hogyan lehet megváltoztatni az ip címet az androidon

Hogyan lehet megváltoztatni az IP-címet az Androidon a blokkolt webhelyek megnyitásához, hogy szabadon hozzáférhessenek hozzájuk.

Azok, akik szeretnek internetezni vagy böngészni Android természetesen nagyon bosszantó, amikor egy bizonyos weboldalt nem nyithatunk meg cenzúra vagy a weboldal megnyitásának követelménye miatt, például csak bizonyos országokban. Tehát azok számára, akik általában Androidon böngésznek, ott van hogyan lehet megváltoztatni az IP-címet az Android-on, hogy hozzáférhessen az összes webhelyhez.

  • A régi mobiltelefonok 15 előnye, amelyet nem talál a modern okostelefonokon
  • Motorola Droid Turbo 2, 70-szer lecsapott a padlóra Még mindig!

Hogyan lehet megváltoztatni az IP-címet Androidon

  1. Először töltse le Hotspot pajzs VPN for Android majd telepítse.

  2. Ezt követően a Főoldalra lép, ahol azonnal megnyomhatja a gombot Védje a kapcsolatomat!

  3. Ezt követően megjelenik egy értesítés, hogy a Hotspot Shield VPN kérdez engedély az adatkapcsolati hálózathoz való hozzáféréshez jelölje be Bízom ebben az alkalmazásban, azután rendben.

  4. Ezt követően a Hotspot Shield VPN kezeli az összes internetkapcsolat-konfigurációt és lecseréli az IP-t a legújabb IP-re, és ha ez megtörtént, egy ilyen értesítés jelenik meg:

  5. És sikeres, most megnyithatja a letiltott webhelyeket. Például a bal oldalon található egy webhely, amely a sikeres használat után le van tiltva, és jobb oldalon Hotspot Shield VPN.

Tehát most bármilyen weblapot megnyithat Android-ján, még akkor is, ha felnőtteknek szóló webhelyet szeretne megnyitni, felelősségteljesen megteheti. Szóval boldog böngészést és sok szerencsét.

LETÖLTÉS AnchorFree GmbH Apps Networking

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found