30 izgalmas androidos alkalmazás 2018. decemberi kiadás

Az idei év legizgalmasabb Android-alkalmazását keresi? Itt az ApkVenue a 2018-as év legjobb és legizgalmasabb Android-gyűjteményeit tartalmazza. (Letölthető)

Android-felhasználóként mindenképpen milliók kényeztetik Önt, a könnyen használható nikkelektől kezdve a komoly alkalmazásokig. Nagyon hasznos.

Minden elérhető a Google-on A Play Áruház.

Ezúttal az ApkVenue ad 30 ajánlást szórakoztató Android alkalmazás 2018. decemberi kiadás. Mire vagy kíváncsi? Nézze meg az alábbi értékeléseket.

Izgalmas Android Application 2018. decemberi kiadás

Minden hónapban mindig vannak új alkalmazások. Az új alkalmazások sorából vannak olyanok, amelyek a legizgalmasabb alkalmazások kategóriájába sorolhatók, mivel a hasznos mellett a szórakoztatóak is. Példák ezekre az alkalmazásokra:

1. Vero - Igazi társadalmi

Fotóforrás: Android Headlines

Bár nem 100% -ban a közösségi média, Vero vitathatatlanul egy közösségi média alkalmazás, amely tevékenységeket hoz létre megosztása szóval inkább a való életre hasonlít.

Az alkalmazás használatával megoszthatja fényképeit, kedvenc dalait, filmjavaslatokat, hűvös hangoutokat és bármi mást. Azt is szabályozhatja, hogy kik láthatják, mit oszt meg.

Letöltés: Vero - True Social

2. iOS 12 Launcher

Nem kell kiszállni költségvetés nagyszerű, hogy megértsem a legújabb iPhone XS funkcióit. Érezheti az iPhone XS használatának érzését a használatával iOS 12 Launcher okostelefonján vagy Android-eszközén.

Még az olcsó androidos okostelefonok is megadhatják az iPhone XS használatának élményét indító ezt.

Apps Utilities LETÖLTÉS

3. Sniper WhatsApp Pro

Az egyik legújabb alkalmazás, amellyel szórakoztató trükköket lehet csinálni a WhatsApp alkalmazásban.

Igen, Sniper WhatsApp Pro felhasználhatja akár több ezer új WhatsApp-névjegy keresésére egy kiválasztott területen. A teljes út? Megtudhatja és megtanulhatja ebben a cikkben.

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

4. Firefox rakéta

Firefox rakéta - gyors és könnyű a legújabb böngésző, amelyet a Mozilla Organization adott ki. Ezt a böngészőt úgy tervezték, hogy nagyon könnyű és gyors legyen, a Turbo Mode funkcióval párosítva.

Érdekes módon ezt az egy böngészőt használhatja erre képernyőképek hossza nagyon könnyedén!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE A Mozilla Organization Browser Apps LETÖLTÉS

5. Hamis hívás Ghost Tréfa

Ahogy a neve is mutatja, ez az egy alkalmazás olyan alkalmazás, amelyet ki kell próbálni, ha meg akarja tréfálni a hozzád legközelebb állókat.

Hamis hívás Ghost Tréfa a garantált siker megijeszt mindenkit, akivel megpróbálsz együtt dolgozni, mert ez az alkalmazás úgy fogja érezni az „áldozatot”, mintha telefonálna egy asztrális lénytől, más néven szellemtől. Érdekel, hogy azonnal kipróbálja?

Apps Entertainment LETÖLTÉS

Pályázat száma 6-10

6. Nimo TV

Igazi nevű alkalmazás Nimo TV a Streamerhez - Élő közvetítés Ez egy olyan alkalmazás, amelyet ki kell próbálni, ha azt állítja, hogy játékos.

Ez az alkalmazás egy platform élőadás amelyet a játékosok szánnak, hogy játszhassanak és megmutassák más játékosoknak vagy mindeknek követői akik követik őket az alkalmazásban. A használat teljes módját itt tanulhatja meg.

