hogyan lehet látni olyan embereket, akik elmentik fotóinkat az Instagramra

Kepo, szeretnéd tudni, hogyan lehet megnézni, hogy ki mentette a fotóinkat az IG-re? Itt megtudhatja, hogyan láthatja, ki mentette az Instagram bejegyzéseinket!

Gondolkodott már azon, hogy honnan tudja, hogy ki mentette el fotóinkat az Instagramon?

A számládra feltöltött / feltöltött sok rövid fotó- és videós bejegyzés közül biztosan senki sem kapta meg a pontjaidat? Kíváncsi természetesen, igaz?

Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy ki mentette el fotóinkat az Instagram-on. Azonnal kövesse az alábbi lépéseket.

Hogyan láthatjuk azokat az embereket, akik elmentik fotóinkat az Instagram-on

Az Instagram kiadott egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi, hogy megtudja, ki kicsoda fényképeket menthet más Instagram-fiókokról akkor 2016-ban.

Ön, mint fióktulajdonos, csak azt tudja meg, hogy ki kommentálja és kedveli a bejegyzéseit, anélkül, hogy tudná, ki mentette el a bejegyzéseit.

Kicsit bosszantó, mert nem tudom követni, kinek van mentés fotónkat és mire használják a fényképünket.

A fotóinkat az IG-re mentő emberek megtekintéséhez egyszerű módja van ennek megismerésére, nevezetesen az üzleti profil funkció használatával.

Hallottál ilyesmiről Üzleti profil az Instagramon?

Igen, ha Instagram-profilját üzleti profilra változtatja, láthatja, hogy hány ember menti el a fényképeit az IG-n, és azt is tudja, hogy mások hogyan lépnek kapcsolatba az Ön profiljával.

Az Instagram-profil üzleti profilra váltása

Minden Instagram-fiók élvezheti ezt az üzleti profil funkciót, összegigény nélkül követői bizonyos és hasonlók.

A funkciók kihasználásával Üzleti profil Itt részletesebben megtekintheti bejegyzéseinek körét, interakcióit, a bejegyzéseket mentők számát és így tovább.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet Instagram-fiókját üzleti fiókvá alakítani. De előtte, ha az Instagram-fiókja még mindig privát volt, azonnal nyilvánosságra került.

  • 1. lépés - Adja meg Instagram-fiókját, majd érintse meg a elemet profil ikonra.

  • 2. lépés - A profil oldalon kattintson a hármas vonal ikonra a jobb felső sarokban. Akkor válassza Beállítások.

  • 3. lépés - Miután megnyílt az új opciók ablak, válassza ki a menüt Számla majd kattintson Váltson Szakmai fiókra.
  • 4. lépés - Kattintson Folytatni amíg meg nem jelenik egy opció Melyik jellemzi a legjobban? és válaszd ki, hogy mi felel meg a legjobban Teremtő vagy üzleti.

Bármelyik opció kiválasztása nem befolyásolja a típust belátás kapni fog, tehát melyik rendben van.

  • 5. lépés - írd be az email címed. Ezután kattintson a gombra Következő és kattints újra rendben. Ezután kösse össze üzleti fiókját az Instagramon és a Facebookon. Ha nem akarja, hogy csatlakozzon, kattintson a gombra Ne csatlakozzon a Facebookhoz.

Nos, most az Instagram-fiókod üzleti fiókká vált.

Ezzel már láthatja a bejegyzéseinek körét feltölteni minden nap.

Annak ellenére, hogy megtudhatjuk, ki mentette el az Instagram-bejegyzéseinket, az adott személy számára nem részletezett, legalább tudja, hányan látták az Ön által tett bejegyzéseket.

Keresztül Betekintés ennek alapján számíthatsz a jobban elkészített bejegyzésekre, és ha híresség akarsz lenni, Betekintés ez valóban segít

Hogyan lehet megnézni, hogy hány ember mentette el fotóinkat az IG-n

Ha meg szeretné tekinteni, hogy hány ember mentette el az Ön fényképeit az Instagram-on, akkor tegye a következőket:

  • 1. lépés - Jelentkezzen be az Instagramba, majd nyissa meg az Instagram profiloldalát.

  • 2. lépés - Kattintson az egyik fotóra, amelyet a legtöbb ember elmentett / elmentett.

  • 3. lépés - Kattintson a képbejegyzés alatt Statisztikák megtekintése.

Innen láthatja, hogy hány ember mentette el fotóinkat az Instagramon. Ezeket az információkat csak akkor kapja meg, amikor megváltoztatja IG-fiókját Üzleti profil.

Igen, ez egy általános és egyszerű módszer arra, hogy megtudjuk, ki mentette el az Instagram bejegyzéseinket. Ezzel legalább tudja, hogy valaki elmentette az Instagram-bejegyzéseit.

A Nézet Insights-ban szintén láthatja benyomások, teljes elérés, és eljegyzés amely referenciaként használható arra, hogy hány ember látja a bejegyzéseit.

Hogyan lehet megtudni, ki mentette el fotóinkat az Instagram-on

Sajnos mostanáig nem lehet megnézni, hogy ki mentette el fotóinkat az Instagram-on mert ez sértené az emberek magánéletét.

Természetesen, ha csak azt látja, hogy hány ember mentette el fotóinkat az Instagram-on, az nem kielégítő, de legalább tudja, hogy valaki elmentette a bejegyzéseit.

Az Instagram mindeddig nem nyújtott olyan funkciót, amely megnézhette, kik mentették el kifejezetten a fotóinkat. Ha valóban bosszúsnak érzi magát, egyszerűen változtassa meg IG-fiókját Magán.

Így látja, hogy ki mentette el fotóbejegyzéseinket az Instagram-on. Annak ellenére, hogy nem tudja biztosan, legalább válaszolhat a kíváncsiságára, hogy elmentette-e a fényképeit.

Mindig okosan és körültekintően használja a közösségi média funkcióit. Ügyeljen arra, hogy mindig megőrizze a közösségi médiában közzétett dolgok magánéletét.

Remélhetőleg ez hasznos, és ne felejtsen el lépést tartani a JalanTikus.com technológiával kapcsolatos híreivel!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found