ez a trójai vírus veszélye, és hogyan lehet megszabadulni tőle

Az egyes mezőkhöz különféle számítógépes specifikációk készíthetők tetszés szerint. De ez nem azt jelenti, hogy nem fog problémába ütközni, mert a trójai vírusok továbbra is lógnak.

A modern korban a számítógépek használata egyre növekszik. Minden területre különféle PC-specifikációk készíthetők az Ön igényei szerint. De ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek problémái, mert Trójai vírus még mindig ott lógott.

Mi a trójai vírus? trójai a számítógépes biztonság, amely a szoftver gyanús formájára utal. Ezt szokás hívni rosszindulatú szoftverek / rosszindulatú programok, amely károsíthatja a rendszert vagy a hálózatot. Szóval, hogyan terjed ez a vírus?

  • Mentsd meg Androidodat egy új vírustól: A Quad Rooter kihasználja, mielőtt túl késő lenne
  • Itt olvashatja el, hogyan könnyedén, 100% -osan megszabadulhat a laptopok és PC-k vírusaitól!
  • [UPDATE] SEREM! Itt van 20 veszélyes számítógépes vírus a történelem során

Ez a trójai vírusok veszélye és az, hogyan lehet megszabadulni tőlük

A trójai vírusok általában megfertőzhetik számítógépét vaku, merevlemez, pillanat böngészés, és telepítsen egy szoftvert. Ez a vírus a számítógépét is lassúvá (lassúvá) teszi. Bámulatos, hogy a vírus képes adatokat lopni sürgős.

Akkor ez a vírus is képes megszakítani az operációs rendszert egy PC-eszköz. Így a trójai program olyan vírus, amely hatással lehet a számítógép rendszerére. Akkor hogyan lehet megszabadulni tőle?

Hogyan lehet megszüntetni és elkerülni a trójai vírusokat

1. Soha ne nyissa meg az e-mail mellékleteket

Minden használatban email, biztosan sok e-mail jelenik meg, mindkettő postaládájába vagy levélszemét. Tehát ezekből az üzenetekből nem kevés beillesztett melléklet. Ezeknek a fájloknak általában a formátuma van: VBS, .EXE, .BAT és így tovább. Ezért, ha ismeretlen e-mailben van bejövő üzenet, csak maradjon csendben, vagy törölje az üzenetet.

2. Távolítsa el a Terrible Programs alkalmazást

A következő módszer az, hogy rendszeresen ellenőriznie kell a számítógépén lévő programokat. Ennek az az oka, hogy ha egy trójai támad, akkor biztos lehet benne, hogy sok program lesz telepítve anélkül, hogy tudna róla. Ha igen, törölje és távolítsa el a programot , mert annak szörnyű hatása lenne brader.

3. Nyissa meg a Beállításszerkesztőt

Kinyitni Beállításszerkesztő, akkor futtatnia kell a programot Fuss előzetesen, vagy hozzáférhet hozzájuk egy gombbal Windows + R. Ezután meglátja HKEY_CURRENT_USER. Így ön tudta nélkül láthatja, hogy milyen programok vannak hirtelen telepítve. Ha zavart és úgy érzi, hogy a program fontos, akkor csak böngésszen a program nevében. Ha trójai programnak bizonyul, azonnal törölje.

4. Frissítse a víruskeresőt és a kártevőirtót

Mindenféle trójait eltávolíthat és használhat anti vírus és antimalware a számítógépeden. Az egyik, amire támaszkodhat Comodo Internet Security. Vagy elolvashatja az 5. legjobb és ingyenes számítógépes víruskereső cikket, 2016. január.

Töltse le a Comodo böngésző alkalmazásokat

5. Szkennelés csökkentett módban

Ezt az utolsó pontot kell tennie, ha valóban eleged van a trójaiakból, és azonnal el akarja távolítani őket. Bemehet Biztonságos mód egy gombnyomásra F8 amikor a számítógép éppen be van kapcsolva. Ezután válassza a Csökkentett mód lehetőséget, és utána tegye meg letapogatás ebben a módban.

A fentiek mindegyike megmagyarázza, mi az a trójai program, és hogyan lehet megszabadulni és elkerülni a megoldást, amelyet a TechViral idéz. Remélhetőleg ez a cikk hasznos lehet Önnek. Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found