10 szórakoztató és szórakoztató hal, amely hal játékokat eszik az Androidon

A haljátékok nem csak a halászat és az akváriumok, hanem a halat fogyasztó halakkal kapcsolatos ajánlások, amelyeket telepítenie kell Android-telefonjára! (Izgalmas)

A halbarátok közé tartozik?

A halak olyan állatok, amelyeket sok ember tart, főleg díszhalakként az akváriumokban. Számos szórakozási célpont kínál hal- vagy tengeri témájú túrákat, például a Seaworld.

Játszhatsz aranyos halakkal, anélkül, hogy valódi halad lennél. Természetesen ezt úgy teszi, hogy hal játékokat játszik le Android-on.

Jaka bejegyezte ajánlások a legjobb Android hal játékokhoz, amelyek izgatottnak érzik magukat. Gyere, nézd meg teljes egészében!

Szórakoztató és vicces hal játék az Android telefonokon

1. Éhes cápa evolúció

Az első az Éhes cápa evolúció, a haljátékok olyan nagy halakat esznek, hogy ingyen játszhatsz. Ebben a játékban akkor lesz egy cápa kész enni a zsákmányt.

Sokféle cápát választhat, amelyeknek megvan a maguk erőssége, minél erősebb a cápája, annál többféle ételt ehet.

Ön is játszhatja ezt az offline haljátékot internet nélkül, srácok. Nagyon jó!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret99 MB
Android minimum4.1 és újabb

2. Hal vs kalózok

A következő a Fish vs Pirates, amelynek olyan témája van, mint a Plant vs Zombie srácok. Meg kell szerveznie egy sereg halat, hogy elkerülje a gonosz ellenségeket, hogy közel kerüljenek a sellőhöz.

40 szintet játszhat, 4 részre osztva. Minden szint növeli a játék nehézségeit, készen állsz egy hadsereg hal ellen harcolni az ellenségekkel?

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret36 MB
Android minimum4.1 és újabb

3. Boldog hal

Nos, ha az akváriumi halak játék készen áll arra, hogy ingyen használhassa az Androidot. Saját akváriumod lehet aranyos halakkal, amelyekről gondoskodnod kell.

150 fajta halat lehet tenyészteni, és 80 szintet fedezhet fel a játékban.

Ezt a játékot internet, azaz offline haljátékok nélkül is játszhatod. Gyere, gyűjtsd össze az aranyos halakat ebben a játékban!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret86 MB
Android minimum2.3 és újabb

4. Az én delfin showm

Tetszett nézni a delfinbemutatókat?

Annak ellenére, hogy ma már bűncselekmény a delfinek cirkuszi bemutatása, a műsort továbbra is megnézheti a My Dolphin Show-n keresztül.

Nem csak a műsorokban nézheti meg őket, hanem több mint 80 okos trükk megszerzésére is kiképezheti őket. Öltöztetheti a delfinjét is.

Több mint 200 szintet játszhat, több mint 40 ruha közül választhat, amelyek használhatók a delfinjéhez. Nem fogsz unatkozni, ha ezt a játékot játszod, srácok!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret94 MB
Android minimum4.2 és újabb

5. Eatme.io

Nos, ha a következő halat keresed, hogy halat fogyassz, az Eatme.io lehet a választásod, srácok. A játékot normál méretű és vadászatra kész halként kezdi.

Online multiplayert is játszhat, ne felejtse el a különféle kiegészítőket, hogy hűvösebbé váljon a hal.

Gyerünk, hívd meg barátaidat, hogy játsszanak együtt, és hívják ki őket, hogy egyenek!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret92 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

6. Mobfish Hunter

A Mobfish Hunter egy hal témájú akciójáték, amelyet szórakoztatóan játszhatsz, ha unod a srácokat. Feladata, hogy egyedi halakat keressen a tenger mélyén.

Meg kell azonban merülnie és harcolnia a különféle gonosz halak és halálos csapdák ellen. Ezután térjen vissza a felszínre, miután megszerezte a halait.

Legfeljebb 110 szintet játszhatsz. Védelmi problémák esetén 9féle fegyvert választhat, több ezer játékstílussal.

Vadászjunk halat ebben az egy játékban!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret78 MB
Android minimum4.1 és újabb

7. Koppintson a Tap Fish elemre

Következik a Tap Tap Fish, egy ingyenes androidos bálnajáték, amelyet játszhat. Meg van rendelve arra, hogy korall- vagy korallzátonyokat készítsen, hogy otthona legyen sokféle halnak.

Ez a játék nyugtatóvá teheti a megnyugtató képeket és hangokat. Ettől eltekintve a VR-t is használhatja ebben a játékban. Kíváncsi vagy kipróbálni?

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret95 MB
Android minimum4.4 és újabb

8. Szuper csillag

Ha Super Starfish ez egy akciójáték, amely kellemes látványt nyújt az Androidon. Lesz egy gyönyörű hal, aki készen áll arra, hogy átúszja a gyönyörű világot.

Ez a játék nagyon színes látványvilággal rendelkezik, és több mint 30 hal közül választhat, amelyek készen állnak összegyűjtésre. Alkalmas azoknak, akik stresszesek vagy unatkoznak.

Játsszuk ezt a játékot egy pillanatra, hogy elrontjuk a szemet!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret94 MB
Android minimum5.0 és újabb

9. Hal Tycoon 2

A Fish Tycoon 2 a legjobb hal témájú szimulátor játék. Vicces halgazdaság vezetővé válik, és dekoratív halüzletet hoz létre eladásra.

Több mint 400 halfajt tarthat különféle akváriumi formákban. De ne felejtsd el megőrizni a halakat, mert azok elpusztulhatnak, ha nem gondozzák őket megfelelően.

Legyen ez az aranyos és szórakoztató díszhal-üzlet!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret66 MB
Android minimum4.2 és újabb

10. Halgazdaság 3

Csak úgy mint ezelőtt, Halgazdaság 3 Ez egy halszimulációs játék az Androidon, amely haltenyésztővé tesz. Ezúttal azonban a skála nagyobb volt, mint a tengeri akvárium.

Több mint 280 fajt nevelhet akár cápát is! Díszítheti az akváriumot, valamint a halakat, srácok.

Ha azt szeretné, hogy a halának saját színe legyen, szabadon megváltoztathatja. Ez a játék élő háttérképként is használható az alkalmazás segítségével Fish Farm 3 élő háttérkép. Szép!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret80 MB
Android minimum4.1 és újabb

Ez az ajánlása a legizgalmasabb és legviccesebb játékoknak a mobiltelefonján, amelyeket ingyen játszhat. Ez a játék alkalmas, ha gyerekek játszják, de figyelni kell rájuk is, amikor játszanak.

Melyik játék a kedvenced, srácok? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen, a következő cikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is Android játékok vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found