Apps Videók és hangok Nimo TV LETÖLTÉS

7. Párkövető

A legizgalmasabb alkalmazás azok számára, akik kapcsolatban állnak egy partnerrel. Igen, Párkövető - Mobil Monitor egy olyan alkalmazás, amellyel 24 órán keresztül non-stop figyelemmel kísérheti partnere tevékenységét!

Igen, ez az alkalmazás képes nyomon követni az SMS-tevékenységeket, a telefonhívásokat és a közösségi médiában, például a Facebookon és az Instagramon végzett tevékenységeket, miután a mobiltelefon és a partner csatlakozott.

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

8. LINE TODAY News & Exclusive Videos

Ön a Line chat alkalmazás hűséges felhasználója, természetesen gyakran megáll a LINE TODAY fül alatt, amely tartalmazza frissítés a legfrissebb hírek a különböző területekről.

Most már rendelkezhet egy speciális LINE TODAY alkalmazással, amely csak a legfrissebb hírek olvasására összpontosít. Az alkalmazás neve LINE TODAY Hírek és exkluzív videók.

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

9. Ki nézte meg az Instagramomat

Gyakran kíváncsi arra, hogy ki üldöz, vagy a legaktívabban figyeli Instagramját? Alkalmazás Ki nézte meg az Instagramomat a válasz.

Ez az alkalmazás megmondja Önnek, hogy kik látogatják a legtöbbet az Instagram-profilját, valamint a látogatások számát és idejét.

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

10. Divatos Hidzsáb bemutató

Egy másik szórakoztató Android alkalmazás Divatos Hidzsáb oktatóanyagok. Az Eid napja, amely 2018 júniusára esik, valóban a megfelelő pillanat az Ön számára, hogy kipróbálja ezt az egy alkalmazást.

Azoknál a nőknél, akik optimálisan szeretnének teljesíteni az Eid-en, ezt az alkalmazást kell használniuk, mert ez egy gyönyörű hidzsáb egyszerre történő használatára vezet. trendi.

Alkalmazások letöltése

Pályázat száma 11-15

11. Replikák

Fotó forrás: közepes

A Replica egy olyan alkalmazás bizalmas barátok számára, amelyeket meghívhat csevegés Androidon.

Ne aggódjon, nem kell tartania attól, hogy a csevegés nem fog kapcsolódni, mert ez az alkalmazás már mesterséges intelligenciát használ mesterséges intelligencia (AI). Van egy barátod csevegés henna ízű álljon mellette amikor csak kell.

Apps Utilities LETÖLTÉS

12.AR matricák: Foodmoji

Fotó forrása: Android Police

Van étel alakú emoji kedvenc? Tud! Az egyik legizgalmasabb alkalmazás, amelynek Android-okostelefonján kell lennie, a Foodmoji.

Ez az alkalmazás pontos matricák széles választékát kínálja Kibővített valóság (AR) Matricák étel formájában, amelyeket felhasználhat vagy megoszthat barátaival. Izgalmas, igaz?

Letöltés: AR matricák: Foodmoji

13.AR matricák: szöveg

Ha a Foodmoji hangulatjeleket és matricákat kínál étel formájában, akkor ezúttal a sor, hogy az AR matricákat szöveg vagy szavak formájában használja.

AR matricák: szöveg egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi matricák létrehozását, amelyek tartalmazzák a beírni kívánt szavakat, és a lehető legvonzóbbá teheti őket.

Letöltés: AR matricák: szöveg

14. Szavak barátokkal 2

Te, aki elégedett vagy a játékkal Firkál természetesen nem idegen, hogy ezt az egy játékot játssza.

Szinte ugyanaz, mint az első sorozat, Szavak a barátokkal 2 megköveteli a játékosoktól, hogy szavakat húzzanak a legmagasabb pontok eléréséhez. Természetesen az nyer, aki a legmagasabb pontokat gyűjti.

