Az Instagram közzétételének 3 módja PC-n (2020-as frissítés), garantáltan működik!

Van-e mód az Instagram közzétételére PC-n? A mai kifinomult technológiával azonnal közzéteheti az IG-t PC-n. Gyerünk, nézd meg, hogyan ebben a cikkben!

Az, hogy az IG-t miként lehet PC-re feltölteni, sok embernek szüksége lehet rá, de nem tudja, hogyan kell csinálni.

Mint az egyik közösségi média, amelyet természetesen az évezredes generáció szeret Instagram legyen megfelelő közeg a legjobb pillanatok megosztására.

A probléma az, hogy amikor fényképeket szerkesztünk egy PC-n, akkor természetesen kissé bonyolult lesz egy mobiltelefonra áthelyezni őket, hogy azokat fel lehessen tenni az Instagramra, akár Bluetooth-on, akár kábelen keresztül.

Eits, nem kell bonyolultnak lenned, banda! Inkább csak posztoljon a laptopjáról! Jakának van Az Instagram számítógépre történő feltöltésének 3 módja ami egyszerű és nem bonyolult!

3 leggyorsabb és legegyszerűbb módszer az Instagram közzétételére a PC 2020-on

Az Instagram valóban keresztül nyitható meg böngésző. Csak annyit, hogy csak fotókat nézhetünk meg anélkül, hogy meg tudnánk csinálni feltölteni. De nem kell aggódnia, mert az ApkVenue-nak van megoldása!

Ha az IG-t PC-re teszi közzé, amelyet az ApkVenue ezúttal megosztani fog, akkor szabadabban töltheti fel a kívánt fényképeket eszköz bármelyik.

Továbbá, ha rendszeresen be akarja ütemezni az Instagram-bejegyzéseket bizonyos órákban, akkor sokkal könnyebb a számítógépre való közzététel.

Ezt nem teheti meg a mobiltelefonja Instagram alkalmazásában, mert csak akkor tudja megtenni közvetlen kiküldetés. Szóval, hogyan csinálod, hogy az Instagramot PC-n keresztül tegyük közzé?

Miért kell tudnod, hogyan töltsd fel az IG-t PC-re vagy laptopra?

Amikor az alkalmazáson keresztül szabadon tölthet fel fotókat, miért kell tudnia, hogyan kell feltölteni az Instagramot PC-n keresztül?

A válasz valójában meglehetősen egyszerű. Így tudva, munkád könnyebb és gyorsabb lesz befejezni.

Annak ellenére, hogy a mai mobiltelefonok meglehetősen kifinomultak, A számítógépek és laptopok továbbra is kiválóak a fénykép- és videószerkesztés terén a támogatás miatt szoftver teljes is hardver amely elérhető.

Miután elvégezte a szerkesztési folyamatot a PC-n, ha ismeri az IG PC-n történő közzétételét, akkor azonnal léphet feltölteni innen, és a munkája azonnal elkészül.

1. Töltse fel az Instagram-ot a Hootsuite webhelyen keresztül

Az IG első feltöltési módja a PC-n használhatja az úgynevezett weboldal-szolgáltatást Hootsuite (//hootsuite.com). Ez a weboldal nagyon megkönnyíti számunkra az Instagram közzétételét PC-n.

A képek és videók feltöltésének eszközén kívül ez az oldal is elemzési adatokat szolgáltathat amellyel elemezheti bejegyzéseinek hatékonyságát.

Ez az oldal tökéletes azok számára, akiknek munkája a világra összpontosít digitális marketingbekezdésre is alkalmas közösségi média elemzője kint.

Sajnos a webhely prémium szolgáltatásainak eléréséhez bizonyos összeget kell fizetnie. Használhatja azonban a 30 nap előnyeit is ingyenes próbaverzió erről a webhelyről ingyenes hozzáférés céljából.

2. Töltse fel az Instagram-ot a PC-re a Buffer Site használatával

Ha nem akarja használni az alkalmazást, mert tárhely memóriát foglal el, használhatja a webhelyet Puffer, az IG közzétételének módja egy PC-s bandán!

Csakúgy, mint a Hootsuite, ez az oldal is lehetővé teszi az Instagram-bejegyzések ütemezését, tegye munkamintáját pontosabbá és szépen felépítetté.

Nem csak, de láthatja az eredményeket is analitikusneki a ismerje meg bejegyzéseinek teljesítményét. Ezekből az adatokból láthatja, hogy a közösségi médiafiókok milyen mértékben fejlődtek.

Ez a webhely szintén nem nyújt feltöltési funkciót több bejegyzés. Csak ez a webhely funkciókat kínál emlékeztető ne felejtsd el elküldeni.

3. Töltse fel az Instagram-ot a PC-re a Google Chrome használatával

Végül használhatja Google Chrome. Nos, nem arról van szó, hogy az Instagram-on keresztül nyílik meg broswer csak fényképeket nézhet? Nem, banda!

Különösen vannak trükkök, és ez a trükk lehet a legegyszerűbb és leghatékonyabb mód az IG feltöltésére a PC-re, amelyet használhat.

Ehhez számos lépést kell követnie az IG post módszer alkalmazásához ezen a számítógépen. Itt vannak a teljes lépések.

Az Instagram közzétételének lépései a PC-n
  • 1. lépés - Nyissa meg az oldalt Instagram.com a Google Chrome-on. Ezt követően nyomja meg a gombot F12 vagy kattintson jobb gombbal, és válassza a lehetőséget Ellenőrizze. Belép a fejlesztői módba.
  • 2. lépés - Ezt követően nyomja meg az eszköz eszköztárának átkapcsolása amíg meg nem jelenik az Instagram verzió Mobil. Frissítés böngészője, hogy tökéletesebben megjelenítse az Instagram mobil verzióját.
  • 3. lépés - Ezt követően csak úgy kell közzétennie, mint a mobilján! Töltse fel a közzétenni kívánt fényképet, majd válassza ki a kívánt szűrőt felirat.

Csakúgy, mint az előző pontokban, szintén nem lehet feltölteni több bejegyzés igen, banda, de ez a trükk meglehetősen hatékony egy rövid úton, amellyel fényképeket lehet feltölteni az Instagramra PC-n keresztül.

Tehát ott van Az Instagram számítógépre történő feltöltésének 3 módja. Hogy, tényleg könnyű, igaz? Ily módon közvetlenül szerkesztheti a fényképeket a számítógépén, valamint beállíthatja a feladási ütemtervet.

Az ApkVenue által megosztott IG-t a PC-n közzétett tippekkel a munkaidő sokkal rövidebb lesz, és a mobiltelefonja sem lesz túl tele szükségtelen fotókkal.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, sok sikert, és a következő cikkekben újra találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah