5 alkalmazás a legjobb hírek, a legfrissebb események legfrissebb olvasásához

Szüksége van a legfrissebb hírfrissítésekre? Csak telepítse a következő legjobb androidos hírolvasó alkalmazás-ajánlásokat. Garantáltan ne hagyja ki az információkat!

Mindenkinek mindenképpen szüksége van információkra hírek formájában, hogy ne maradjanak le róla frissítés hogy minden nap történik. Talán ahhoz, hogy megtudja, mi történt, újságot kell vásárolnia.

Most, a technológia fejlődésével, olvashat legfrissebb hírek Android okostelefonon keresztül.

Így van, bármit megtehetsz, csak egy Android telefon használatával. Csak annyit kell tennie, hogy letölti a kívánt hírolvasó alkalmazást Igen! Könnyen elolvashatja a legfrissebb híreket.

Melyik legfrissebb híralkalmazást töltse le? Nyugi, az ApkVenue-nak van néhány a legfrissebb híralkalmazások gyűjteménye amelyet letölthet az Androidról.

Alkalmazások listája a legfrissebb hírek elolvasására, amelyek miatt nem vagy "Kudet"

1. BaBe - Hírek olvasása

Kisbaba a legújabb híralkalmazás, amely különféle híreket közöl a népszerű médiaoldalakról, és egyetlen alkalmazásba csomagolva van. Ez a hírolvasó alkalmazás az összes hír miatt kötelező a letöltéshez frissítés és esemény itt teljes.

Könnyen használható, csak meg kell nyitnia a BaBe legfrissebb híralkalmazását, ekkor minden hír megjelenik a főoldalon.

Ha részletesen meg akarja találni a kívánt híreket, akkor csak be kell írnia kulcsszavak és keress tovább kereső sáv.

Hallottam, hogy a BaBe alkalmazás beágyazott technológiával is rendelkezik Mesterséges intelligencia vagy az AI a hírek bemutatásában.

Remek dolog, hogy ennek a Hírolvasó alkalmazásnak a címe a legmagasabb besorolással rendelkezik a Play Áruházban.

Gyere, töltse le a következő BaBe alkalmazást:

Mainspring Productivity Apps LETÖLTÉS

2. Vonal ma

Tudta, hogy van egy alkalmazás a legfrissebb hírekhez, amelyeket egy alkalmazás mutat be csevegés? Vagyis Vonal ma. Alkalmazás csevegés A Line név egy érdekes funkcióval rendelkezik, amely különféle információkat és híreket mutat be, amelyeket egy csomagba csomagolnak.

Használatához először csak a Line alkalmazásra van szüksége és le kell töltenie azt. Ezután menjen a menübe Idővonal, és a legfelső pozícióban lesz a Line Today kijelző.

Ja, igen, ha tudni szeretné, hogyan nyissa meg a Line Today alkalmazást egy számítógépen, akkor olvassa el a következőket: A LINE Today elérése a számítógépen.

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

3. Detikcom

Egyéb aktuális híralkalmazások Detikcom. Ez az alkalmazás egy hírolvasó alkalmazás, amely megjeleníti az összes hazai és külföldi hírt, amelyek a Detik újságíróinak tudósításaiból származnak.

Így nem kell bajlódnia egy böngésző megnyitásával webhely detik.com.

A használata nagyon egyszerű, csak szüksége van rá töltse le a Detikcom alkalmazást, majd rákeres a kívánt kategóriára.

Vannak sport, politika, szociális, infografikák és még sokan mások. Tetszik ez a hírolvasó alkalmazás?

Töltse le az alkalmazást itt:

Apps Produktivitás PT. Agranet Multicitra Siberkom LETÖLTÉS

4. Kompascom

Folytassa a legfrissebb híralkalmazásokkal. Ezúttal van Kompascom. Nem sokban különbözik a Detikcomtól, a Kompascom hírolvasó alkalmazás különféle, az országon belülről és kívülről származó híreket is bemutat, a Kompas újságíróinak tudósításainak eredményeit.

A Kompascom alkalmazás letöltésével nem kell először bajlódnia a böngésző megnyitásával, csak a legfrissebb hírek elolvasása érdekében.

A Kompascom alkalmazás használata nem nehéz. Amikor megnyitja ezt az alkalmazást, láthatja, hogy milyen hírek készülnek címsorok Most.

Ezután kiválaszthatja a kívánt hírkategóriát is, és részletesen kiválaszthatja a súgóban kereső sáv.

Az alkalmazást alább letöltheti:

Termelékenység Kompas.com Apps LETÖLTÉS

5. Disvid

Unod már az olvasást? Folytassa, hogy tudjon frissítés a legfrissebb hírekről anélkül, hogy el kellene olvasnod, hogyan? Könnyű, letöltheti az alkalmazást Disvid.

Mi az a Disvid alkalmazás? A Disvid egy olyan alkalmazás, amely a legfrissebb híreket video formátumban mutatja be.

A híreken kívül ez az alkalmazás számos hasznos tippet is tartalmaz. Ha úgy gondolja, hogy a bemutatott videó hosszú időtartamú, nyugodjon meg, a Disvid röviden és sűrűn csomagolja az összes videót.

Na gyere, töltse le a Disvid alkalmazást!

Apps Videók és hangok letöltése Disvid

Ez a legjobb hírolvasó alkalmazások gyűjteménye, amelyekhez Android-okostelefonon férhet hozzá. Van már ilyen? Jaka találgatás, biztosan van telepítés BaBe vagy Line, mert ez a két alkalmazás a legkedveltebb a többi aktuális híralkalmazás között.

Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.