10 legjobb android fordító alkalmazás [+ letöltési link]

A fordító alkalmazás most képes gyorsan lefordítani a fényképeket és a hangokat. Szeretne kipróbálni? Gyere, töltse le a legjobb fordító alkalmazást, ez ingyenes!

A legjobb fordító alkalmazásnak nagyon fontos szerepe van ebben a modern korszakban. Különböző nyelvek fordításának képessége megkönnyíti a felhasználók számára a külföldről származó információk megértését.

Ennek a fordító alkalmazásnak a használatával könnyebb megemésztenie az információkat utazás közben vagy fontos dokumentumok fordításakor.

A legjobb lefordított APK mérete nem túl nagy, így továbbra is kihasználhatja annak funkcióját, anélkül, hogy félnie kellene a túlterheléstől vagy hasonlóktól.

Ezúttal az ApkVenue adott ajánlást 10 alkalmazás fordít legjobb nyelv amelyet Android-okostelefonjára telepíthet. Gyerünk, nézd meg, milyen alkalmazások vannak alább.

Ajánlott legjobb és ingyenes nyelvű fordító alkalmazás

Ennek a legjobb fordító alkalmazásnak a használata nemcsak az angol, hanem számos más, gyorsan és egyszerűen lefordítható nyelv fordítására is képes.

Ami a legfontosabb: a kifinomult alkalmazások összes letöltési linkje, amely lefordítja az ApkVenue által ajánlott összes nyelvet, ezúttal ingyen használhatja őket, fillér fizetése nélkül.

Nem kell többé lennie, itt vannak az ajánlások a legjobb és offline fordítóalkalmazáshoz, amelyet 2020-ban használhat.

1. A Google Fordító, a Google által készített legjobb fordító alkalmazás

A legjobb és pontos fordítási alkalmazás, amelyet az ApkVenue javasol, a Google Fordító. Ezt a fordító alkalmazást integrálták más, minden nap használt Google alkalmazásokba.

Érdekes módon, Google Fordító nem csak a szövegen alapuló fordítást támogatja, hanem a hangot, a fényképet és a hangot is, hogy könnyebben megismerje az országban a közúti táblák vagy az étlapok menüjét.

Te is Letöltés nyelvcsomag legyen működtethető offline, banda. A legtöbbet ennek az alkalmazásnak a fordítására lehet használni mainstream hanem az egyik legjobb.

InformációGoogle Fordító
FejlesztőGoogle LLC
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (7.335.531)
MéretEszközönként változik
Telepítse500.000.000+
Android minimumEszközönként változik

Töltse le a Google Fordító alkalmazást itt!

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS

2. Microsoft Translator

A következő legjobb angol fordító alkalmazás másik alternatívája a Microsoft Translator. Ennek a technológiai cégnek az egyik óriása sem akar lemaradni kiadta saját fordítótermékét.

Ez a fordítási alkalmazás modernebb felhasználói felülettel jelenik meg A Google Translate helyett 42 nyelvet is támogat, ahol bármelyik nyelvcsomag a tiéd lehet Letöltés külön a viselethez offline.

Az alkalmazás első megnyitásakor egy gombot is kap a hozzáféréshez beszéddetektív fordítás, billentyűzet fordítás , vagy kétirányú fordítás hogy a navigáció gyorsabb lehessen.

InformációMicrosoft Translator
FejlesztőMicrosoft vállalat
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (495.122)
Méret65 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum5.0 és újabb

Töltse le a Microsoft Translator alkalmazást itt!

Microsoft Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

3. BK Translate, Speak and Translate

A legjobb angol fordítású APK, majd az ApkVenue ajánlása a BK Translate. Ez az egy alkalmazás már támogatja 150 nyelv fordítását benne.

Amellett, hogy van adatbázis nagyon sok nyelv, ez az alkalmazás is sokféle bemenetet támogat fordításhoz, például hanghoz, képekhez vagy fotókhoz.

A BK Translate osztályozása meglehetősen egyszerű, és nagyon praktikus a használata. Használhatja ezt az alkalmazást külföldre utazáskor, hogy segítsen a kommunikációban.

InformációBK Translate
FejlesztőMicrosoft vállalat
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (3.259)
Méret4,4 MB
Telepítse100.000+
Android minimum4.1 és újabb

Töltse le a BK Translate alkalmazást itt!

Apps Produktivitás BK Fordítás LETÖLTÉS

4. Naver Papago, a legjobb fordítási alkalmazás

Azok számára, akik egyszerű felhasználói felületű fordító alkalmazást szeretnének, a Naver Papago tökéletes a telepítéshez. Ez az egyetlen alkalmazás már 15 különböző nyelvet támogat.

A Naver Papago segítségével külföldre utazhat anélkül, hogy aggódna a nyelvi problémák miatt, mert ez az egyik legjobb fordító alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára fordítson különféle módokban.

A Naver Papago nemcsak hangot és képeket állítólag képes a kézírás, valamint a weboldalak fordítására, és ez az alkalmazás szótárat is biztosít, amelyhez bárhol hozzáférhet.

InformációNaver Papago
FejlesztőNAVER Corp.
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (39.445)
Méret24 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.2 és újabb

Töltse le a Naver Papago-t itt!

Apps Utilities LETÖLTÉS

5. PONS Fordítás

A következő legjobb APK fordítás a PONS képességekkel írja le mélyen a szavakat, lehetővé teszi, hogy egy szókincsben több jelentést is láthasson, egyszerű megjelenítéssel.