Letöltés: Szavak a barátokkal 2

15. Értesítési előzmények naplója

Gyakran véletlenül csinálják elcsór és törli az olvasatlan értesítéseket?

Ne félj, alkalmazás Értesítési előzmények naplója lehetővé teszi az elveszett értesítés visszahozását. Ebben a cikkben elolvashatja a teljes útmutatót.

Apps segédprogramok ikva eSolutions LETÖLTÉS

Pályázat száma 16-20

16. South Park: Telefonpusztító

Olyan játék, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy fáradt és stresszes állapotban játsszon. South Park: Telefonpusztító amelynek körülbelül 80 aranyos karaktere van, és a különféle játékmódok garantáltan szórakoztatóak lesznek, és szórakoztatják Önt.

Te vagy az, aki nem igazán szereti a nehéz játékokat, de könnyű játékokra van szüksége, amelyek nem unalmasak? Ez a játék a válasz.

Letöltés: South Park: Telefonpusztító

17. Monument Valley 2

Akárcsak az első sorozat, Monument Valley 2 izgalmat is hoz, amit kár kihagyni.

Val vel történet Minimális és jobb grafikai tervezés, ez a játék még az egyik legjobban várt játékkiadásnak számít. 2017-ig.

Letöltés: Monument Valley 2

18. Világossági pénz - személyes pénzügyek

Ez az egy alkalmazás valójában egy olyan alkalmazás, amely segíti a felhasználókat a pénzügyeik kezelésében. Akkor mi a móka?

Világossági pénz - személyes pénzügyek számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek kezelhetik a kiadásait, például ajánlott kiadási prioritások, vásárlási tervek, figyelés a nem fontos vásárlások tiltása érdekében. Természetesen jó, ha van egy ingyenes „pénzügyi asszisztens”, amely gazdaságosabbá teheti, igaz?

Alkalmazások Termelékenység Clarity Money, Inc LETÖLTÉS

19. Facebook Local

Úgy tűnik, nincs vége a közösségi hálózatokról való beszélgetésnek. Mark Zuckerberg és a kollégák ismét létrehoztak egy Facebook alkalmazást a Facebook Local néven.

Nagyszerű Android alkalmazás ennek megvan az az előnye, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a monitorozást frissítés és információk a lakóhelye körüli környezetben, így a felhasználó már nem marad le, vagy puccsnak hívják, más néven nem frissítik.

20. Squarespace Analytics

Ez az alkalmazás az elemzési folyamatot szolgálja azok számára, akik részt vesznek az üzleti világban. Izgalmas? Amellett, hogy könnyen használható, Squarespace Analytics könnyűnek és nem bonyolultnak érezte magát.

A felhasználók számára könnyebb lesz a különféle adatok figyelemmel kísérése, hogy könnyebben tudjanak döntéseket hozni, még akkor is, ha ezek döntő jelentőségűek.

Letöltés: Squarespace Analytics

Pályázat száma 21-25

21. Viewster

Azok számára, akik szeretik nézni a nézést, ez az alkalmazás mindenképpen kötelező próbatétel. Viewster egy olyan szolgáltatás, amely szolgáltatást kínál folyam ingyenes filmek és tévésorozatok.

Bár nem akkora, mint a szolgáltatás folyam egyébként a Viewster számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket figyelembe lehet venni, például nem kell megtenni regisztrálj, jellemzők Nézd meg később YouTube stílus, amíg az Anime sorozat gyűjteménye elkészül.

22. PUFnPOW étel

Azok számára, akik gyakran zavartak abban, hogy mit egyenek, vagy azért, mert túl sok pénzük van, vagy nagyon zavart abban, hogy ételt választanak-e rágásra, akkor valóban szükségük van erre az alkalmazásra.

PUFnPOW Étel ajánlásokat fogalmaz meg azzal kapcsolatban, hogy mely ételeket érdemes a legjobban fogyasztani abban az időben. Ha hiszed, ha nem, akkor mindenképpen követni fogod az ajánlásokat.

