hogyan kell használni az autót, mint a Facebook és az Instagram

A Facebook és az Instagram automatikus kedvelői egyre jobban szeretik. Akkor hogyan használja az automatikus lájkolást? Biztonságos? Itt megtudhatja a választ!

Az automatikus lájkok használatát meglehetősen egyszerűen meg lehet csinálni. Sőt, jelenleg sok olyan autolike webhely és alkalmazás létezik, amelyek ingyenesen használhatók.

A sok lájk megszerzése különdíj a közösségi média felhasználói számára. Minden bejegyzést a lehető legvonzóbbá tesznek, hogy lájkolják a követőket.

Sajnos annak ellenére, hogy tett egy olyan bejegyzést, amely szerinted rendben van, előfordulhat, hogy a bejegyzés még mindig csendes, és nem kap elég lájkot.

De nyugodtan! Ezúttal az ApkVenue árulja el hogyan kell használni az autolike-ot a közösségi médiának, hogy a siker sok lájkot szerezzen. Kíváncsi vagy?

Az Autolike használata a Facebookon és az Instagramon

Szeretné, ha a közösségi médiában írt bejegyzése sok lájkot kapna? Ehhez örömmel fog fénykép vagy videó szerkesztő alkalmazást használni a tartalom fejlesztése érdekében.

Ez a módszer azonban néha nem működik. Annak ellenére, hogy a feltöltött fotókat vagy videókat gondosan készítették, a bejegyzések néha még mindig nem kapnak tetszéseket.

A megoldás, az ApkVenue szeretni fog hogyan kell használni az autolike-ot a közösségi médiához a Facebook és az Instagram, mert ez a két közösségi média a legnépszerűbb.

Az elhúzódás helyett jobb, ha csak azt nézzük meg, hogyan lehet sok lájkot szerezni, mind a Facebook, mind az Instagram számára, az alábbi autolike-val!

Hogyan használjuk az Auto-t mint a Facebook

Úgy érzi, hogy a Facebookon tett bejegyzéseid magányosak és ennyi? Valójában megelevenítheti a bejegyzés nagyszámú lájkolásával.

Az egyik módja annak, hogy sok lájkot szerezzen a Facebookon, az auto-szerű webhelyek vagy alkalmazások használata, például a Hizmi Auto Like és a YoLikers.

De ettől a kettőtől eltekintve még mindig rengeteg automatikus alkalmazás és webhely található, amelyeket ingyen kipróbálhat. A használata nem sokban különbözik egymástól, tudod!

A türelmetlenek számára egyszerűen megvalósíthatja hogyan kell használni az autót, mint az FB amelyet az ApkVenue az alábbiakban ismertet. Azonnal lássuk!

 • Nyissa meg a böngésző alkalmazást, és látogasson el az automatikus webhelyre. Itt az ApkVenue a Vivoliker (//fb.vivoliker.com/facebook-autolikes).

 • Görgessen lefelé, és kattintson a Hozzáférési token beszerzése elemre.

 • Jelentkezzen be a Facebook e-mail címének és jelszavának megadásával. Kattintson a Hozzáférési token megszerzése gombra.
 • Másolja le az összes szöveget, amely jelképes a tetszésnyilvánításhoz. Ha igen, nyomja meg a Kész másolás, Következő lépés gombot.

 • Illessze be a tokent korábban a megadott oszlopba. Ezután nyomja meg a Bejelentkezés gombot.

 • Ha sikeresen bejelentkezett, csak annyit kell tennie, hogy meghatározza, hogy mely bejegyzések kerülnek a lájkokba, és hány lájkot szeretne.

Sajnos, amikor Jaka megpróbálta, ez a módszer egyáltalán nem működött. Súlyosság, Facebook-fiókkitiltva. Tehát azoknak, akik kétségbeesetten próbálkoznak, gondold át jobban, deh!

Az Auto, mint az Instagram használata

A Facebook mellett az Instagram is az egyik leginkább addiktív közösségi média. Nem csoda, hogy sokan kedveléseket próbálnak hozzáadni az Instagramhoz.

Az Instagram létezése kötelező. De hogyan fog létezni, ha a lájkok száma kicsi? Ehhez megpróbálhatja hogyan kell használni az autót, mint az Instagram ez alatt.

 • Nyisson meg egy böngészőalkalmazást a mobilján vagy az asztali számítógépén. Ezután látogassa meg a FollowerGratis.co.id webhelyet (//instagram.followergratis.co.id/).

 • Kattintson a gombra Bejelentkezés és Belépés az Instagram-fiók használatával.

 • A sikeres bejelentkezés után számos lehetőség kínálkozik az oldalon. A tetszésnyilvánítások, a követők, a megjegyzések és a nézetek hozzáadásától kezdve. Láthatja azt is, hogy hány követője, követője és a bejegyzéseinek száma.
 • Kedvelések hozzáadásához kattintson a gombra + Kedvelések. Átlagosan megkapja 2–7 kedvelés 1 bejegyzésben.
 • Válassza ki az egyik hozzászólást, amelyhez hozzá kívánja adni az IG-t, a zöld zöld gomb megnyomásával + Kedvelések.
 • Várjon néhány percet, majd lájkokat kap a bejegyzésen. Magának ApkVenue-nak 2 IG autolike-ot sikerült ingyen beszereznie.

Ne feledje, hogy a webhely funkciói csak annyiszor használhatók 1 alkalommal fél óra alatt csak. Türelmesnek kell lenni, banda!

Annak ellenére, hogy ez kevés, kipróbálhatja ezt a módszert, hogy rendszeresen hozzáadja a lájkokat az IG-hez, így a bejegyzéseinek sok lájkja lesz.

Az Auto Like használatának előnyei és hátrányai

Amellett, hogy tudod, hogyan adhatsz hozzá lájkokat egy lájkolást javító webhelyhez vagy alkalmazáshoz, tudnod kell, hogy milyen következmények rejlenek mögötte, itt!

Tehát azok számára, akik kíváncsiak az automatikus szeretet közösségi média használatának előnyeire és hátrányaira, csak vessen egy pillantást az alábbi rövid áttekintésre!

Az Auto Like használatának előnyei

Mint tudják, az auto, mint például a Facebook, az Instagram és más közösségi média, számos előnnyel jár. Közülük a következők:

 • Szerezz sok kedvelést rövid idő alatt
 • Használható a weboldalon vagy az alkalmazáson keresztül
 • Különböző reakciókat választhat a Facebookon
 • A kedvelések hozzáadásán kívül vannak más lehetőségek is

Az Auto Like használatának hátrányai

A sok lájk megszerzésének kényelme mögött felmerül a kérdés, hogy biztonságos-e az automatikus lájkolások használata? Nos, az alábbiakban bemutatunk néhányat, amelyek leselkednek. Bármi?

 • Természetellenesnek tűnik, mert a szeretetek rövid idő alatt szaporodnak
 • A tetszések száma bármikor drámaian csökkenhet
 • A felhasznált közösségi médiafiókokat a fejlesztő betilthatja

Ez az hogyan kell használni az autolike FB-t és az IG-t hogy növelje a tetszésnyilvánításokat. Most már nem kell aggódnia a tetszésnyilvánítások száma miatt post-egy kicsit.

Ne feledje, hogy a fenti módszer meglehetősen veszélyes kockázatokat rejt magában. Előfordulhat, hogy a közösségi média fiókjai egyenletesekkitiltva és már nem használható.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Reishatia.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found