Az 5 leghatékonyabb adatkvóta-böngésző, hagyja most a Chrome-ot!

Ha Ön tipikus felhasználó, aki nagyon körültekintően használja az adatkvóta használatát, akkor jelenleg sok megoldás létezik. Az ingyenes WiFi lehetőségek kihasználása mellett különféle kvóta-megtakarító alkalmazások is vannak.

Az internet valójában elég jó fejlődést mutat. Például a 4G hálózat jelenléte egyre egyenletesebben oszlik el olyan sebességgel, amely sokkal jobb, mint a korábbi technológia, nevezetesen a 3G. Sajnos a valóság nem mindig felel meg az elvárásoknak. Annak ellenére, hogy a szélessávú internet sebessége javult, a felhasználóknak különféle kvótacsomagokkal kell keveredniük, amelyek ára szintén meglehetősen magas.

Ha Ön tipikus felhasználó, aki nagyon óvatosan használja az adatkvóta használatát, akkor jelenleg sok megoldás létezik. Az ingyenes WiFi lehetőségek kihasználása mellett különféle kvóta-megtakarító alkalmazások is vannak. De ha úgy tetszik böngészés és szeretné, ha a kvótája tartósabb lenne, érdemes kipróbálni a következő böngészőket.

  • A Safari mellett ez az iPhone 5 legjobb böngészője
  • A legkönnyebb böngészőtől a legnagyobb biztonságig íme a 2017-es öt legjobb böngésző
  • Igaz, hogy a Chrome gyorsabb, mint a többi Android böngésző?

Az 5 leghatékonyabb adatkvóta-böngésző, hagyja most a Chrome-ot!

1. UC böngésző

Fotó forrása: Fotó: neurogadget.net UCWeb Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

Okostelefon-felhasználóként természetesen sokan ismerik ezt a böngészőt. A gyorsaság mellett ez a böngésző is könnyű és kvóta-hatékony. Akár használhatja is sebesség mód hogy jobb legyen a sebesség.

Jellemzői is meglehetősen teljesek. Például reklám blokkoló amely lehetővé teszi a weboldalak elérését anélkül, hogy reklámokkal kellene megszakítaniuk. Érdekes módon a sebesség mód használatával az adatfelhasználás 60 százalékkal csökken.

2. Opera Mini

Fotó forrása: Fotó: opera.com Opera szoftver Böngészőalkalmazások letöltése

Azt mondhatjuk Opera Mini a mobil böngésző egyik vénje, aki a Java alapú mobiltelefonok kora óta ismert. Eddig ez a böngésző még mindig elég népszerű. Kis adatán és kis súlyán kívül az adatfelhasználás is nagyon gazdaságos.

Ban ben magas megtakarítási mód, akár 50 százalékos kvótát is megtakaríthat. Közben be extrém megtakarítási mód, a megtakarítás 60 százalékra nő. Érdekesebb, hogy az Opera Mini is rendelkezésre állt beépített hirdetésblokkoló.

3. Ász böngésző

Fotó forrása: Fotó: mashtips.com RadiumDev böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

Bár nem olyan híres, mint a Google, a Mozilla vagy az Opera által készített böngészők, az Ace Browser olyan vonzereje van, amelyet nehéz figyelmen kívül hagyni. Ez a böngésző kicsi és könnyű. A sebesség is megérdemli a hüvelykujját. De érdekesebb, mint Ász böngésző az igazság az, hogy képes megmenteni az adatkvótát.

Ezzel a böngészővel akár 60 százalékos kvótát is megtakaríthat. Hirdetésblokkoló funkciók, mint pl reklám blokkoló néven is kapható Hozzáad.

4. CM böngésző

Fotóforrás: Photo: play.google.com Cheetah Mobile Inc Böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

Egy dolog, amiből nagyon érdekes CM böngésző nagyon kicsi, főleg az Android böngészőhöz képest általában. Az egyetlen alkalmazás telepítéséhez nem kell sok tárhelyet lefoglalni.

A gazdasági adatkvóta biztos. A CM Browser használatával akár 40 százalékkal is megtakaríthatja az adatfelhasználást. Annak ellenére, hogy kicsi, a fejlesztő továbbra is képes beépíteni a biztonsági funkciókat egy beépített víruskereső formájában, amelyek természetesen megvédik Önt a vírusoktól vagy más rosszindulatú programoktól.

5. Kenje be a böngészőt

Fotó forrása: Fotó: xperiac.com Apus Group Browser Apps LETÖLTÉS

Korábban ezt az egy böngészőt úgy hívták A5 böngésző. Csakúgy, mint a CM Browser, az Apus Browser mérete is viszonylag kicsi. A kezelőfelülete azonban elég bájosnak tűnik. A sebesség alacsony adatfelhasználás mellett is elég jó.

Ezzel a böngészővel akár 20% adatot is elmenthet. Ez nem áll meg, az Apus Browser lehetővé teszi a felhasználók számára a weboldalak mentését és állapotukban történő újbóli megtekintését is offline.

Ott van 5 Az adatkvóta leghatékonyabb böngészői okostelefonjára. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found