egyszerű módja mások történeteinek újraküldésére az alkalmazás nélkül!

Újra szeretné közzétenni barátja Instagram-történetét? Ez egy egyszerű módja annak, hogy újból közzétehesse a történetet anélkül, hogy további alkalmazásokra lenne szükség. (Android és Iphone)

Instagram Story vagy a Stories az Instagram egyik funkciója, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fényképeket vagy rövid videókat osszanak meg. A bejegyzéseket csak 24 órán keresztül tároljuk.

Láttál mások bejegyzéseket, és érdekel, hogy újból közzétegyd őket a történeteden?

Tehát az ApkVenue-nak itt vannak a tippjei az Ön számára hogyan lehet újraközölni az Instagram Story barátait az alkalmazás nélkül androidon és iphone-on.

Itt található az Instastory újraküldése alkalmazás nélkül

Az Instagram Story valóban a sok megosztó média egyike gyerekek manapság. Híres emberek vagy hírességek gyakran megosztják érdekes tartalmukat az Instagram történeteiben.

Biztosan talált egy izgalmas Instagram-történetet, majd közzé szeretné tenni az Instagram-történetében? De tudsz?

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

Az Instagramon most is megvan tegye közzé az Instagram történet funkcióját tudod srácok. Sajnos csak olyan személyek történeteit teheti közzé, akik megcímkézték a fiókját a bejegyzésben.

Tehát még nem tehet közzé mindenki Instagram-történetét.

Ha nem tudja, hogyan kell újból közzétenni valaki Instagram-történetét, itt az ApkVenue elmondja a teljes módszert.

A folyamat szintén nagyon egyszerű srácok, csak néhány lépést tesz meg. Azonnal nézze meg, amíg el nem fogy.

1. lépés - Nyissa meg az értesítéseket

Amikor barátai vagy más személyek megcímkézik Önt az Instagram Story bejegyzéseiben, erről értesítést kap DM vagy közvetlen üzenet.

A bejegyzés újbóli közzétételének első lépése az értesítés megnyitása, majd érintse meg az opciót Adja hozzá ezt a történetéhez.

2. lépés - A történet szerkesztése

Ezt követően belép az Instagram Story szerkesztő menüjébe. A méretet valamilyen módon beállíthatja dupla érintés és a kívánságainak megfelelően tolja át.

Ha befejezte a szerkesztést, egyszerűen érintse meg az ikont A Te történeted a bal alsó sarokban folytathatja barátja Instagram-történetének újrapostázási folyamatát.

3. lépés - Kész

Most a folyamat befejeződött, és a barátod Instagram Story bejegyzése belép az Instagram Story oldaladra.

A feladás szintén automatikus lesz megcímkézheti egy barátja fiókját amelyet újraküld. Így néz ki:

Ott van srácokhogyan lehet újraküldeni egy barátja Instagram-történetét alkalmazás nélkül Jakából. Remélhetőleg a jövőben az Instagram új funkciókat fog hozzáadni, hogy mások Instagram-bejegyzéseit címkék nélkül tegyük fel. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Instagram Story vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found