5 szoftver, hogy megtudja a laptop akkumulátorának teljesítményét

az akkumulátor az egyik nagyon fontos támogató elem. Jó akkumulátor nélkül nem használhatja szabadon a laptopot hálózati csatlakozó nélkül. Nos, hogy megtudja, milyen a laptop akkumulátorának állapota, mint az AP

Laptop felhasználóként az akkumulátor nagyon fontos támogató elem. Jó akkumulátor nélkül nem használhatja szabadon a laptopot hálózati csatlakozó nélkül. Képzelje csak el, tegyük fel, hogy egy kávézóban van, és fontos munkát végez. Az akkumulátor hirtelen lemerül, és messze van a fali aljzattól.

Ezért fontos alkatrészként nagyon fontos ismerni a használt laptop akkumulátorának állapotát is. Nem ritka, hogy az emberek figyelmen kívül hagyják az általuk használt laptopok akkumulátorának állapotát. Valójában az idő múlásával a laptop akkumulátorainak egészségi állapota is romlik a használatuknak megfelelően. Most, hogy megtudja, mi a laptop akkumulátorának állapota, számos olyan alkalmazás használható, amelyek pontos információkat képesek megjeleníteni.

  • Tegye ezt az 5 dolgot, ha tartós okostelefon- és laptop-akkumulátorokat szeretne!
  • Távolítsam el az akkumulátort a laptopomból, hogy hosszabb ideig tartson?
  • Tippek, hogy a laptop akkumulátora tartós és ne szivárogjon gyorsan

Alkalmazás a laptop akkumulátorának állapotának megismeréséhez

1. BatteryCare

BatteryCare egy olyan alkalmazás, amely optimalizálja a laptop akkumulátorának használatát. Ez az alkalmazás képes figyelni a ciklusokat kisülés akkumulátort, hogy az akkumulátor élettartamáról információkat nyújtson a felhasználónak. Ez az alkalmazás meglehetősen teljes funkciókkal rendelkezik. A ciklusmonitorozás mellett kisülés, Az BatteryCare az összes információt teljes egészében megjelenítheti. Valójában ez az alkalmazás képes olvasni a CPU és a merevlemez hőmérsékletét. Tehát, amikor látja, hogy a hőmérséklet kezd természetellenesen emelkedni, azonnal kikapcsolhatja a használt laptopot.

2. BatteryInfoView

Csakúgy, mint az előző alkalmazás. BatteryInfoView egy egyszerű ingyenes szoftver, amelyet kifejezetten notebookokhoz vagy laptopokhoz készítettek. Az BatteryInfoView teljes információt képes megjeleníteni a használt laptop akkumulátorának állapotáról. Az ebben az alkalmazásban szereplő információk az akkumulátor neve, a gyártó neve, a sorozatszám, a gyártás élettartama és az akkumulátor jelenlegi kapacitása formájában vannak. Egyedülálló módon az BatteryInfoView alkalmazásban megjelenített képernyő egy mód elemnapló vagy akkumulátorhasználati nyilvántartások. Annak érdekében, hogy részletesebben láthassuk, mennyi energiát szabadít fel a laptop akkumulátora.

2Easy Team Productivity Apps LETÖLTÉS

3. BatteryBar

BatteryBar könnyebb alkalmazás, mint a többi. Az BatteryBar megjelenése valóban nem tűnik bonyolultnak és teljesnek a többihez képest. Az BatteryBar sokkal egyszerűbbnek tűnik, ha az akkumulátorra vonatkozó információkat eszköztáron keresztül jeleníti meg. Általában, ha Windows rendszert használ, az eszköztáron van egy akkumulátor jelző, amely információkat jelenít meg az áramellátási viszonyokról. Sajnos ezek a mutatók hiányosak. Nos, ezt az BatteryBar-ot azért hozták létre, hogy kiegészítsék ezeket az információkat. Csak egyszer kell lebegnie és kattintania. Az akkumulátorral kapcsolatos információk ennek megfelelően jelennek meg.

4. Akkumulátor-naplózó

Battery Logger nagyon hasznos a laptop akkumulátorainak furcsa viselkedésének felderítésére és megtekintésére. Ezzel az alkalmazással láthatjuk, hogy az általunk használt laptop energiafogyasztása hogyan változik. Ezenkívül ez az alkalmazás egy olyan jelzőt is megjeleníthet, amely jelzi az akkumulátor lemerülését. Ez az alkalmazás ellenőrzi a laptop akkumulátorának minden tevékenységét, és amikor hiba lép fel, ez az alkalmazás automatikusan megjelenik, és létrehoz egy értesítést tartalmazó hibanapló.

Alkalmazások termelékenysége DU APPS Studio LETÖLTÉS

5. BatteryMon

BatteryMon pontos adatokat tud felmutatni a laptop akkumulátorának állapotáról. Ez az alkalmazás az akkumulátor használatának és a szinteknek a grafikonját nyújtja kisülés laptop. Az BatteryMon az akkumulátor állapotára vonatkozó információkat is könnyen érthető módon jeleníti meg valós idő és pontos. Ezenkívül előnye, hogy ez az alkalmazás többféle módon is képes információkat szolgáltatni, mégpedig kütyükön keresztül e-mailben, ha a használati adatok meghaladták a határértéket.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found