hogyan lehet megváltoztatni a hangját, amikor az emberek felhívják az androidot

Konvertálja a hangját az ellenkező nem hangjává, és használhatja-e az emberek telefonon történő ugratására? Itt az ApkVenue megmondja, hogyan lehet megváltoztatni a hangot, amikor Android-ra hív.

A rendszeres telefonhívások mára egyre inkább felhagynak a kommunikáció sok izgalmasabb módjával, mint pl csevegés és videohívás. A telefon azonban továbbra is opció bizonyos esetekben, nemhogy sürgős.

A telefonról beszélve az ApkVenue visszatér, hogy izgalmas tippeket adjon Önnek. Ezúttal ez a hogyan hogyan lehet megváltoztatni a hangot amikor a telefon Android-on van.

  • Hogyan készítsünk szelfiképeket mozgásra és hangzásra
  • Hogyan lehet megváltoztatni a hangot az Androidon, lehet, hogy robotok és idegenek!

Hogyan lehet megváltoztatni a hangot telefonon Android-on

Csak a Hangváltó nevű Android alkalmazás segítségével változtathatja meg hangját az ellenkező nem hangjára. Azonnal letöltheti egyszerűen és ingyenesen az ApkVenue alábbi linkje által szeretett linken keresztül.

Videó és audio alkalmazások letöltése

Akkor hogyan használja az alkalmazást? Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  • Győződjön meg arról, hogy okostelefonjára vagy Android-eszközére telepítve van az alkalmazás Hangváltó férfi-nő hívás közben.
  • Nyissa meg az alkalmazást, majd rögzítse a hangját, majd alakítsa át az ellenkező nem hangjává. válassza Felvétel megkezdése a felvétel megkezdéséhez.
  • A felvétel után kiválaszthatja az elérhető hangjegyek egyikét. Válassza ki a nyolc elérhető ikon egyikének megnyomásával.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Adjon nevet a hangnak, majd mentse el. A hang már tárolt és használatra kész, amikor telefonál vagy telefonhívást kezdeményez.
  • Amikor kimenő hívást kezdeményez vagy bejövő telefonhívás érkezik, az alkalmazás automatikusan megnyitja a rögzített hangfelvételt a telefonhíváshoz.

Ez az egyszerű módja az Android-telefonhívások hangjának megváltoztatásának. A fenti módszerekkel szórakozhat és dolgozhat barátaival vagy rokonaival. De ne feledje, ne használja ezt a módszert negatív dolgokra, különösen bűncselekményekre. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found