hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ellenőrizni a BPJS számokat

A BPJS számának ellenőrzése nagyon egyszerű, tudod! Itt tekintheti meg a BPJS teljes egészségügyi és foglalkoztatási számának ellenőrzésével kapcsolatos oktatóanyagot.

Ellenőrizze a BPJS számot természetesen nagyon egyszerű lesz, ha emlékszel vagy a fizikai kártyát tartod. De mi van, ha nem mindkettő? Igazán bonyolult lesz, igaz?

Valójában a tagság száma nagyon fontos a tulajdonos számára, például a BPJS egyenlegének ellenőrzése vagy egyszerűen más fontos információk ellenőrzése.

Akkor, ha van elfelejtette BPJS számát Ez a helyzet, van-e alternatív módszer a BPJS Egészségügyi vagy Foglalkoztatási szám megismerésére? A válasz természetesen van!

Láthatja a teljes vitát arról, hogyan lehet megtalálni a BPJS számot, amely megfeledkezett az alábbiakról.

Hogyan ellenőrizhető a BPJS legfrissebb egészségügyi és foglalkoztatási száma 2020

A BPJS Egészségügyi vagy Foglalkoztatási számok ellenőrzését az alkalmazás segítségével egyszerűen megteheti Mobil JKN és BPJSTKU.

De a probléma az, hogy még mindig sok olyan ember van, aki nem érti, hogyan ellenőrizze a BPJS-számokat ennek a két alkalmazásnak a segítségével, vagy magának a BPJS-webhelynek a segítségével.

Nos, ha Ön egyike azoknak, akik elfelejtették saját BPJS számukat, itt az ApkVenue bemutatóval rendelkezik hogyan ellenőrizhető a BPJS legújabb egészségügyi és foglalkoztatási száma 2020.

Gyűjtemény a BPJS Health számok ellenőrzésének módjairól

Az egyetlen megoldás a BPJS Health szám elfelejtésének megoldására a az egyik család BPJS-számának felhasználásával Ön egy Családi Kártyába (KK), bandába van bejegyezve.

Most, hogy ellenőrizze magát a BPJS egészségügyi számot, a módszer pontosan ugyanaz, mint amikor online ellenőrzi a BPJS számláját.

Kétféleképpen ellenőrizheti BPJS Health számát, nevezetesen a weboldalon és az okostelefonon található Mobile JKN alkalmazáson keresztül.

1. Hogyan lehet megtalálni a BPJS egészségügyi számokat a weboldalon keresztül

Azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan ellenőrizheti BPJS egészségügyi számát a hivatalos weboldalon keresztül, kövesse azokat a lépéseket, amelyeket az ApkVenue banda ad.

1. lépés - Nyissa meg a BPJS Health webhelyet
  • Először nyissa meg először a fizetési információs oldalt a BPJS Health webhelyen, az URL címen //daftar.bpjs-kkes.go.id/bpjs-checking/.
2. lépés - Töltse ki a szükséges információkat
  • Ebben a szakaszban az oszlopra 'Nem. Kártya' Megadhatja egy család, például apa, anya vagy testvér BPJS-egészségügyi számát. A fontos még mindig egy KK-ban van (családi kártya).

  • Ezt követően írja be azt is Születési dátum attól, akitől megadta a BPJS Kesehatan számát. Tartalom érvényesítési szám a kérelmek feldolgozásához.

  • Ha minden tele van, akkor kattintson a 'Check' gombra.

  • Sikeres esetben a BPJS Health résztvevő száma megjelenik az alsó oszlopban, a bandában. Így megtudhatja BPJS Kesehatan számát és családját, akik regisztráltak a KK-ban.

  • Valójában láthatja a BPJS Kesehatan díjait is, amelyeket havonta kell fizetni.

2. Autó a BPJS egészségügyi számok megtekintése a JKN mobilalkalmazáson keresztül

A BPJS Health hivatalos webhelyén való áttekintés mellett használhatja az alkalmazást is Mobil JKN hogy megnézhesd az elveszett vagy elfelejtett BPJS Health számot, tudod, banda.

Sajnos ez a módszer csak a korábbi résztvevők esetében alkalmazható Már regisztrált a BPJS számuk felhasználásával.

De ha regisztrált, akkor kövesse az ApkVenue következő lépéseit.

1. lépés - Töltse le és telepítse a Mobile JKN alkalmazást
  • Első lépésként töltse le a Mobile JKN alkalmazást egy Android vagy iOS mobiltelefonra. Ha még nincs meg az alkalmazás, letöltheti Mobil JKN via JalanTikus.
Alkalmazások letöltése
2. lépés - Jelentkezzen be a fiókba
  • Jelentkezzen be a BPJS Health fiókba, hogy hozzáférhessen az alkalmazás összes szolgáltatásához, beleértve a BPJS számának ellenőrzését is.

  • Kattintson a bejelentkezés gombra. Ezután írja be email és Jelszó A BPJS Health fiókot regisztrálták. Ezt követően írja be a számot captcha és válassza a bejelentkezést.

