a gyilkosságtól a nemi erőszakig! Ez az 5 legvitatottabb játék, amelyet Japánban készítettek

Nem minden Japánban készült játék kap dicséretes értékelést a játékosoktól. Nos, a következő 5 játék vitát váltott ki, mert játékmenetüket elutasítják és játékra alkalmatlanok.

Japán valóban ismert az egyik olyan ország, amely nagyban hozzájárult a játékiparhoz. Játékok Japánban készült nagyjából a világ minden tájáról érkező játékosok kedvelték. Nem meglepő, hogy a Sakura Country fejlesztői gyakran indítanak játékokat minden egyediségükkel. Jó PC-re, mobilra vagy Játék Konzol Egyéb.

Azonban nem minden Japánban készült játék kapott meleg fogadást a játékosok részéről. Nem kevés játékot tekintenek még rossznak hívogató vita. Mint A következő 5 játék vitát okoz mivel játékmenetakiket elhallgatnak és játékra alkalmatlanok.

  • 7 kis méretű HD Android-játék kifinomult grafikus játékkonzollal
  • Amellett, hogy szórakoztató, ez az 5 játék bevételi forrást jelenthet, a következőképpen ...

5 legtöbb vitatott játék Japánban

1. Yandere szimulátor

Egy játék a fejlesztőtől YandereDev már hivatalosan is megjelent, és még fejlesztés alatt áll. Hogy-hogy? Ez a PC-s szimulációs játék nagyszerű játékmenettel és sztorival rendelkezik tanítson barátságtalan dolgokat. Ebben a játékban a játékos nőként viselkedik, aki képes rá emberrablás és gyilkosság annak kedvéért, hogy megszerezd a neked tetsző fiút.

Még az elkövetett gyilkosságot is nagyon szadista, ahol a játékos úgy ítéli meg, hogy az általa meggyilkolt ember öngyilkos lett. Ezenkívül ez a játék az iskolás gyermekek árnyalataiba is be van csomagolva anime stílusú animációval, amely a gyerekeket érdekli a játékban.

2. Senran Kagura

Senran Kagura valószínűleg a legtöbb játékos számára ismerős. Játék anime stílusú megjelenítés ez a cuki ellentmondásossá vált a bikinis és szexis. A hívogató vita ellenére a fejlesztő fejlesztő, Senran Kagura mintha nem törődne az emberek véleménye.

Bizonyítja különféle sorozatok megjelenése ennek a játéknak. Valójában a legújabb sorozatban a fejlesztő azt akarja szimulálni, hogy egy nő mellkasát joystickkal tartja. Ez minden bizonnyal még méltóbbá teszi ezt a játékot, hogy hívják a legvitatottabb játék Japánban készült.

3. Lény Koi Shiyo-nak

Lény Koi Shiyo-hoz hívogató viták szuper furcsa történettel és érzékeny tartalommal. A játék legyen nem játszották kiskorúak által ez teszi a játékost férfi karakterré beleszeretett egy tücsökbe.

A tücskök körülbelül akkorák, mint egy ember és görbék vannak aki hasonlít egy szexi nőhöz. Ennek a női tücsöknek az alakja egyre vitatottabb a stílusával, amely annyira csábító és túl vulgáris. Néhány jelenet ebben a játékban is alkalmatlannak tartják különösen, ha gyerekek játszják.

4. Rapelay

Rapelay egyik vitatott játéka be lett tiltva különböző országokban. Ez a szimulátor játék annyira félrevezető, mert a játékost férfi szerepére készteti nemi erőszak hölgyek. Reális grafika alkotja a karaktereket ebben a játékban annyira igaz így úgy tűnik, mintha a játékos valóban zaklatná.

5. Édes medence

Édes medence egy műfaji játék látványregény amely jóképű arcú és izmos testalkatú karaktereket mutat be. Állítólag ez a játék vonzó látványa miatt a játékosok egyik kedvenc játéka lehet.

Azonban az Sweet Pool valójában vitát hívott fel negatív dolgokat tartalmazó történet. Nem csak a megjelenítésre nem alkalmas tartalom, hanem az azonos neműek szerelmi történetei is olyan vulgáris. A játék egyik szereplője vitát váltott ki egy olyan jelenettel is, ahol a menstruációja volt. Ezenkívül a játékosoknak meg kell határozniuk a karakterek lejátszását is bizonyos módon meghalhat.

Ez az Az 5 legvitatottabb játék Japánban. Mit gondolsz? Érdekli ezeket a játékokat játszani? Ne hagyja, hogy olyan játékot válasszon, amely negatív dolgokat hoz, mint például a fenti 5 játék, na!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found