nézd meg a Batman v Superman (2016) teljes filmet

Meg akarja nézni a Batman v Superman (2016) filmet, de zavarban van hol? Ne aggódj, csak nézd meg ezt az ApkVenue cikket, banda.

Felsőbbrendű ember és Denevérember 2 ikonikus szuperhős DC Univerzum. Mindkettőjükön belül a legmagasabb kaszt is található igazság Ligája.

Batman intelligenciával és kifinomult eszközökkel, Superman ellen, szuperhatalmú idegenek ellen. Szerinted ki nyer, banda?

Ha kíváncsi arra, hogy ki nyeri a Batman és Superman párharcot, nézze meg a filmet Batman kontra Superman: Az igazság hajnala (2016), banda!

Szinopszis: Batman kontra Superman (2016)

Két évvel a Superman harc után Zod filmre Acélember, Bruce Wayne haragudj Superman ellen.

Ennek oka, hogy Gotham városát, amelyet Batman mindig véd, a Superman csata érinti.

Aggódva, hogy Superman újra elpusztítja a világot, Bruce Wayne megfigyeli Superman mozdulatait, hogy megtalálja az emberfeletti gyengeségét.

Bruce megtudja, hogy Superman ellen gyenge kriptonit. A ritka kriptonit megtalálása azonban rendkívül nehéz. Sőt, a kriptonitot először a földön fedezte fel Lex Luthor.

Lex Luthor a Metropolisban gazdag üzletember, aki gyűlöli Supermant. Titokban Lex Luthor azt is tervezi, hogy megszünteti Supermant a földről.

Ismerve Batman tervét, Lex Luthor olyan forgatókönyvet is kidolgozott, hogy Batman és Superman egymással szembe kerüljenek. A terv sikeres volt.

Superman és Batman halálra küzdenek. Harc közepette Superman nemezise, ​​mégpedig utolsó ítélet, felkelt és megtámadta a földet.

Hogy vagy? Csak nézd meg te, banda.

Batman kontra Superman tények (2016)

Egyes felek úgy vélik, hogy ez az epikus szuperhősfilm nem felel meg az elvárásoknak. Ennek ellenére ez a film még mindig szórakoztató nézni a DC Universe rajongóit.

Íme néhány érdekes tény a Batman kontra Superman: Az igazság hajnala teljes címû filmbõl:

  • Miután megszerezte Batman szerepét, Ben Affleck A rajongók negatív reakcióinak elkerülése érdekében tanácsos nem előre megnyitni a közösségi médiát. Ben Affleck vakmerő volt, és azonnal kapcsolatba lépett a közösségi médiával, miután látta az őt elutasító kommenteket.

  • Ebben a filmben a Batman használja a hangváltót hogy a hang nagyobb legyen. Ezzel Ben Affleck eredeti, kevésbé nehéz hangját is kicselezték.

  • Ben Affleck betanítja testét, hogy Batman legyen. Néhány hónap alatt 10 kg izomtömegre tett szert, és csak a zsír 8% -a volt a testében. Nagyon egészséges, banda!

  • Ben Affleck Batman jelmeze jelmez a képregényekben A Sötét Lovag visszatér amelyet 1986-ban adtak ki.

Nézd meg Batman v Superman (2016)

CímBatman kontra Superman: Az igazság hajnala
Élő2016. március 25
Időtartam2 óra 31 perc
TermelésDC Entertainment, RatPac Entertainment, Atlas Entertainment, kegyetlen és szokatlan filmek
RendezőZack Snyder
ÖntvényBen Affleck, Henry Cavill, Amy Adams
MűfajAkció, kaland, sci-fi
Értékelés28% (RottenTomatoes.com)


6.5/10 (IMDb.com)

Miután elolvasta a szinopszist és érdekes tényeket, és megnézte ennek az akciófilmnek az előzetesét Sci-Fi érintéssel, mit gondol, banda?

Ha kíváncsi vagy a Batman kontra Superman filmre, ne aggódj. Az ApkVenue készített egy linket azok számára, akik meg akarják nézni ezt a filmet.

>>> Nézze meg a Batman v Superman (2016) <<< filmet

Miután megnézte a Batman és Superman élet-halál csatáját, szerinted ki helyes és helytelen kettejük között?

Írja meg válaszát a megadott megjegyzés rovatba, banda!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found