Minden idők 10 legjobb és legkelendőbb képregénye

Rengeteg japán képregény van, amely sikert aratott és több százmillió példányban kelt el a világon, például a következő legjobb japán képregények.

A japán manga vagy képregény olvasása szórakoztató tevékenység, amellyel töltheti el szabadidejét, hogy ne érezze unalmasnak. A műfajválasztás nagyon széles és változatos.

Annak ellenére, hogy ez csak egy olvasókönyv, valójában a japán képregényeket ma is sokan népszerűek és szeretik. Te is közéjük tartozol, banda?

Ez a népszerűség sikeresnek bizonyult abban is, hogy több japán képregény olyan sikert aratott, amely meghaladta a valaha volt legjobbat.

Hadd ne legyek kíváncsi, íme az ApkVenue, amely összefoglalja a felülvizsgálatot 7 minden idők legjobb japán képregénye hogy el tudja olvasni. Figyelj, menjünk!

A legjobb japán képregények a szabadidő kíséretében

Japán képregényeket keres, amelyeket elolvashat, ha unatkozik, és növelheti gyűjteményét? Ha igen, akkor ismernie kell a sort a legjobb és legnépszerűbb japán képregények mostanáig.

A japán képregények gyakran nagyon érdekes történeteket mutatnak be, amelyeket követni kell, így sok rajongó kíváncsi a folytatásra.

Melyek a legjobb japán képregények érdekes történetekkel, amelyek nem unják majd el őket olvasás közben? Itt a felülvizsgálat, banda.

1. Egy darab

2014-ben Egy darab a Guinness-világrekordban rögzített képregényként a legtöbb nyomtatott példányszámot írta egy személy.

A díj elnyerésekor Eiichiro Oda legjobb japán képregénye több mint 320 millió példányt adott el világszerte.

Ha megnézte az animét vagy elolvasta a One Piece mangát, akkor biztosan emlékszik a kalandokra Majom D. Luffy az általa vezetett kalóz legénységgel a tengereken át.

CímEgy darab
ÁllapotFolyamatban lévő
Kiadási dátum1997. július 22. - jelen
SzerzőEiichiro Oda
KiadóShueisha
Hangerő96
Fejezet978
MűfajKaland, fantázia

2. Sárkánylabda

A Dragon Ball csak 42 kötetet jelentetett meg. Ennek ellenére ez a legkelendőbb japán képregény évek óta veretlen volt, mielőtt a One Piece megelőzte volna.

Ezt az ősi japán képregényt a 80-as évek nemzedéke őrjítette meg, és kiderült, hogy ideje volt uralni a manga világértékesítését, és több mint 230 millió példányt adott el bandából.

Ez a manga Son Goku kalandjának történetét meséli el a Dragon Ball gyűjtésében, amely egy kívánságot teljesíthet. Útjában kemény ellenfelek találkoztak vele.

CímDragon Ball
ÁllapotKész
Kiadási dátum1984. december 3., 1995. június 5.
SzerzőAkira Toriyama
KiadóShueisha
Hangerő42
Fejezet519
MűfajKaland, fantázia, harcművészetek

3. Naruto

Masashi Kishimoto Naruto animéi és képregényei a ninja világát mesélik el, tele intrikákkal, barátság és bosszú történetével.

A kilencfarkú róka pecsételésére használt gyermekről szóló legkelendőbb japán képregény több mint 205 millió példányban kelt el, és a 72. kötetében végzett.

Sztori ninja kaland Ez a legendás nan 15 évig élt túl, nevezetesen 1999 óta, és 2014-ben érettségizett.

CímNaruto
ÁllapotKész
Kiadási dátum1999. szeptember 21., 2014. november 10
SzerzőMasashi Kishimoto
KiadóShueisha
Hangerő72
Fejezet701
MűfajKaland, fantázia, harcművészetek

Egyéb legjobb japán képregények ...

4. Go-toubun no Hanayome

Ez az aranyos és romantikus japán képregény egy manga volt, amely elnyerte a 43. Kodansha-díjat a legjobb Shonen Manga kategóriában.

Go-toubun no Hanayome sőt egy anime sorozatba is adaptálták, amely 2019 telén került adásba, és a hírek szerint egy második anime sorozatot kap.

2017-es megjelenése óta Negi Haruba az ikrek 5 lány hárem történetéről szóló munkája 2,9 millió példányban kelt el.

CímGo-toubun no Hanayome
ÁllapotKész
Kiadási dátum2017. augusztus 9., 2020. február 19.
SzerzőNegi Haruba
KiadóKodansha
Hangerő13
Fejezet122
MűfajHárem, romantikus vígjáték

5. Akachan Boku-hoz

A mangát a címe is ismeri Baby és én Ez egy apa és két kisfia, Takuya és Minoru történetét meséli el.

Anyjuk már régen meghalt, ezért apja úgy oktatta Takuyát, hogy ossza meg a házi feladatokat, és természetesen vigyázzon Minoru-ra, a bandára.

