10 legjobb offline robot játék androidhoz

Ajánlások a legjobb offline robot játékokhoz, amelyeket internetkapcsolat nélkül Android-okostelefonon játszhat, és természetesen ingyenes!

Az izgalmas játékoknak nem csak online játékoknak kell lenniük. Azok az játékok, amelyek offline lejátszhatók Android okostelefonokon, valójában szintén nagyon népszerűek.

Az egyik egy harci játék vagy robot témájú.

Ezúttal az ApkVenue ad ajánlást robot játékok offline a legjobb, amit Androidon játszhatsz.

A legjobb offline robot játék Androidon

A harci, a város felfedezésétől vagy akár a táncig terjedő robot játékokat valójában nem kevésbé klassz játszani internet nélkül, más néven offline.

Játék- és robotbarátok számára ki kell próbálni ezt a tíz offline robotjátékot Androidra. Cekidot!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Harci robotok!

Harci robotok! egy offline háborús robot játék, amely meghívja Önt a harcra különféle más jagioan robotok ellen. Robotkarakterek széles választéka közül választhat, az egyes fegyverek jellemzőivel és kifinomultságával.

Nem kell aggódnia az internethálózat miatt, játszhatja ezt a játékot kedve szerint, és küzdhet azért, hogy több tucat robotot legyőzhessen anélkül, hogy csatlakoznia kellene az internethez. Tehát nincs ok arra, hogy ne játsszuk ezt az egy játékot sokáig.

Játékok Játékok COLOPL, Inc. LETÖLTÉS

2. Gyalogló háborús robotok

Ezt az egy játékot a Pixonic LLC nevű fejlesztő készítette. Séta háborús robotok egy olyan játék, amely tele van 6 vs 6 játékkal a harcban valós idő.

Annyi fegyverrel és funkcióval, amelyet felhasználhat, tegye csapata győztessé, robotja pedig a csata legerősebb robotjává.

Pixonic LLC Lövöldözős játékok LETÖLTÉS

3. Robot-expedíció

Nem szereti a harcot, de mégis robot témájú játékokat szeretne játszani? Azután Robot-expedíció a keresett játék.

Ahogy a cím is utal rá, ez a játék meghívja az általad választott robot karaktert egy expedícióra, és különféle egyedi dolgokat talál az összegyűjtéshez. Mi ez az egyedülálló dolog? Inkább próbáld meg te is lejátszani.

Little Thing Kalandjátékok LETÖLTÉS

4. Robot Unicorn Attack 2

Az After Breakdown Games vitathatatlanul az egyik sikeres fejlesztő a legjobb androidos robot játék létrehozásában Robot Unicorn Attack 2.

Igen, a második sorozat javította a funkciókat és képességeket oldalgörgetés és kettős ugrás így ez a játék kényelmesebbé és minden bizonnyal szórakoztatóan használható A kézi sebesség az egyik kulcs a játék megnyeréséhez.

Játékok Arcade After Breakdown Games LETÖLTÉS

5. Robot Dance Party

A Back nem harci témájú játék, Robot Dance Party amint a neve is mutatja, meghívja Önt a táncparketten való harcra menő robotok segítségével.

Igen, az ujjsebesség is íz aki a zene mozgatásával tudja beállítani a fő meghatározó tényező ennek a játéknak a meghódításához. Ha odafigyelsz, ez a játék vitathatatlanul a Transformers és a Step Up kombinációja.

Mobage Music Games LETÖLTÉS

Játék száma 6-10

6. Igazi acél bajnokok

Melyik robotrajongó még soha nem hallotta és nem látta a Real Steel című filmet. Igen, ez az emberi irányítás alatt álló robotharc témájú film valóban sikeresen megragadt a robotbarátok szívében.

Igazi acél bajnokok meghívja Önt, hogy legyen robottulajdonos és vegyen részt robotversenyeken, a regionális szinttől a nemzetközi bajnokságig.

Ez a játék, amelyet a Reliance Big Entertainment készített, az egyik legkedveltebb offline robot játék, mivel a robotok és tartozékaik nagy választéka meglehetősen kicsi.

Tedd hős robot bajnokoddá az összes követett versenyen, hogy befejezd ezt az egy játékot.

Sportjátékok Reliance Big Entertainment (UK) Private Limited LETÖLTÉS

7. A transzformátorok kihalási kora

Ismét egy filmből is adaptált játék, ezúttal a robotfilmen a sor, amely vitathatatlanul a történelem legjobban eladott robotja.

A transzformátorok kihalási kora meghívja Önt, hogy segítsen az Optimus Prime-nak és barátainak a Föld elpusztítását szándékozó Decepticonusok felszámolásában. Történet ami érdekes, ennek a játéknak az egyik előnye.

Játékok DeNA corp LETÖLTÉS

8. Motoros robot transzformáció

Ezúttal rajtad a sor, hogy motorkerékpár témájú robot játékot játssz. Igen, Moto Robot átalakulás garantáltan nem okoz csalódást.

Belefáradt a Transformers karakterekbe, amelyek többsége csak robotokat képes autókká alakítani, ebben a játékban a választott robot ízlésed szerint klassz sportmotorrá válhat. Izgalmas, igaz?

Letöltés: Moto Robot Transformation

9. Robot Bros Deluxe

A játék címe emlékeztet a Mario Bros játékra? Igen, Robot Bros Deluxe Valójában van egy játékmenete, amelyet a legendás játék ihlethet

Körülbelül 75 szinttel rendelkezik, és robotját felkérik, hogy különböző utakon haladjon meg akadályokkal és ellenségekkel, amelyeket le kell győzni. Olyan érzés, mintha futurisztikus Mario Bross-t játszanál.

Letöltés: Robot Bros Deluxe

10. Városi robotcsata

Utoljára ott Városi robotcsata. Ez a játék, amely az Egyesült Államok Las Vegas városának hátterét veszi fel, meghívja Önt, hogy harcoljon a gonosz robotok ellen a szerencsejátékáról híres városban.

A csaták, amelyekben élsz, garantáltan izgalmasak lesznek különféle hűvös fegyverekkel és kifinomult bombák által előidézett robbanásokkal.

Letöltés: Városi robotcsata

Ez Jaka ajánlása tíz legjobb offline robot játék az Android-on amelyet internet nélkül is játszhatsz. Ön, robotszerető játékosok biztosan nem mennek ki a divatból.

Van olyan ajánlása, amely nem kevésbé izgalmas, mint a fenti tíz játék? Ne felejtsd el elmondani a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found