hogyan lehet az androidos mobiltelefont bluetooth hangszóróvá változtatni egy pc / laptopon

Szeretne Bluetooth hangszórókat, de vékony pénztárcát használni? Azt is követheti, hogyan lehet az Android mobiltelefont Bluetooth hangszóróvá alakítani egy számítógépen / laptopon, garantáltan működik!

Soha egyszer hangszóró A számítógépe vagy laptopja hirtelen elromlott srácok?

Duh, biztosan igazad van! Tehát vásárlás előtt menjen egy szerelőhöz vagy vásároljon új hangszórót, az ApkVenue tökéletes megoldást kínál az Ön számára.

Anélkül, hogy költeni kellene, megteheti változtassa meg androidos telefonját hangszóró Bluetooth számítógépéhez / laptopjához tudod. Kíváncsi vagy, hogyan?

  • Az aktív hangszórók árlistája a legjobb márkáktól 2021-ben (legolcsóbb frissítés)
  • 15 legjobb olcsó Bluetooth fejhallgató és fülhallgató, kezdve 100 000-nél!
  • 15 legjobb olcsó fejhallgató és játék fejhallgató 2021-ben, muszáj!

Nagyon egyszerű! Hogyan lehet mobilját PC / laptop hangszóróvá alakítani?

Fotóforrás: androidauthority.com

Android valóban az operációs rendszerré válnak Mobil amely számos csodálatos képességgel van felszerelve, amely számos különféle alkalmazással van felszerelve.

Tartalmazza a következő alkalmazások egyikét, amelyek megváltozhatnak okostelefon Androidod lesz hangszóró Bluetooth, akár PC-n, akár laptopon. Kíváncsi, hogyan működik?

1. lépés - Készítse elő a szoftvert

Természetesen első alkalommal kell alkalmazásokat készítenie az Android megváltoztatásához hangszóró Bluetooth. Itt telepítheti az alkalmazást SoundWire Free androidon és SoundWire szerver számítógépeken és laptopokon.

Az Ön számára is könnyebbé téve itt az ApkVenue linket is tartalmaz Letöltés mindkét alkalmazás srácok.

Alkalmazások letöltése Videó és audio alkalmazások letöltése

2. lépés - Készítse elő az ügyfelet a számítógépére / laptopjára

Miután telepítette mindkettőt, először nyissa meg őket szoftverSoundWire szerver számítógépén vagy laptopján. Itt győződjön meg róla, hogy a számítógép vagy a laptop és okostelefon ugyanarra a WiFi hálózatra csatlakozik huh!

A SoundWire szerver megnyitása után csak a részt kell megnéznie Szerver címe és jegyezze fel a felsorolni kívánt címet okostelefon Az Ön Androidja.

3. lépés - Készítse elő az ügyfelet a HP-n

Nyissa meg az alkalmazást SoundWire Free androidon, és győződjön meg arról, hogy ugyanahhoz a WiFi hálózathoz csatlakozik, mint a PC vagy a laptop.

Ezután csak meg kell adnia a szerver címét az oszlopban szerver. Koppintson a Jelölje be, ha kitöltötte.

4. lépés - Hangszóró hangtesztje

Ha igen, akkor ellenőrizze, hogy a számítógépen vagy laptopon lévő SoundWire Server szoftver állapota megváltozott-e Szétkapcsolt Lesz csatlakoztatva. A hang kimenetének teszteléséhez mindössze annyit kell tennie, hogy megpróbál egy YouTube-videót vagy egy zeneszámot lejátszani a Spotify-ból srácok.

Ha ez nem működik, próbálja megszakítani a kapcsolatot, amíg a dal nem játszik hangszóró androidodon.

5. lépés - Végezze el a beállításokat

A hang általában összeütközik a számítógép és a számítógép között okostelefon, Itt maradsz néma hogy csak Androidon hallgassa meg.

Nos, hogy kikapcsolja a hangot, amit élsz Koppintson a ikon SoundWire Androidon, amíg az ikon nem halványul.

Jegyzet:


Bizonyos esetekben a hang hallható lesz késleltetés kb. 1 másodperc, ha filmnézésre használod. Használhatja audio / video szinkronizáló eszköz a videolejátszó szoftverek, például a VLC és így tovább.

VIDEÓ: Barkács - Hogyan készítsünk külső hangszórókat Android telefonjára!

Hogy, nagyon jó, igaz? Így változtathatja meg az Android mobiltelefonját hangszóró Bluetooth a PC-n / laptopon.

Természetesen ez a módszer nem olyan jó, ha összehasonlítjuk a Bluetooth használatával hangszóró továbbá hangszóró a 3,5 mm-es jack porton keresztül csatlakozik. sok szerencsét srácok!

Olvassa el a cikkeket is HP vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found