Az Apple termékgaranciájának (iPhone, Mac, iPod) ellenőrzése egyszerű!

Mielőtt seconf iPhone-t vagy más Apple-eszközt vásárolna, győződjön meg róla, hogy ily módon először ellenőrizze az iPhone garanciáját, srácok!

Okostelefon vásárlásakor természetesen az első dolog, amiről meg kell győződni garancia a hitelesség biztosítására.

Ugyanez a helyzet az iPhone-val, amelyet esetleg csak vásárol, garanciára van szüksége arra az esetre, ha probléma merülne fel.

Azonban, Hogyan ellenőrizhetem az iPhone vagy más Apple termék garanciáját? Itt az ApkVenue segítségével egyszerűen ellenőrizheti az Apple termékek garanciáját. Nézze meg a teljes történetet!

Hogyan ellenőrizhetjük az iPhone és más Apple termékek garanciáját

Kérjük, tájékozódjon az Apple termékek garanciájáról Van egy weboldal, amely meglátogatható, és online garanciavizsgálat.

Ahogy az ApkVenue korábban említette, az iPhone mellett ellenőrizheti a többi Apple termék garanciáját is, beleértve a tartozékokat is.

Először az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy megtudja az egyes Apple-készülékek sorozatszámának helyét, majd kövesse azt azáltal, hogy megnézi az iPhone vagy az Apple szavatosságát a sorozatszámmal együtt.

Gyerünk, lásd az alábbi módszert:

1. Hogyan lehet megtalálni az Apple termékek sorozatszámát?

Minden Apple terméknek más a sorozatszáma. Ne aggódjon, mert könnyű megtalálni.

Ennek a sorozatszámnak akkor kell léteznie, ha az Ön által használt termék Apple eredeti. Nézzük meg, hogyan találhatjuk meg alább:

  • iPhone: Lépjen a Beállítások - Általános - Névjegy oldalra. Itt találja a Sorozat oszlopot.
  • Mac: Kattintson az Apple logóra - A Mac-ről - Áttekintés.
  • Apple óra: Adja meg a Beállítások - Általános - Névjegy elemet, vagy megtalálhatja a sorozatszámot az óra karosszériájának hátulján is.
  • iPod (képernyővel): Lépjen a Beállítások - Általános - Névjegy oldalra
  • iPod (képernyő nélkül): Csatlakoztassa az iPod-ot az iTunes-hoz a PC-n, várja meg, amíg az iPod megjelenik az iTunes alkalmazásban. Kattintson az Összegzés fülre.
  • AirPods: A sorozatszám az AirPods tok fedele alatt található.
  • Varázsegér 2: Az elemtartó rekesz belsejében van
  • Mágikus billentyűzet: A készülék alján található, a bekapcsológomb közelében.

Az egyes eszközök sorozatszámának szerepelnie kell a weboldalon. Így ellenőrizheti a teljes iPhone és Apple termékgaranciát.

2. A garancia ellenőrzése a sorozatszámmal

Megtekintheti ezt az oldalt a böngészőjében, elérheti PC-n vagy mobiltelefonon keresztül. Amikor bejelentkezik, azonnal megjelenik a Védelem ellenőrzése oldalon.

Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket az iPhone garancia ellenőrzéséhez:

  • A Védelem ellenőrzése oldalon 2 kötelező mező van. Töltse ki a felső oszlopot az Apple termék sorozatszámával te közben még egy kód kitöltve. Azután, kattintson a Folytatás gombra.
  • Ha sorozatszám jobbra, akkor a következő oldalra lép, amely információkat tartalmaz az Apple termékéről. Az alábbi példában a Vásárlás időpontja, technikai támogatás, és javítási védelem.

Könnyű, igaz? Nos, itt megnézheti a lehető legtöbb Apple termékét. Ezzel nem kell habozni, ha meg szeretné tudni az Apple termékek hitelességét.

Így ellenőrizheti az iPhone és más Apple termékek garanciáját. Gadget vásárlásakor ellenőrizze a garanciát. Megpróbálhatja ellenőrizni az iPhone ibox garanciáját is.

Kibróbáltad? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, a következő tippcikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is iPhone vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found