ki kell próbálni! ezek 5 mémkészítő alkalmazás androidon

Ezért az ApkVenue összefoglalta az Android 5 legjobb mémkészítő alkalmazását. Figyelje az alábbi véleményeket!

Gyakran nevetek, mert látom mémek? Vagy nagyon szeret vicces képeket készíteni a közösségi médiában? Igen, vicces mémek és képek készítéséhez természetesen szükség van rájuk képszerkesztő alkalmazás elérhető az okostelefonhoz.

Lehet, hogy sokan ismeretek már néhány mémkészítő alkalmazást az Android rendszeren. Tehát milyen alkalmazások igazán jók hozzon létre mémeket? Ezért az ApkVenue összefoglalta az Android 5 legjobb mémkészítő alkalmazását. Figyelje az alábbi véleményeket!

  • Miért használja az interneten minden MEME ugyanazt a betűtípust?!
  • Mivel ez a 6 ember mémeken keresztül beidegződött, híressé vált
  • A Bad Song Satire 20 vicces mémje, Young Lex, AwKarin

Ki kell próbálni! Íme 5 Meme Maker alkalmazás Androidon

1. A Memeful legjobb mémgenerátora

Fotóforrás: Forrás: Topapps

Mesterséges mémkészítő alkalmazás fejlesztő9. alatt úgy tűnik, hogy a vevők elégedettségét helyezi előtérbe. Ez a mémkészítő alkalmazás nemcsak ingyenes, de sokféle képanyagot is biztosít a mémek számára, amelyek mindig be vannak kapcsolva naprakész. A hirdetések hiánya is az alkalmazás fő értéke mémgenerátorok ezt.

Ezzel a mémkészítő alkalmazással mindenféle vicces képet készíthet a sok közül mémkönyvtár amelyet az alkalmazásból használhat. Ha nem tetszik, megteheti egyedi tetszés szerint a képekkel.

2. Meme Generator Free

Fotóforrás: Forrás: Google Play

A mémkészítő alkalmazást ezúttal a fejlesztő készíti ZomboDroid. Meme Generator Free hozza felület elég egyszerű alkalmazás. Többet is talál 700mémek nagy felbontású, példákkal együtt, amelyekkel ötleteket fűzhet a képek készítéséhez és idézet vicces.

Emellett különféle érdekes funkciók is vannak, amelyeket hozzáadhat a mémekhez, például matricák, keretek és különféle modellek betűtípusok. A galériából származó képeket humoros képek készítéséhez is hozzáadhatja. A legjobb dolog az, hogy az ingyenes média mellett ez a mémkészítő alkalmazás sem fog hozzáadni vízjel a létrehozott képbe.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. GATM Meme Generator

Fotóforrás: Forrás: Google Play

Ha egy olyan alkalmazás miatt aggódik, amely sok helyet foglalhat el a belső memóriában, használja azt GATM Meme Generator. Ez a mémkészítő alkalmazás rendelkezik hozzáféréssel, így áthelyezheti a külső memóriába. Tehát nem kell aggódnia, ha az alkalmazás mérete nő, mert sablon mindig bekapcsolt mémek frissítés.

Az alkalmazás által nyújtott szolgáltatások nagyon jók. Kép szerkesztésekor van egy funkció előnézethogy a kapott képet lássa. Tehát, ha vannak hibák, azonnal kijavíthatja azokat feltölteni. Ezután ezen az alkalmazáson keresztül feltöltheti közvetlenül a közösségi médiára is, mint pl Facebook, Twitter, és Instagram.

4. Mémkészítő

Fotóforrás: Forrás: Google Play

Szüksége van egy alkalmazásra mémkészítő melyiknek összetettebb tulajdonságai vannak? Mémkészítő a válasz. Meglehetősen teljes alapfunkciókat hoz létre, például sokféle betűtípust, amelyek színét és méretét megváltoztathatja Vág képeken, és képeket is kombinálhat azok számára, akik mémeket szeretnének képregényké tenni.

Van 600 mém sablonok, amelyeket anyagként választhatsz vicces képek készítéséhez is 20 olyan betűk, amelyekkel vicces szavakat készíthet. Képeket is használhat a galériában, ha közvetlenül hozzáadja őket az alkalmazáshoz. Mémkészítő szintén nem ad hozzá vízjelet, így a mémek eredetibbek lesznek.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Instameme: Meme Generator

Fotóforrás: Forrás: Google Play

Szüksége van további anyagokra a mémek készítéséhez? Instameme: Meme Generator átad 5.000 sablonok, matricák, hangulatjelek és düh arcok, amely maximálisan támogathatja kreativitását humoros képek készítésében. Az ebben a mémkészítő alkalmazásban található funkciók is meglehetősen teljes, a vágóképektől, szűrőktől és különféle testreszabható betűtípusoktól kezdve.

Ettől eltekintve te is megteheted ráközelíteni vagy ki a képen forgassa el és szabja testre a kép hátterén. Annak ellenére, hogy ennyit kap, ez az alkalmazás nem ad hozzá vízjelet a képéhez, és ingyen letölthető a címen Google Play Áruház tudod.

Nos, most már ismeri az 5 legjobb Android-mémkészítő alkalmazást. Tehát melyik alkalmazást választja? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found