kívül a Find My Friends alkalmazás azt is megjeleníti, hogy az akkumulátor hány százaléka van a céltelefonon. Ügyeljen arra, hogy csak olyan embereket vegyen fel körébe, akikben valóban megbízik, például közeli barátokat, családtagokat vagy barátokat. Nem idegen vagy valaki, akivel most találkoztál. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found