3. lépés - Válassza ki a résztvevő menüt
  • Ha sikeresen bejelentkezett, akkor a következő válassza ki a résztvevő menüt hogy megjelenítse az elfelejtett BPJS Health számot, banda.
  • Most megtudhatja BPJS Kesehatan számát.
Fotóforrás: blog.rivaekaputra.com

Igen, a fenti lépéseket azok is megtehetik, akik szeretnék ellenőrizze a bérkereső BPJS Kesehatan-t, igen, banda!

Gyűjtemény a BPJS Ketenagakerjaan számok ellenőrzésének módjairól

Ha korábban az ApkVenue megbeszélte, hogyan lehet megtudni a BPJS Egészségügyi számot, akkor kiderül, hogy ellenőrizheti az elfelejtett vagy elvesztett BPJS Ketenagakerjaan számot is.

Maga a BPJS foglalkoztatási szám ellenőrzésének módja valójában majdnem ugyanaz, és minden bizonnyal sokkal könnyebb, mint hogy valakinek a mobilszámát nyomon kövesse.

Valójában ugyanaz, mint a BPJS Egészségszám ellenőrzésekor, a webhelyen és az alkalmazáson keresztül is ellenőrizheti a BPJS Foglalkoztatási számot.

1. Hogyan ellenőrizhető a BPJS Ketenagakerjaan száma a weboldalon keresztül

A BPJS Ketenagakerjaan számának hivatalos weboldalon történő ellenőrzéséhez kövesse az ApkVenue által a következő lépéseket.

1. lépés - Nyissa meg a BPJS Ketenagakerjaan webhelyet
  • Első lépésként nyissa meg a böngésző alkalmazást, és keresse fel a BPJS Health hivatalos webhelyét az URL címen //sso.bpjsketenagakerjaan.go.id/.
2. lépés - Jelentkezzen be a fiókba
  • A következő lépésként jelentkezzen be a BPJS Ketenagakerjaan fiókjával. Ha akkor volt válassza a bejelentkezés gombot.
3. lépés - Válassza ki a „Digitális kártya” menüt
  • A sikeres bejelentkezés után kiválasztja a menüt „Digitális kártya” a BPJS számára Ketenagakerjaan ellenőrzi digitális kártya formájában.

4. lépés - Lásd a BPJS Ketenagakerjaan számát

  • Ebben a szakaszban már láthatja a BPJS foglalkoztatási kártya számát, bandát.

4. Az alkalmazás segítségével ellenőrizze a BPJS foglalkoztatási számot

Ha korábban az ApkVenue elmondta, hogyan ellenőrizheti a BPJS foglalkoztatási számot a BPJS webhelyén keresztül, akkor ezúttal az alkalmazáson, a bandán keresztül ellenőrizheti.

Ami azt illeti, kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés - Töltse le és telepítse a BPJSTKU alkalmazást
  • Az első lépés, amelyet természetesen el kell végezni, az a BPJSTKU alkalmazás letöltése a mobiltelefonjára, bandájára. A BPJSTKU alkalmazást a JalanTikus segítségével töltheti le.
Alkalmazások letöltése
2. lépés - Jelentkezzen be a fiókba
  • Továbbá, válassza a bejelentkezés gombot hogy belépjen az alkalmazásba.

  • Ezután írja be a regisztrált e-mailt és jelszót. Ha igen, nyomja meg a bejelentkezés gombot.

3. lépés - Válassza ki a digitális kártya menüt

  • Végül, válassza a digitális kártya menüt hogy láthassa az elfelejtett BPJS Ketenagakerjaan számot. Ezután később a BPJSTK kártya jelenik meg az alábbiak szerint.
  • Így megoldható a BPJS-szám elfelejtésének problémája.

Sajnos a fenti módszerek csak azoknak szólnak, akik regisztráltak, bandáztak. A regisztrációhoz szüksége van magára a BPJS számra.

Ha nem regisztrált vagy nem rendelkezik BPJS-számmal egy azonos KK-val rendelkező családtól, kénytelen a legközelebbi BPJSTK vagy BPJS Kesehatan kirendeltséghez, bandához fordulni.

Hogyan ellenőrizhető a BPJS egészségügyi és foglalkoztatási száma a NIK-lel

Talán hallottad már, hogy a BPJS Kesehatan számok NIK-sel történő ellenőrzésének módja SMS-ben a számokra történhet átjáró BPJS Health (08777-5500-400).

Ez igaz. Valójában ez az információ szerepel a BPJS Kesehatan honlapján is.

A hivatalos weboldal információi szerint csak SMS-t kell küldeni a formátumú számra NÉPESSÉG SZÜLŐ SZÁMA.

Miután azonban Jaka maga próbálta ki, Jaka nem kapott SMS-választ bármi is legyen az átjáró száma, banda.

De, ha még mindig kíváncsi arra, hogyan ellenőrizheti a BPJS Health számát a NIK-szel, akkor talán kipróbálhatja maga is.

Így lehetett ellenőrizni az elfelejtett vagy elveszett BPJS egészségügyi és foglalkoztatási számot, bandát.

Nem olyan nehéz, mint képzelték, igaz? Remélhetőleg ez hasznos, igen, ezúttal az ApkVenue információja.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Out Of Tech vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found