10 legújabb mód a számítógép leállítására, amelyeket esetleg nem ismer

tudod, hogyan állítsd le a számítógépet? Jobb, ha először látja az ApkVenue cikkét, a számítógép 10 lehetséges leállításának módjáról ...

Végezze el a folyamatot Leállitás a számítógép kikapcsolása nagyon fontos. Mert ha nem tesszük meg, akkor a számítógép alkatrészei megsérülnek. Különösen a merevlemez, ha a számítógép leállításának folyamata nem megy le, akkor nagyon hajlamos a rossz szektorokra.

Ilyen fontos a leállítási folyamat. De tudod, hogyan állítsd le a számítógépedet? Jobb, ha először az ApkVenue cikkét nézed meg, amely a számítógép kikapcsolásának 10 legújabb módjára vonatkozik, amelyeket esetleg nem ismersz.

  • Különbség a leállítás, az alvás, a hibernálás, a hibrid alvás és a gyors indítás között!
  • 5 ok, amiért a leállítást kötelező kikapcsolni
  • A Windows leállítása mindössze 1 másodperc alatt

10 legújabb mód a számítógép leállítására

A számítógép leállítása nagyon fontos. A leállítás célja állítsa le biztonságosan a számítógépes rendszerét, mégpedig azáltal, hogy megbizonyosodik arról, hogy minden alkatrész állapotban van tétlen vagy nem működik.

Tehát, mivel a leállítás nagyon fontos, nyilvánvalóan sokféleképpen lehet ezt megtenni. Itt van az ApkVenue 10 módja a legújabb számítógép leállítására.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Végezze el a Leállítást a Start menüben

Az első módszer a legtöbb ember szokásos módja, nevezetesen a Start menü.

2. Végezze el a Leállítást az Alt + F4 billentyűparancs segítségével

A következő mód egy gomb megnyomása billentyűzetAlt + F4 az asztalon a kijelző az alábbiak szerint jelenik meg.

3. Végezze el a Leállítást a Futtatás parancs segítségével

A következő véget ér Futtassa a Parancsot. A trükk a billentyűzet gomb megnyomása Win + R, majd írja be a következő mondatot: leállítás / s.

4. Végezze el a leállítást a Parancssor segítségével

Tovább Parancssor. Először nyissa meg a Parancssor alkalmazást, majd írja be a következő mondatot leállítás / s.

5. Végezze el a Leállítást a SlideToShutdown.exe programon keresztül

A trükk az, hogy megnyom egy gombot Win + R, majd írja be a következő mondatot slidetoshutdown.exe.

6. Végezze el a leállítást a Win + X segítségével

Ezután nyomja meg a billentyűzet gombot Win + X, akkor a kijelző az alábbiak szerint jelenik meg.

7. Végezze el a Leállítást a Parancsikon ikonon keresztül

Megállíthat egy kikapcsolást is Parancsikon ikonra. A trükk, kattintson a jobb gombbal az asztalra, majd válassza a lehetőséget új parancsikon. További részletekért lásd az alábbi képet.

Ezután írja be a következő mondatot % windir% \ system32 \ shutdown.exe -s -t 0 a megadott oszlopban. Az egyértelműség érdekében az alábbi képet láthatja.

Ha igen, kattintson a Tovább gombra, és az ikon az alábbiak szerint jelenik meg. Kattintson duplán, majd azonnal elindul a leállítás.

8. Leállítás a zár képernyőn keresztül

Van is via Képernyő zárolása. Ki gondolta volna, mi? Talán néha nem vesszük észre, hogy a Windows zár képernyőn, amelyet mindig átadunk, van egy gomb a leállításhoz.

9. Végezze el a leállítást Android okostelefonon keresztül

Androidos okostelefont használ? Természetesen lehet. Az Android rendszeren keresztül leállíthatja a rendszert távoli. Egyszerűen töltse le az alkalmazást a következő JalanTikus linken keresztül, majd csatlakoztassa Androidját számítógépéhez.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

10. Végezze el a távoli leállítást

Végül a rendszer továbbra is megegyezik a 9. számú módszerrel. De ezúttal számítógépről számítógépre végzi. Ez egyszerű, csak le kell töltenie az alkalmazást a következő JalanTikus linken keresztül, majd csatlakoztassa másik számítógépét a másik számítógépéhez (amely leáll).

Apps Produktivitás TeamViewer GmbH LETÖLTÉS Fotó jóvoltából: Kép: Kundan Bhattarai

Ez a 10 legutóbbi mód a számítógép kikapcsolására, amelyeket esetleg nem ismersz, Jaka stílusa. Szóval, már tudja, melyik számról van szó? Vagy már mindent tud? Hagyja véleményét a megjegyzések rovatban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found