Az oppo a3 10 előnye és hátránya, amelyeket ismerni kell

Gondolkodik egy HP Oppo A3 vásárlásán? Ne aggódjon, ellenőrizze ezt a cikket, hogy megtudja az Oppo A3-as előnyeit és hátrányait

Klassz okostelefont keres, sok funkcióval? Nem kell összezavarni, banda. Olyan sok Oppo mobiltelefon van, amely megfelel az Ön igényeinek.

Jól, Oppo A3 lehetőség lehet azok számára, akik megfizethető áron keresnek egy kis mobiltelefont. Annak ellenére, hogy tavaly óta megjelent, az Oppo A3-as még mindig a primadonna.

Az Oppo A3-as előnyein és hátrányain kívül ez az egyetlen mobiltelefon továbbra is bízik a piac megcélzásában belépő szint annak ellenére, hogy rengeteg új HP kimenet érkezik versenytársaitól.

Az Oppo A3 specifikációi

Kétféle HP Oppo A3 van a piacon. Az első a választás 2 GB RAM val vel 16 GB belső memóriaés opciók 3 GB RAM val vel 32 GB-os belső memória.

Ennek ellenére az Oppo A3s RAM 2GB specifikációi nem sokban különböznek az Oppo A3s RAM 3GB specifikációitól. A RAM és a belső memória kivételével minden ugyanaz.

További részletekért közvetlenül ellenőrizheti az alábbi táblázatot, amely tartalmazza a HP Oppo A3 teljes specifikációját:

RészletAz Oppo A3 specifikációi
KépernyőIPS LCD 6,2 hüvelyk


19: 9 arány (~ 271 ppi sűrűség)

ProcesszorQualcomm Snapdragon 450 (14 nm)


Nyolcmagos 1,8 GHz-es Cortex-A53

Első kamera8 MP, f / 2,2
Hátsó kamera13 MP, f / 2,2, AF


2 MP, f / 2.4, mélységérzékelő

RAM2 GB / 3 GB
memória16 GB / 32 GB
Akkumulátor4230 mAh
Ár1 400 000 IDR (2 GB RAM)


1 700 000 IDR (3 GB RAM)

10 előnye és hátránya az Oppo A3-nak

A teljes specifikációk megtekintése után az ApkVenue megvitatja az Oppo A3-asok néhány előnyét és hátrányát. A funkcióktól, az akkumulátortól, a teljesítménytől és másoktól kezdve.

Ha megfontolásra vágyik egy Oppo A3s mobiltelefon vásárlására, talán az ApkVenue erről szóló cikke segíthet a választásban.

Ahelyett, hogy türelmetlenné válna, jobb, ha csak az ApkVenue következő cikkét nézi meg az Oppo A3-as előnyeiről és hátrányairól, amelyeket ismernie kell.

Az Oppo A3 előnyei

Az alábbiakban felsoroljuk az Oppo A3 előnyeit, amelyek referenciát jelenthetnek azok számára, akik meg akarják vásárolni ezt a szuper kicsi, olcsó mobiltelefont.

1. Valóban fiatal design

Az Oppo mobiltelefonjai többnyire a fiatalabb generációt célozzák meg. Ezért az Oppo úgy tervezte a mobiltelefonjaikatelegáns talán, banda.

HP kijelzővel fényes csak van 8,2 mm vastag. Mivel vékony, az Oppo A3-as még fényűzőbbnek tűnik, és minden bizonnyal jó kézben tartani.

Az Oppo A3-asok piros és lila változatai szintén nem ragadósak, tudod, banda. Nagyon alkalmas fiatalok számára, akik együtt akarnak maradni költségvetés korlátozott.

2. Jó kamera

Az egyik eladási pont, amelyet az Oppo kiemelni akar, egy jó fényképeket tartalmazó kamera. Annak ellenére, hogy olcsó, az Oppo A3s kettős kamera technológiát alkalmazott.

Első felbontású kamerája 13MP van nyílás vagy nyílások 2.2, míg a másik kamera felbontása 2MP val vel nyílás2.4 és mélységérzékelő.

Nem Oppo, ha nem ad hozzá funkciókat AI Beauty 2.0. Ezzel a funkcióval csinosabbnak fog kinézni, amikor fényképez az Oppo A3-as segítségével.

3. Nagy képernyő

A nagy képernyők valóban trenddé váltak a mai okostelefonok számára. Természetesen azért, mert a mai mobiltelefonokat egyre inkább játékokra vagy filmek közvetítésére használják.

Képernyő szélessége 6,2 hüvelyk és a felbontás 1520 x 720 képpont ez igazán szórakoztató multimédiás élményt nyújt a felhasználóinak.

Annak ellenére, hogy széles, ez a mobiltelefon képernyő még mindig érzékeny. További bemetszés A mobiltelefon tetején ez a mobiltelefon fényesebbnek tűnik, mint az ár.

4. Jellemzők Arc feloldása

Arc feloldása egy prémium szolgáltatás, amelyet kezdetben csak a mobiltelefonok használtak zászlóshajó 7 millió. Nyilvánvalóan ez a funkció az Oppo A3-as bandánál is jelen van.