Letöltés: PUFnPOW Food

23. Grafikon - vonja ki a színeket a képeiből

Unod ugyanazokat a szűrőket és fotószerkesztő funkciókat? Meg kell próbálnod Grafikon - vonja ki a színeket a képeiből vagy egyszerűen csak Graphice-nak hívják.

Ez az alkalmazás biztosítja raklap vonzó színek, amelyekkel az összes fotót szerkesztheti. Nem kell bonyolult lenni, ez az alkalmazás a jobb eredmény érdekében beállítja a fénykép megfelelő színét.

Letöltés: Graphice

24. HabitHub - Habit and Goal Tracker

Ne felejtsd el az év eleji elhatározásodat, hogy egészségesen élj. Nagyszerű Android alkalmazás nevű HabitHub, ez segít megőrizni a következetességet, hogy egészséges és fitt maradjon.

Ez az alkalmazás megszervezi sport menetrend minden nap figyelje az előrehaladást, hogy egészséges ételeket ajánljon.

Randome Studios Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

25. Házi edzés - Nincs felszerelés

Hapir ugyanaz, mint a fenti alkalmazás, Házi edzés - Nincs felszerelés egy szórakoztató Android-alkalmazás is, amely hasznos az egészség megőrzéséhez testmozgással.

Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy speciális eszközök nélkül nyújt otthoni testedzést.

Leap Fitness Group Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Pályázat száma 26-30

26. Állatátkelés: Zsebtábor

A Nintendo visszatért egy olyan játék elkészítéséhez, amely garantáltan sikeres lesz játékosai rabjává tételében.

Állatátkelés: Zsebtábor meg kell próbálnod játszani. Ez a játék, amelynek lényege a játék, kempingezéssel foglalkozik ezekkel az állatokkal, alkalmas arra, hogy a szabadidejét töltse.

Letöltés: Állatátkelés: Zsebtábor

27. Fly ADS-B VR

Egy alkalmazás, amely technológiát használ virtuális valóság (VR) nevű Fly ADS-B VR neked is meg kell próbálnod.

Azok, akik pilótára vágynak, vagy csak a repülőgép pilótafülkéjében érezni akarják magukat, gyakorolhatják ennek az alkalmazásnak a használatát.

Alkalmazások termelékenysége Szövetségi Légiközlekedési Igazgatóság LETÖLTÉS

28. ProtonVPN - Korlátlan ingyenes VPN

Azok számára, akik szomjaznak a magánéletre, és szeretnének hozzáférni az e-mailhez, és böngészni a magánéletben, kipróbálhatják ezt az izgalmas Android-alkalmazást.

ProtonVPN lehetővé teszi a felhasználók számára egy ingyenes és biztonságos VPN használatát. Ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akik újságírással foglalkoznak, vagy aktivista vagy.

Apps Segédprogramok ProtonVPN AG LETÖLTÉS

29. LightX Photo Editor & Photo Effects

Több, mint egy közönséges képszerkesztő alkalmazás. Az ApkVenue leírhatja ezt az alkalmazást LightX Photo Editor & Photo Effects.

Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás Photoshop-osztályú funkciókat és különféle hűvös szűrőket biztosít a fényképek fantasztikussá tételéhez.

Andor Communications Pvt Ltd Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

30. X. távirat

Alkalmazás csevegés ezt érdemes megnevezni az egyik legizgalmasabb alkalmazásként. Alternatív Telegram alkalmazásként jött létre, X távirat valójában széles körben használják, mert könnyebb.

Ettől eltekintve különféle funkciók fejlesztései, különösen a felhasználói felület még érdekesebbé teszi a X táviratot.

Letöltés: X távirat

Ez az a legizgalmasabb Android alkalmazás ajánlások 2018. decemberi kiadás. Hogyan? Kipróbálta már a fenti alkalmazások valamelyikét? Vagy egyáltalán nincs ott?

Ha nem, kérjük, telepítse ezeket az alkalmazásokat, és azonnal érezze izgalmát. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found