hogyan kell játszani a Naruto: Ultimate Ninja Storm 4 játékot Androidon

Nem HOAX! Önnek, a Naruto játékok szerelmeseinek, most az egyik legjobb játékot játszhatja le Android telefonján. Ez a letöltési és telepítési útmutató.

Minden idők egyik legjobb animéjeként természetesen a Naruto sok játékkal rendelkezik, amelyeket különféle formában játszhatsz felület.

Az egyik legnépszerűbb Naruto játék Naruto Shippuden: Végső Ninja Storm 4. Ezt a játékot tovább lehet játszani PC, PlayStation 4, és Xbox egy.

Ez azt jelenti, hogy azok, akiknek csak Android-telefonjuk van, és nincs számítógépük, nem tudnak játszani, nem?

Természetesen lehet, a banda, ugye, az ApkVenue-nak mindig van megoldása az Ön számára!

Játék Naruto Shipudden: Ultimate Ninja Storm 4

Ha korábban már játszott más Naruto játékokat, akkor biztosan kitalálta az által kifejlesztett játékokat CyberConnect2 milyen műfaj ez.

Igen, játék Naruto Shippuden: Végső Ninja Storm 4 is tartalmazza játékok verekedés 3D ahová kedvenc karaktereinket, mint Naruto, Sasuke, Kakashi, Madara Uchiha-ba költöztetjük.

Maga a történeti cselekmény a negyedik ninja közötti világháború közepén kezdődik Shinobi Szövetség ellen Obito és Madara Uchiha ami hamarosan felébred juubi álnév a tízfarkú szörnyeteg.

Hol tart a játék története? A legutóbbi harcig Naruto Uzumaki és Sasuke Uchiha. Elképzelte a szórakozást?

Azok számára, akik nagyon szeretnék játszani ezt a Naruto játékot, nézze meg alább, hogyan kell játszani az Androidon!

A Naruto Shippuden: Ninja Storm 4 telepítése Androidra

Fotóforrás: IMGMR

Elméletileg valójában lehetetlen telepíteni a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 játékot Androidra. Ennek oka az okostelefon nem megfelelő képességei.

De a közösségben kiderül, hogy vannak játékok Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact PSP verzió oly módon módosítva, mint a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 PS4-es verziója.

Kíváncsi vagy a módosításra? Nézzük csak meg az alábbi videót!

A Naruto Ninja Storm 4 telepítésének lépései Androidra

Hogy, nem kevésbé klassz, nem a PS4-es verzió? Ha érdekel az Android okostelefonra történő telepítése, kövesse az alábbi lépéseket!

1. lépés - Töltse le a PPSSPP alkalmazást és a játékot

Várjon, ez a játék a PSP-n, akkor hogyan kell játszani a mobiltelefonon? Nyugodj meg, banda, máris van egy PSP emulátor alkalmazás PPSSPP.

Ezzel az alkalmazással játszhatja kedvenc PSP-jét anélkül, hogy szüksége lenne PSP-konzolra. A játékok teljes listáját ezen a linken keresztül ellenőrizheti!

A játék lejátszásához le kell töltenie egy nevű alkalmazást PPSSPP és ISO Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Mod első. Letöltheti az alábbi linken keresztül.

Letöltés: PPSSPP legújabb verzió

Letöltés: ISO Naruto Ninja Storm 4 Mod

Henrik Rydgard szimulációs játékok LETÖLTÉS

2. lépés - Nyissa meg a PPSSPP alkalmazást

Nyissa meg az alkalmazást PPSSPP amelyet korábban telepített, majd keresse meg a fájlt ISO Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Mod. Válassza ki, majd játsszon. Kész.

3. lépés - Kész

Annak érdekében, hogy jobban meggyőzhessen, itt láthatja képernyőképek az ApkVenue által próbált játék. Élvezze a játékot!

Valójában az, amit az ApkVenue mondott nekem, valójában nem játék volt Naruto Shippuden: Végső Ninja Storm 4 az eredeti, de egy másik Naruto játék módosítása.

De hát nem rossz, egyáltalán nincs ott. Ezenkívül a módosítási eredmények jók és hasonlóak az eredeti játékhoz. Ez azoknak megfelelő, akiknek nincs PS4, Xbox One és PC-jük.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found