Az 5 legjobb ransomware-ellenes eszköz a számítógépen lévő rosszindulatú programok megakadályozására

Ezen ransomware-ellenes eszközök némelyikét megelőzheti számos olyan dolog, amely később kellemetlen lesz. Ezért figyelmesen olvassa el az ApkVenue által biztosított eszközök gyűjteményét.

Nem sokkal ezelőtt biztosan hallott egy hírt a WannaCry nevű ransomware-járványról, amely sokkolta az egész világot. Annak megakadályozása érdekében, hogy bejusson a számítógépébe, az ApkVenue hivatkozást tartalmaz az Ön számára legjobb ransomware-ellenes eszközökre.

Igen, ezeknek a ransomware-ellenes eszközöknek a segítségével megakadályozhat olyan dolgokat, amelyek később nem lesznek szívesek. Ezért figyelmesen olvassa el az ApkVenue által biztosított eszközök gyűjteményét.

  • 10 Hacker szoftver a DDoS támadások végrehajtásához
  • 9 legnagyobb hackertámadás 2016 folyamán
  • Távolítsa el Izraelt az internetről, ez az 5 legmeghökkentőbb hackertámadás!

5 legjobb anti-Ransomware eszköz a számítógépen található rosszindulatú programok megakadályozására

1. Trend Micro Internet Security

Az egyik legjobb eszköz arra, hogy megszabadítsa aggodalmait a ransomware fenyegetéseitől Trend Micro Internet Security. Ezzel a számítógépén tárolt adatait elmentjük. Szóval, próbáld ki! Annak ellenére, hogy költ egy kis pénzt, az a fontos, hogy biztonságban legyen.

Töltse le a Trend Micro Internet Security alkalmazást

2. MalwareBytes Anti-Ransomware

Nevű eszközzel MalwareBytes Anti-Ransomware, képes lesz figyelni az összes számítógépes tevékenységet, és azonosítani a fenyegető ransomware-tevékenység típusait. Tehát gyorsan cselekedhet, mielőtt a ransomware teljesen megtámadja a számítógépet.

Töltse le a MalwareBytes Anti-Ransomware alkalmazást

3. Cybereason RansomFree

Tetszik minden, ami ingyenes? Tehát ehhez letöltheti a szoftvert Cybereason RansomFree hogy még jobb védelmet nyújtson a számítógépének. Ezért ez a szoftver felismeri a ransomware-t és azonnal kiirtja.

Letöltés Cybereason RansomFree

4. Zemana Antimalware

A Ransomware félelmetes fenyegetést jelentett az elmúlt években. Ebből kifolyólag, Zemana Antimalware számíthat arra, hogy megakadályozza. Így a számítógép védelme még hatékonyabb lesz. Tehát már nem fog túl aggódni ez a fenyegetés.

Töltse le a Zemana Antimalware programot

5. Bitdefender Anti-Ransomware

Megnevezett biztonsági eszközök Bitdefender Anti-Ransomware egy megfelelő eszköz, amely további védelmet nyújt számítógépének vagy laptopjának. Ennek letöltésével biztonságosabbnak érezheti magát a forgalomban lévő fenyegetések ellen. Ezért gyorsan töltse le!

Töltse le a Bitdefender Anti-Ransomware szoftvert

5 olyan ransomware-ellenes eszköz létezik, amelyek segítségével megvédheti számítógépét vagy laptopját. Ne felejtsen el olvasni rosszindulatú programokkal kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket Jofinno Herian-tól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found