7 legjobb indító alkalmazás az androidos okostelefonok számára, hogy még klasszabbá váljon!

Unja már csak az Android okostelefon megjelenését? Tekintse meg a következő cikket, hogy megtudja a legjobb 3D-s indítót, amely okostelefonját még stílusosabbá teszi.

Az Android az operációs rendszer, amelyen a legtöbb felhasználó van a világon. Ennek egyik oka az, hogy a felhasználók a lehető legszabadabban testre szabhatják az okostelefont.

Lehet, hogy már unta okostelefonjának megjelenését.

Az egyik megoldás, amellyel testreszabhatja okostelefonjának megjelenését, a legjobb indító használata.

A letölthető különféle típusú hordozórakéták közül azonban vannak olyan 3D-s hordozórakéták, amelyek háromdimenziós hatást kölcsönözhetnek okostelefonjának megjelenésének, és természetesen sokkal kisebbek, mint egy hagyományos hordozórakéta.

Annak érdekében, hogy ne zavarja, melyik a legjobb 3D-s indító az Android okostelefonjához, az ApkVenue összegyűjtötte a legjobb 3D-s hordozórakétákat, amelyeket letölthet.

7 legjobb 3D-s indító Android okostelefonokhoz

A szokásos hordozórakét most egy 3D-s hordozórakéta váltotta fel, mert a mai okostelefonok kifinomult GPU-kkal vannak felszerelve, így jobban képesek feldolgozni a 3D-s grafikákat.

A Jaka listáján szereplő összes legjobb 3D-s hordozórakéta különféle egyedi effektusokat kínál, kezdve az átmeneti effektusoktól, a hűvös témáktól, az elegáns animációktól, felület, is kütyü ami multifunkcionális.

Biztosan nem várhat jól, banda? Ha igen, olvassa el az ApkVenue cikkét 7 legjobb 3D indító az Android okostelefonhoz.

1. TSF Launcher 3D Shell

Alkalmazások letöltése

TSF Launcher 3D Shell egy 3D-s hordozórakéta, amely háromdimenziós effektusokkal és nagyon fantasztikus animációkkal rendelkezik. Ennek ellenére az okostelefonos munka továbbra is könnyű lesz, mint általában.

A 3D indító aktiválásakor az okostelefon összes ikonja korszerűsödni fog. Testreszabhatja különféle dolgokat, például ikonokat, animációkat stb.

InformációTSF Launcher 3D Shell
FejlesztőLauncher 3D Pro
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (163.439)
Méret12 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum2.2

2. CM Launcher 3D

Apps Segédprogramok Cheetah Mobile LETÖLTÉS

CM Launcher 3D az egyik legjobb 3D-s hordozórakéta, amelyet letölthet a Google Play Áruházból. Ez a 3D Launcher 10 000+ ingyenes 3D témát kínál a felhasználók számára.

A témák mellett ez az indító ikoncsomagokat, élő háttérképeket és biztonsági szolgáltatásokat is kínál, például a fájlok zárolását és még sok mást.

InformációCM Launcher 3D
FejlesztőCheetah Mobile Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (7.737.690)
Méret18 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum4.1

3. ME Launcher

Alkalmazások letöltése

Ha rengeteg testreszabási funkcióval rendelkező 3D-s indítót keres, akkor valóban le kell töltenie ME Launcher, banda.

Ennek oka, hogy ez a 3D-s indító sok témát, élő háttérképeket, hangulatjeleket és sok GIF képet kínál, amelyek még szórakoztatóbbá teszik okostelefonját.

Ez az indító olyan szabványos biztonsági szolgáltatásokat is tartalmaz, mint például az alkalmazászár és az üzenetzár, amelyek megvédhetik a magánéletét.

InformációME Launcher
FejlesztőiHandy Ltd.
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (674.031)
Méret19 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1

4. U Launcher 3D

Alkalmazások letöltése

U Launcher 3D nemcsak hűvös 3-dimenziós animációkat és átmeneteket kínál. Az alkalmazás összes háttérképét és témáját előre tervezte a tervező, hogy magas művészi értékkel bírjanak.

A biztonsági funkciók mellett az U Launcher 3D funkciókkal is fel van szerelve gyorsító, as szeméttisztító, gyorsítóés mások, amelyek még jobban felfuttatják az okostelefont.

InformációU Launcher 3D
FejlesztőMoboapps Dev Team
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (117.671)
Méret8,5 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.0.3

5. LightLaunch Light 3D Launcher

Alkalmazások letöltése

LightLaunch Light 3D Launcher a legjobb 3D-s indító, amely megkönnyíti az okostelefon praktikusabb testreszabását.

Ha nem tetszik az okostelefon mindenféle megjelenésének módosítása, használhatja ezt az egyetlen hordozórakétát. A tulajdonságok nem alacsonyabbak, mint mások.

InformációLightLaunch Light 3D Launcher
FejlesztőSuphi
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (2.523)
Méret0,8 MB
Telepítse100.000+
Android minimum2.2

6. ARC Launcher

Alkalmazások letöltése

Ezenkívül az ApkVenue egy másik legjobb 3D-s indítót is ajánl ARC Launcher. Az ARC Launcher nemcsak hűvösebbé teszi az okostelefont, hanem könnyen kezelhető is.

Sok olyan témát és élő háttérképet használhat, amelyeket az ARC Launcher ingyenesen biztosított. Ettől eltekintve ez a 3D-s indító zenelejátszót, hírfrissítéseket és egyebeket is kínál.

InformációARC Launcher
FejlesztőAppTech Studios Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (45.705)
Méret10 MB
Telepítse500.000+
Android minimum4.4

7. ZERO Launcher

Apps Desktop Enhancement Zero Team LETÖLTÉS

Végül azok számára, akik szeretnék okostelefonjukat 3D megjelenéssel testre szabni, próbálják meg letölteni ezt az indítót.

ZERO Launcher kis méretű, de rengeteg testreszabási és optimalizálási lehetőséggel rendelkezik, amelyek okostelefonját még klasszabbá tehetik.

Ezenkívül a ZERO Launcher olyan motorral is fel van szerelve, amely erőteljesebbé teszi az animációkat és az áttéréseket. Tényleg nagyszerű, igaz?

InformációZero Launcher
FejlesztőGOMO
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (1.815.887)
Méret12 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum4.1

Ez volt Jaka cikke 7 legjobb 3D-s indító az Android okostelefonhoz. Remélhetőleg ez az ApkVenue cikke hűvösebbé és klasszabbá teheti okostelefonjának megjelenését.

Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found