Ez a legjobb PC tervezési specifikáció 3 millió áron (frissítés 2017)

Tegnap után az ApkVenue ajánlást adott a legjobb PC-s játékspecifikációkra 3 millióért, hogy igazságos legyek, Jaka meg akarta adni a tervezési verziót. Arról, hogy mi, folytassuk vele. Ez a legjobb PC tervezési specifikáció 3 millióért!

A teljesítményre összpontosító PC-k egyik felhasználása a tervezés. Nem ritka, hogy Jaka találkozik azzal, hogy a tervezőknek elő kell készíteniük egy speciális specifikációkkal rendelkező számítógépet, amely képes az optimális működésre.

Tegnap után az ApkVenue ajánlást adott a legjobb PC-s játékspecifikációkra 3 millióért, hogy igazságos legyek, Jaka meg akarta adni a tervezési verziót. Folytassuk, ez a legjobb PC tervezési specifikáció 3 millióért!

  • Itt olvashatja el, hogyan lehet legyőzni az olvashatatlan RAM-ot a PC-n / Laptopon egyszerűen és egyszerűen
  • Melyik a jobb játékhoz, több RAM vagy gyorsabb?

A legjobb PC-tervezési specifikációk 3 millió ár (CPU-alapú szoftver)

A 3 millió dolláros legjobb áron történő részletes PC-tervezési specifikációk megtekintéséhez a következő táblázatot kell megtekinteni.

RészletLeírásÁrkategória
ProcesszorIntel Pentium G4560 Kabylake800 ezer IDR
AlaplapSzínes harci fejsze C.B250M-HD V201 millió IDR
RAMAvexir DDR4 Core Red PC19200 8GB (1x8GB)750 ezer IDR
MerevlemezToshiba 1TB SATA3 7200RPM550 ezer IDR
PSURaidmax RX-380K 80+ bronz 380W300 ezer IDR
ÜgyGameMax Hero Gaming H601 fekete mATX kék led ventilátor 1x12cm300 ezer IDR

Összköltsége: 3,7 millió IDR

A legjobb PC-tervezési specifikációk magyarázata 3 millió ár

Ami a PC-t illeti, valójában tudnia kell, hogy a tervező általában milyen szoftvert használ. Mivel néhány tervező szoftver a CPU képességekre összpontosít, vannak olyanok is, amelyek a GPU képességekre összpontosítanak.

Ezúttal a beépített PC-n az ApkVenue a CPU képességeit használó tervező szoftverekre összpontosít. Ilyen szoftver például a Sketch Up, a V-Ray és a Maya. Körülbelül az ilyen szoftverkép eredményei.

Fotó forrása: Kép: Putra Andalas

Mivel az ApkVenue nem professzionális tervező, őszintén szólva Jaka nem igazán tudja, hogyan kell az egyes szoftverekhez használni a CPU és a GPU használatát. Mivel sok tervező szoftver létezik, és nem mindegyik egyedi.

Valami hasonló intermezzo információk Jakától. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk az egyes komponenseket.

1. Processzor

Fotóforrás: Kép: Intel

Valójában Jaka kezdetben megpróbált bejutni az Intel Core i3 Skylake vagy a Kabylake közé, de az ár sajnos nem jött be. Tehát nagy erővel az ApkVenue-nak le kellett szállítania a processzort az Intel Pentium G4560-ra.

Miért éppen az Intel Pentium G4560, miért nem az AMD A8-7670K, annak ellenére, hogy az AMD játékmércéje jobb?

A PassMark referenciaértékei alapján valójában ez a képesség többszálas mindkettőjükről elmondható, hogy ugyanabba az osztályba tartoznak. De az iGPU oldaláról nézve az AMD A8-7670K, amelyet azelőtt a legjobb PC-s játékhoz ajánlottam, sokkal jobb.

Itt valójában sokkal mélyebben meg kell ismernünk Kabylake építészetét. Ahol ennek a Kabylake-nek van egy optimalizált Media Engine chipje, még a teszt eredményei is azt állítják, hogy akár 90% -kal elnyomhatja a médiával kapcsolatos folyamatokat. Biztosan van itt egy áttekintés, ahol a tervezés mindenképpen kapcsolódni fog a multimédiához. Most az Intel ezen szolgáltatása minden bizonnyal sok tervezési forgatókönyvet segít. És ez a szolgáltatás sajnos nincs jelen az AMD-ben. Ez az oka az Intel Pentium G4560 választásának.

2. Alaplap

Fotó forrása: Kép: Színes

Ha több pénzt szeretne megtakarítani, akkor valójában használhat egy alaplapot a H110 chipjével. De ez egy kicsit trükkös, mert a BIOS frissítéséhez Skylake processzorra van szükség. Mi van, ha a BIOS nem frissül? Igen, nem használható, mert még nem támogatja a Kabylake processzort.

Ez az oka annak, hogy Jaka végül a B250 chip mellett döntött. Végül is, ha a H110 chipet választja, akkor a RAM sebességét csak 2133Mhz sebességgel tudja elérni. Nem szabad túl messzire menni 2133 MHz és 2400 MHz között, de ez rendben van. Ja, miért a Colorful márka? Olcsó, ez már.

3. RAM

Fotó forrása: Kép: Avexir

A tervezési folyamat, különösen, ha olyan szoftvert játszik le, mint az Adobe Photoshop. Nagy RAM-kapacitásra van szükség, de a sebesség nem olyan nagy. Végül Jaka döntése a konfigurált 1x8GB-os készletre esett. Ha nem elég, adjon hozzá még 1x8GB-ot. Annak érdekében, hogy a teljes RAM 16 GB lehet.

4. Merevlemez

Fotóforrás: Kép: Toshiba

A merevlemez esetében megegyezik a játék verziójával. Nevezetesen az ApkVenue a piacon a legolcsóbb alkatrészeket keresi. Válassza a Toshiba márkát. Az 500 GB és 1 TB kapacitások közötti kicsi árkülönbséget látva a választás 1 TB kapacitásra esett.

5. PSU

Fotó forrása: Kép: Raidmax

A Jaka számítógépes rendszerének maximális teljesítményéhez a legnagyobb csak 130 W körül van. Tehát természetesen a 380 W-os PSU kapacitás elegendő. 80+ Bronz tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az erejének kihasználásának hatékonysága is maximális.

6. Eset

Fotó forrása: Kép: Gamemax

A Jaka ügye ingyenes. A modellt tetszés szerint megváltoztathatja, mert valóban nincsenek speciális előírások. Csak győződjön meg arról, hogy megadhat-e egy alaplapot a mATX méretével.

Népszerű CPU referenciaértékek

Tehát kitalálhatja, hogy a legjobb PC-s tervezési specifikációk képességeinek ára 3 millió. Íme néhány népszerű szoftver CPU-összehasonlító eredményei.

ReferenciaértékekIntel Pentium G4560AMD A8-7670K
Cinebench R15 (többszálas)365250
Jelszó (többszálas)50725056
Geekbench 3 (többszálas)75996343

Jegyzet: Köszönet minden kollégának, akik örömmel osztották meg a fenti benchmark eredményeket. Nélküled az ApkVenue nem tudja befejezni ezt a cikket.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ez a legjobb PC tervezési specifikáció 3 millióért. Mit gondol a beépített PC-ről, van-e bemenet? Ha bármilyen észrevétele van, nyugodtan tegye meg Ossza meg Jakával. Köszönöm.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Beépített PC vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: PCWorld


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found