1995-ben ez a vidám japán képregény rányomta bélyegét Shogakukan-díj a Shoujo kategóriában. Aztán 1996-ban ezt a mangát adaptálták a legszomorúbb animébe.

CímAkachan Boku-hoz
ÁllapotKész
Kiadási dátum1991. május 2. - 1997. június 20.
SzerzőMarimo Regawa
KiadóHakusensha
Hangerő18
Fejezet108
MűfajVígjáték, dráma, shoujo, az élet szelete

6. Ao Haru Ride

Io Sakisaka romantikus japán képregénye, Ao Haru Ride, 9,3 millió példányban kelt el a 2011-es megjelenéstől 2014 végéig.

Ez a manga egy történetet mesél el Yoshioka Futaba, egy középiskolás diák, aki megpróbálja megváltoztatni az imázsát, hogy új életet élhessen a középiskolában.

A sors azonban Futaba-t hozza össze gyermekkori barátjával, Tanakával, mint iskolatársával. Futaba megpróbálta átadni valódi érzéseit Tanakának is.

CímAo Haru Ride
ÁllapotKész
Kiadási dátum2011. január 13 - 2015. február 13
SzerzőIo Sakisaka
KiadóShueisha
Hangerő13
Fejezet53
MűfajVígjáték, dráma, romantika, iskola, shoujo, az élet szelete

7. Conan nyomozó

Ki ne ismerné a legnépszerűbb detektív animét Conan nyomozó? Igen, az anime egy japán képregényből lett adaptálva, azonos címmel.

Ez a manga egy tizenéves nyomozóról mesél, Sinichi Kudo akinek teste gyermekméretre zsugorodott méreg, banda miatt.

Nevét is megváltoztatta Conan Edogawa és folytassa kalandját szerelmével, Ran Mourival és apjával, aki szintén nyomozó, Kogoro Mouri.

CímConan nyomozó
ÁllapotFolyamatban lévő
Kiadási dátum1994. január 19. - jelen
SzerzőGosho Aoyama
KiadóShogakukan
Hangerő100
Fejezet960
MűfajRejtély, thriller

8. Boldog házasságot?

Ez a japán képregény a házasságról egy lány nevű történetet mesél el Takanashi Chiwa akiknek egyáltalán nincs tapasztalatuk a szerelemről.

Chiwa megismerkedett egy nevű férfival is Mamiya Hokuto, egy fiatal vállalkozó, aki vezető vállalattal rendelkezik. Sikere mögött kiderül, hogy Hokutónak keserű múltja van.

A történetet a Hbájos Házasság?! elég bonyolult. A történet elején könnyes leszel. Majd később a történet vicces és izgalmas lesz.

CímBoldog házasság ?!
ÁllapotKész
Kiadási dátum2009. január 8 - 2012. június 8
SzerzőMaki Enjoji
KiadóShogakukan
Hangerő10
Fejezet40
MűfajVígjáték, dráma, romantika, Josei

9. Szamuráj Eito: Hachimaruden

Ha nagy rajongója vagy Naruto-nak és Masashi Kishimoto-nak, akkor a legújabb manga tőle, mégpedig Samurai 8: Hachimaruden nagyon alkalmas olvasásra.

Ez a szamurájról szóló japán képregény modern és hagyományos japán árnyalatokkal készül a la Naruto, valamint Mikio Ikemoto és Ukyo Kodachi, Boruto folytatásával.

Ahogy a cím is utal rá, 2019-ben a legnépszerűbb japán képregény Hachimaruból, egy fogyatékkal élő fiúról mesél, aki álmodik arról, hogy szamuráj lesz.

CímSzamuráj Eito: Hachimaruden
ÁllapotKész
Kiadási dátum2019. május 13. - 2020. március 23
SzerzőMasashi Kishimoto
KiadóShueisha
Hangerő5
Fejezet43
MűfajKalandfikció, szamuráj mozi, tudományos fantasztikus filmek

10. Yotsubato!

A népszerű online képregényeken kívül Youtsubato! is az egyik japán képregény Hiragana, amely segíthet megtanulni japánul, bandát.

Ez a kétnyelvű manga egy 5 éves kislány mindennapjainak történetét meséli el Yotsuba Koiwai. Nagyon energikus és vidám.

Yotsuba szintén nagy érzelmű kíváncsisággal rendelkezik, és szeret egyedi módon viselkedni. A saját örökbefogadó apja egyelőre azt mondta, hogy furcsa gyerek.

CímYotsubato!
ÁllapotFolyamatban lévő
Kiadási dátum2003. március - jelen
SzerzőAzuma Kiyohiko
KiadóASCII Media Works
Hangerő13
Fejezet86
MűfajShounen, vígjáték, az élet szelete

Ez volt minden idők 10 legjobb japán képregénye különböző műfajokból. A tíz manga egy nagyon érdekes történetet is bemutat.

Valójában közülük a világ legkeresettebb japán képregényei lettek, mert több száz millió példányban keltek el. Érdekli az olvasás?

Olvassa el a cikkeket is Manga vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found