5 biztonsági alkalmazás Androidon, amelyek képesek fényképeket készíteni a tolvajról

Az egyik biztonsági alkalmazás, amely a tolvajokat fotózhatja. Sok fejlesztő készít egy alkalmazást, hogy a felhasználók kényelmesen használhassák azt

A mai Android okostelefon alapvető szükséglet lett. Ezért sok fejlesztő létrehoz egy alkalmazást, hogy a felhasználók kényelmesen használhassák azt.

Az egyik biztonsági alkalmazás, amely fényképet készíthet egy tolvajról, egy Android-okostelefonon található biztonsági alkalmazás.

Így van, ebben a cikkben az ApkVenue néhány elektromos Android biztonsági alkalmazást nyújt a szemtelen tolvajoktól. Készen áll az alább felsorolt ​​alkalmazások telepítésére?

  • Ne telepítsen gondatlanul ingyenes alkalmazásokat, itt van a 4 veszély!
  • Könnyű módszerek a valódi és hamis alkalmazások megkülönböztetésére Androidon
  • Ezek a veszélyek rejlenek, ha alkalmazásokat tölt le bármely webhelyre

5 biztonsági alkalmazás Androidon, amelyek tolvajképek lehetnek az Androidon

Mielőtt belépne a biztonsági alkalmazások listájába ill Biztonság ami alatt van, már vannak olyan felhasználók, akik olyan biztonsági alkalmazásokat használnak, amelyek képesek tolvajokat fotózni az Android okostelefonon.

Nos, az alkalmazás sikeres volt fényképezzen le egy tolvajt aki ellopta androidos okostelefonját. Az áldozat ezt követően feltöltötte a Twitterre.

Ezért mielőtt a fenti esethez hasonló kellemetlen esemény következne be, jobb, ha már megtette kezdje meg az alkalmazás letöltését hogy az Android mobiltelefon biztonsági rendszerét még jobbá tegye.

1. Rejtett szem

Az ApkVenue által biztosított első biztonsági alkalmazás neve van Rejtett szem. Ez az alkalmazás képes fotózni tárgyakat, ha valami nem sikerül, ha feloldja az Ön által beállított jelszót.

Valójában ez az alkalmazás is képes aktiválja a riasztást ha valaki rosszindulatú szándékkal akarja ellopni az okostelefonját, akkor több mint háromszor adjon meg rossz jelszót. Hűvös, igaz?

Töltse le a Rejtett szem biztonsági alkalmazást

Midas Ensemble Technologies Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

2. Harmadik szem

Továbbá az Android biztonsági alkalmazás, amelyet használhat Harmadik szem. Igen, ez az alkalmazás fényképet készít, ha valaki hibásan írja be a kódot PIN, minta vagy jelszó formájában.

Ettől eltekintve egy másik funkció az, hogy értesítést kap, amely tájékoztatja Önt arról, hogy az Android okostelefonja az erőszakkal kinyitották, hiba értelme a képernyő feloldása során. Nem érdekes?

Töltse le a Third Eye biztonsági alkalmazást

3. CrookCatcher

A fenti két alkalmazáson kívül még vannak más Android-alkalmazások, amelyekkel növelheti androidos telefonjának biztonságát. Az egyiket megnevezik CrookCatcher. Az alkalmazás akkor fog futtatni, amikor valaki megpróbálja kényszeríteni a feloldást.

Ezután ez az alkalmazás képet készít a betolakodóról is, aki megpróbálta rá kényszeríteni az okostelefon képernyőjének feloldására. Ezután a fénykép el lesz küldve arra az e-mailre, amelyen regisztrált az okostelefon helyével együtt.

Töltse le a CrookCatcher biztonsági alkalmazást

4. Záróra

Más alkalmazások, amelyek növelhetik a biztonságot, azok Lockwatch. Ez az alkalmazás tájékoztatja Önt arról, hol van a tolvaj, és hogy nézett ki az, aki ellopta az okostelefonját.

Ez a biztonsági alkalmazás teszi az Android okostelefont csak egyre biztonságosabb. Az okostelefont megnyitni próbáló tolvajok adatait e-mailben küldjük el. Tehát megkönnyíti a mobiltelefon és a tolvaj megtalálását, igaz?

Töltse le a Lockwatch biztonsági alkalmazást

BlokeTech Productivity Apps LETÖLTÉS

5. Prey Anti Lopás

Szeretné megakadályozni, hogy okostelefonja illegálisan vagy engedély nélkül férjen hozzá? Könnyű, csak az úgynevezett Android biztonsági alkalmazást használja Prey Lopásgátló. Nos, így garantáltan magasabb lesz a biztonsági szintje.

Mire jó ez az alkalmazás? Nézze, ez az alkalmazás működik minden főbb operációs rendszeren, hogy valahonnan nyomon követhesse mobiltelefonja műveleteit. Valójában a funkció részletes fényképeket is ad, amikor megpróbálja feloldani a jelszót az okostelefon képernyőjén.

Töltse le a Prey Anti Theft biztonsági alkalmazást

Apps Utilities Prey Project LETÖLTÉS

Ez az 5 biztonsági alkalmazás, amelyek fényképeket tudnak készíteni a tolvajokról, ha mobiltelefonját vagy okostelefonját ellopják. Remélhetőleg e cikk megjelenésével éberebben figyelhet Android-okostelefonjára. Ossza meg Ön szerint tesó!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found