nézd meg a drámát a szelídítetlen (2019) alindo

Szeretné látni a Wuxiára jellemző fröccsenő harcművészeti akciót? Gyere, nézd meg a The Untamed (2019) című drámát teljes rész indonéz felirattal!

Soeharto elnöki kora óta Kína valóban híres az úgynevezett silat-történet révén Wuxia, banda.

Sorosból Sas Archer kardforgató a filmig Guggoló tigris, rejtett sárkány és Kung Fu Panda tól től Álommunkák, egyetlen generáció sem különül el műfaj wuxia.

Nos, most van egy újabb új sorozat, amely szintén felvet műfaj wuxia az igazi barátság történetével csomagolva A megszelídítetlen amely éppen az év közepén került adásba.

Azok számára, akik már kíváncsiak a fantasztikus silat akcióra, amely jellegzetes lett műfaj wuxia, kérjük, olvassa el a következő összefoglalót, amelyet az ApkVenue készített neked!

Szinopszis dráma A szelídítetlen

Azt mondják, hogy egy időben a harc világát a klán irányította Wen ami szintén uralja a másik 4 klánt, klánt Lan, Jiang, Nie, és Jin.

A klánból Lan, találkozunk Lan Wang Ji (Wang Yibo), egy fiatal harcos, aki nagyon magas képességekkel rendelkezik, és becenevet kap Hanguang-jún.

Komoly és elegáns személyiségével és tiszta lelkiismeretével Wang Ji-t más fiatal harcosok gyakran használják példaképként.

Ez szöges ellentétben áll a klán harcművészeteivel Jiang, Wei Wuxian (Sean Xiao), amely a halál elemét használja energiaforrásként harcművészeti erejéhez.

Annak ellenére, hogy a joviális Wuxian személyisége teljesen ellentétes volt Wang Jiéval, végül ők ketten szoros barátok lettek.

Kalandjuk során Wang Ji és Wuxian felfedezik a klánvezér gonosz tervét Wen hogy elpusztíthatja a világot.

Sajnos kettejük felfedezései klántaggá tették Wen az ártatlanokat is gyűlölik és Wuxiannak életét kellett veszítenie védelmében.

Wuxian halála miatt Wang Ji depresszióba esett, mielőtt Wuxian hirtelen 16 évvel később reinkarnálódott.

Wuxian és Wang Ji ismét kalandba kezdtek, hogy megtalálják az igazságot annak a konfliktusnak a hátterében, amely Wuxian életét 16 évvel ezelőtt elvitte.

Érdekességek a megszelídítetlen drámáról

Amikor tavaly júniusban először sugározták, A megszelídítetlen minőségének köszönhetően azonnal nagyon népszerű dráma lett.

Eltérő, A megszelídítetlen tele van néhány érdekes ténnyel a kulisszák előtt és mögött, amelyeket az ApkVenue itt fog megvitatni!

  • A megszelídítetlen egy adaptáció élő akció az animációs sorozatból donghuaMo Dao Zu Shi amelyet az azonos nevű regényből is adaptáltak.

  • Mindkét adaptációt a Tencent, egy kínai konglomerátum társaság, amely több botrányban is részt vett.

  • Sean Xiao, a dráma egyik főszereplője, egy népszerű fiú együttes tagja X Kilenc együttműködésből alakult ki Tencent és koreai vállalatok, SM Entertainment.

  • Wang Yibo, a másik főszereplő, szintén a boyband tagja UNIQ együttműködésből alakult ki Yuenhua Entertainment Kínából és YG Entertainment Koreából.

  • Az énekes háttér miatt Sean Xio és Wang Yibo énekelj még néhányat filmzene ez a dráma, egy duettdal is Féktelen.

  • Dráma A megszelídítetlen elég egyedi, mert csak a két főszereplő barátságára összpontosít, akiknek mindegyikének nincs partnere, mint a legtöbb drámának.

Nonton Drama The Untamed (2019)

InformációA megszelídítetlen
Értékelés8.8 (IMDb.com)
Időtartam45 perc
MűfajWuxia


Dráma

Az epizódok száma50 epizód
Kiadási dátum2019. június 27. - augusztus 20.
RendezőZheng Weiwen, Chen Jialin
JátékosSean Xiao


Wang Yibo

Nos, azok számára, akik már kíváncsiak az igazi barátság történetére ebben a harcvilágban, drámákat nézhet A megszelídítetlen (2019) az alábbi linken keresztül, banda!

>>> Nézd meg a Drama The Untamed (2019) indonéz feliratát <<<

Egy ikonikus romantikus dráma feldolgozásával együtt Meteorkert tavaly megjelent, a kínai drámák népszerűsége az utóbbi években az egekbe szöktetett, banda!

Természetesen magas színvonalú produkcióval és erős kulturális árnyalatokkal A megszelídítetlen alternatív megtekintési lehetőségként használható azok számára, akik unják a koreai drámákat.

Mit gondol erről a drámáról? Van más kínai drámai ajánlása? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found