100% munka! hogyan lehet megtekinteni és legyőzni a túlmelegedett laptopot

Szóval, hogyan látja a túlmelegedett laptopot? Ezután hogyan lehet javítani a túlmelegedett laptopot? Légy türelmes, Jaka alaposan meg fogja vizsgálni, hogy milyen módja van ennek.

Minden elektronikus objektum mindenképpen melegnek érzi majd magát, beleértve a laptopokat is. A meleg normális, de természetellenes is lehet, és végül túlmelegedésnek nevezhetjük. Túlmelegedéskor a laptop súlyosan károsodhat.

Szóval, hogyan látja a túlmelegedett laptopot? Ezután hogyan lehet javítani a túlmelegedett laptopot? Légy türelmes, Jaka alaposan meg fogja vizsgálni, hogy milyen módja van ennek.

  • A YouTube-felhasználóknak 4K felbontású videókat kell használniuk, látod ...
  • A 2016-os Apple MacBook Pro 4 4K monitort képes futtatni egyszerre
  • ASUS GL502, vékony és könnyű 4K gaming laptop

100% munka! Hogyan lehet megtekinteni és leküzdeni a túlmelegedett laptopot

Fotó forrása: Fotó: HWiNFO

A túlmelegedett laptop hőmérsékletének ellenőrzése valóban egyszerű. Csak le kell töltenie a HWiNFO szoftvert. Ott részletesen megnézheti a számítógép egyes elemeinek hő részleteit.

Így figyelemmel kísérheti és figyelemmel kísérheti a laptop hőmérsékletét. Szóval, hogyan lehet kijavítani a túlmelegedett laptopot?

1. Underclock VGA

Fotóforrás: Fotó: MSI

A laptop túlmelegedésének leküzdése érdekében jobb, ha aláhúzza a játék VGA-ját. Ez a folyamat körülbelül két percet vesz igénybe. Ezt megteheti olyan szoftverrel, mint az MSI Afterburner. Így csökkentheti a hő intenzitását.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Módosítsa a Teljesítmény módot a BIOS-ban

Fotó forrása: Fotó: VRForums

A mai laptopok többsége kifinomult. Ennek oka az, hogy megváltoztathatja a laptop CPU-jának teljesítménymódját. A trükk: ezt megteheti a BIOS-ba történő belépéssel, majd csak annyit kell tennie, hogy belép a CPU és a Fan Performance Mode-ba. Kész, a laptop visszatért a normális állapotba.

3. Tisztítsa meg a kipufogóventilátor területét

Fotó forrása: Fotó: Augustapcrepair

Általában a laptop oldalán kell lennie egy ventilátornak, hogy megszabaduljon a benne lévő meleg levegőtől. Nos, nagy része szintén piszkos, ennek eredményeként a laptop túlmelegszik, mert a forró levegő nem jön ki tökéletesen. Ezért legyen szorgalmas a tisztításban.

Így láthatja a túlmelegedett laptopot, és hogyan kezelheti a túlmelegedett laptopot. Ne felejtsen el olvasni laptopokkal kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket Jofinno Heriantól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found