Ellentétben osztályának más mobiltelefonjaival, amelyek még mindig érzékelőket használnak ujjlenyomat, Az Oppo A3s prémium funkciókat mert beágyazni ebbe az egymillió mobiltelefonba.

Érzékelő ujjlenyomat haszontalan lesz, ha nedves az ujja, vagy kesztyűt visel. Lose ugyanolyan kifinomult arc feloldása ezen az egyetlen mobiltelefonon van.

5. A Jahud teljesítménye

Az Oppo A3 beágyazódik chipsetSnapdragon 450 14 nm-es gyártási eljárással, amely osztályában meglehetősen nagy teljesítményű. Ennek a chipsetnek van 8 mag gyakorisággal 1,8 GHz.

A chipset mellett ez a mobiltelefon elég jó RAM-mal, bandával is fel van szerelve. Az Oppo A3-as Antutu pontszáma 74.409, elég jó az egymillió HP-árhoz.

2 RAM változat közül választhat, nevezetesen 2 GB és 3 GB RAM. Minél nagyobb a RAM, természetesen a mobiltelefon gyorsabb és simább lesz a munkában.

6. Tartós akkumulátor

Egy nagyon jó játékteljesítménnyel rendelkező mobiltelefon minden bizonnyal haszontalan, ha az akkumulátor nagyon gyors. Nos, ettől nem kell aggódnia.

Ennek oka, hogy az Oppo A3-as akkumulátora elég nagy, mégpedig 4230 mAh. Ezzel a nagy kapacitással nagyobb elégedettséggel játszhat, játszhat videókat és ellenőrizheti a közösségi médiát.

Divatban készenlétben lévő, Oppo azt állítja, hogy ez az egy mobiltelefon akár eltarthat 18 óra, tudod. Nagyon csodálatos, banda!

7. Még mindig van egy 3,5 mm-es Jack & Infrared

Annak ellenére, hogy sok mobiltelefon-gyártó elhagyta, valójában a jelenléte 3,5 mm-es jack és infravörös nagyon hiányzik a mobiltelefon-használóknak, tudod.

Mint tudjuk, fülhallgatóval Jack az USB type-c valóban drága. Túlzáshoz pénzt kell költenie, hogy megvásároljon egy USB Type-C - 3,5 mm-es adaptert.

Ezen a két tulajdonságon kívül az Oppo A3-asokat továbbra is fel vannak szerelve jellemzőkkel FM rádió aki elkísérhet, ha túl késő vagy.

Az Oppo A3 hiánya

Mivel ez a cikk az Oppo A3-as előnyeit és hátrányait tárgyalja, nem fair, ha az ApkVenue csak az előnyeiről beszél.

Itt vannak az Oppo A3 hátrányai.

1. Nem gyors töltés

Annak ellenére, hogy elég nagy az akkumulátor kapacitása és jó az akkumulátor-élettartama, az Oppo A3-asokat még nem látták el funkciókkal gyors töltés, banda.

Gyors töltési funkció nélkül a 4230 mAh-s akkumulátor kapacitása feltétlenül hosszú időt vesz igénybe. Különösen, ha a mobiltelefonját játssza.

Természetesen banda. A neve is olcsó mobiltelefon. Mindenképpen vannak olyan jellemzők, amelyeket kivágtak az Oppo A3-ból.

2. Nem Full HD képernyőfelbontás

Az Oppo A3-as képernyője meglehetősen nagy, 6,2 hüvelykes. Ennek ellenére ennek a mobiltelefonnak még mindig kicsi a képernyőfelbontása.

Ez nagyon sajnálatos, mert az Oppo A3s képernyőn megjelenő kép nem lesz olyan jó, mint például egy nagyobb felbontású mobiltelefonon Teljes HD.

Ne feledje azonban, hogy az Oppo A3s egy olcsó mobiltelefon az Rp1 millió osztályban. Furcsa, hogy egy ilyen osztályú mobiltelefon ilyen prémium képernyőfelbontással rendelkezik.

3. Nincs ujjlenyomat-érzékelő

Az Oppo A3s már nem használja az ujjlenyomat-érzékelőt, és már használja az érzékelőt arc feloldása kifinomultabb.

Ennek ellenére az Oppo A3-as arcfeloldó funkció csak 2D és nem 3D. Ez az arcfelismerést pontatlanná és könnyen feltörhetővé teszi.

Eközben a pontosabb és gyorsabb ujjlenyomat sokkal jobbnak tekinthető az Oppo A3-k által használt 2D arcfeloldás érzékelőnél.

Ez az ApkVenue cikke az Oppo A3-as előnyeiről és hátrányairól, amelyeket ismernie kell. A cikk elolvasása után az Oppo A3 a megfelelő telefon az Ön számára?

Írja meg válaszát az okokkal együtt a megadott megjegyzések oszlopba, banda!

Olvassa el a cikkeket is Oppo vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found