Ezzel az alkalmazással biztosan azok, akik idegen nyelvű cikkeket írnak, könnyebben megtalálhatják, ugyanakkor helyettesítheti a hagyományos szótár funkciót.

Azon túl, hogy a PONS képes megkeresni a szavak jelentését különböző nyelveken, példákat is felsorol ezeknek a szavaknak a mondatkörnyezetben való használatára. Ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akik nyelveket tanulnak.

InformációPONS Fordítás
FejlesztőPUNCS
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (45.889)
MéretEszközönként változik
Telepítse1.000.000+
Android minimumEszközönként változik

Letöltés PONS Fordítás ide!

Alkalmazások termelékenysége PONS LETÖLTÉS

Más legjobb angol fordító APK-k ~

6. Fordítás a képernyőn

Ha alkalmazásra van szüksége az összes nyelv lefordításához segít megérteni a keresési oldalon megjelenő idegen nyelvű szavakat közösségi oldalak is, a Fordítás a képernyőn a legjobb választás.

Az egyik legjobb fordító alkalmazás hosszú várakozás nélkül segíthet a mobiltelefon oldalán megjelenő különféle nyelvek lefordításában.

Ezen kívül ez az alkalmazás is elég könnyű használat esetén kimondott funkciója miatt egyszerű és lényegre törő. Alkalmas kipróbálni azok számára, akik szeretik a hobbit böngészés.

InformációFordítás a képernyőn
FejlesztőSzótár és fordítás NH-Apps
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (33.235)
Méret15 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le a Fordítást a képernyőn!

Alkalmazások termelékenységi szótára és NH-Apps letöltése

7. Scan & Translate, a legjobb fordító alkalmazás

Az ApkVenue utolsó legjobb APK fordítási ajánlása az AISBERG LLC által készített Scan & Translate. Ez az egy alkalmazás már támogatja a fordítást 79 nyelven.

A Scan & Translate használata szintén nagyon egyszerű. Csak a lefordítandó dokumentum képét kell megragadnia hagyja, hogy ez az alkalmazás automatikusan elvégezze a feladatát.

Ezen kívül dokumentumokat is lefordíthat digitális rövid idő alatt szerkessze és ossza meg valós időben.

InformációSzkennelés és fordítás
FejlesztőAISBERG LLC.
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (21.047)
Méret52 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le a Scan and Translate alkalmazást!

Apps Utilities LETÖLTÉS

8. U-szótár

Szótár neve, de alkalmazása ellenére U-szótár Ez mondatok fordítására is használható, nem csak egy szóra.

Ezenkívül érdekes ebben az egyik legjobb fordító alkalmazásban a Camera Translation funkció, ahol a mobiltelefon kamera segítségével szöveget is lefordíthat.

Ha nem tetszik az online fordító alkalmazások, amelyek extravagáns kvótákat hoznak létre, szerencsére az U-Dictionary 58 nyelven offline is használható.

Az U-Dictionary nem csak rendszeres angol fordító alkalmazásként rendelkezik egy Word Game funkcióval, amely segítségével játék közben elsajátíthatja az idegen nyelveket.

InformációU-szótár
FejlesztőTalent Education Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (647.753)
MéretEszközönként változik
Telepítse100.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le az U-szótárt itt!

Youdao Productivity Apps (Hong Kong) Limited LETÖLTÉS

9. Kamusku angol indonéz

Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás alternatív lehet azok számára, akik a legjobb angol - indonéz fordító alkalmazást keresik, vagy fordítva.

Alkalmazás Kamusku angol indonéz A meglehetősen teljes szófordítási adatbázis mellett a mondatok fordítására is alkalmas.

Használhatja offline vagy online módon is. Online felhasználásra azonban természetesen több szóválasztás is megtalálható.

Ez az alkalmazás elég könnyű! És ami a legfontosabb, ettől nem lesz pazarló az internetes kvóta, mert ez elég kvóta megtakarítás.

InformációKamusku angol indonéz
FejlesztőAlkalmazás Cipta Kodelokus
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (364.401)
Méret14 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le innen a Kamusku angol indonéz szót!

Alkalmazások termelékenysége Kodelokus Cipta alkalmazás LETÖLTÉS

10. Mindent lefordít

Végül van egy angol fordító alkalmazás Minden fordítása amely szöveg vagy kamera segítségével biztosít fordítói funkciót.

Több mint 100 nyelv közül választhat ebben az alkalmazásban, beleértve az indonéz és az angol nyelvet is, amelyeket általában a mindennapokban használ.

Ez az alkalmazás technológiával is felszerelt hangfelismerés, hogy pontosabb eredményeket érhessen el, ha szöveget ad meg hanggal.

InformációMinden fordítása
FejlesztőTranslator Lab
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (148.068)
Méret19 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.4

Töltse le az Összes fordítását itt!

Apps Productivity Translator Lab LETÖLTÉS

Ezek az ajánlások az Android legjobb és legpontosabb fordító alkalmazásához, amelyet most letölthet és kipróbálhat.

A fenti alkalmazás készen áll arra, hogy segítsen idegen nyelvek elsajátításában, ugyanakkor könnyebbé tegye az Ön számára utazó vagy elvégezzen egy megbízást.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótoknak segíteni tudnak, és a következő cikkekben találkozunk.