Szöveg másolása képről az Androidon ne használja bonyolultan!

Találtál már képet érdekes szavakkal? Ahelyett, hogy egyesével gépelne, jobb, ha csak másolja és beilleszti a szöveget közvetlenül az Androidra!

Nem csak a kommunikációhoz csevegés, okostelefon amikor erre is lehet támaszkodni irodai vagy egyetemi feladatok elvégzése. Tehát ne csodálkozzon, ha egyre többen választják a vásárlást okostelefon nem pedig tablet vagy PC.

Az egyik dolog, amelyet gyakran végeznek a feladatok elvégzése során, egy tevékenység másolás beillesztés. Tehát, találkozott már valaha képben szereplő szavakkal, és szövegbe szeretné másolni őket? Ha igen, itt van JalanTikus út Másolás és beillesztés szöveg, amely képekről származik az Android rendszeren.

  • 3 módja a WA-számok vagy más emberek interneten való megjelenésének
  • 10 randevú-alkalmazás 2020, könnyebben találjon élettársat!
  • Hogyan használjuk a hamis GPS-t a HP-n Alkalmazási ajánlásokkal kiegészítve!

A szöveg másolása és beillesztése a képből

Ha olyan képet talál, amelyben egyedi szavak vannak, a szavak újbóli beírása bizonyosan eltart egy ideig. Ehhez tanuljuk meg, hogyan Másolás és beillesztés szöveg egy képből!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet másolni a szöveget képből az Androidra

Korábban JalanTikus adott tippeket Másolás és beillesztés szöveg egy képről a számítógépen. A szöveg másolása a képről az Androidon a következő.

  • Telepítse az alkalmazást Másoljon be bármilyen szöveget azonnal ban ben okostelefon Az Ön Androidja.
Alkalmazások termelékenysége TheSimplest.Net LETÖLTÉS
  • Ha már telepítve van, nyissa meg az alkalmazást és Letöltés nyelv. Ban,-ben Nyelvek kezelése, Letöltés Az angol és az indonéz a fő nyelv. Szükség szerint hozzáadhatja az elérhető nyelveket.
  • Nyissa meg a képet amit akarsz másolat a szöveg. Ezután válasszon Ossza meg a Copy Paste Any Text Instantly alkalmazásba.
  • Miután megnyílt az alkalmazás, válasszon ki egy területet amit akarsz másolat a szöveg. Ha elkészült, kattintson a gombra Mentés és várja meg az OCR folyamat befejezését.
  • Az OCR folyamat befejezése után a kép szövege elkészül tudsz paszta más alkalmazásokban.

Könnyű, igaz? Tehát ilyen vagy nem kell kézzel beírnia újra, amikor érdekes írást talál a képen. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found