8 legjobb ingyenes felhőalapú tárolási alkalmazás az okostelefon-tárolás bővítéséhez

Íme a legjobb ingyenes felhőalapú tárolási alkalmazások az okostelefon-tárolás bővítéséhez. Azoknak, akik véletlenül alig rendelkeznek elegendő belső memóriával rendelkező okostelefonnal.

Belső memória és rések nagyon fontos az okostelefon memóriája. JalanTikus nagyon javasolja, hogy ha új okostelefont szeretne vásárolni, keressen egy legalább 16 GB belső memóriával rendelkező okostelefont, amelyet támogat rések microSD és legalább 2 GB RAM.

Mert az egyre kifinomultabb mobil operációs rendszerek (Android, iOS vagy Windows 10 for Mobile) és alkalmazások mellett a több memória is felhasználásra kerül. Tehát azok számára, akik véletlenül alig rendelkeznek elegendő belső memóriával, annál is rosszabb nélkül rések memóriakártya, ne csüggedjen.

  • Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a WhatsApp-ról egy másik felhőalapú tárhelyre (Dropbox, OneDrive, Box)
  • Fotók automatikus feltöltése Androidról a Cloud Storage-ra

Ez a 8 legjobb ingyenes Android Cloud Storage alkalmazás

Most kihasználhatja Felhőtárolás, egy fájl tárolási szolgáltatás az interneten, amelyhez hozzáférhetfeltölteni és biztonsági mentés fájlok, akár fényképek, videók és egyéb dokumentumok formájában. A Cloud Storage-ban tárolt fájlok bárhonnan kezelhetők, amíg csatlakozik az internethez. Az alábbi JalanTikus összefoglalja a 8 legjobb Cloud Storage alkalmazást, hogy memóriaterületet spóroljon meg okostelefonján vagy táblagépén.

Azoknak, akik szeretik az Unlimited-et: Amazon Cloud Drive

Szolgáltatás Amazon Cloud Drive kínál tárhelyet fényképekhez korlátlan, Szóval te meg tudodfeltölteni Korlátlan gyűjteménye a fotóknak korlátozás nélkül. Videó- ​​és egyéb dokumentumtárolásra az Amazon 5 GB-ot biztosít. Sajnos csak ezt a szolgáltatást élvezheti próba 3 hónapig, a maradékra fel kell fizetnie 11,99 USD vagy annál nagyobb összeg befizetésével Évi 150 000 IDR.

Valóban, ez az összeg nem drága, különösen, ha korlátlan számú fényképet tárolhat. Ez a szolgáltatás valóban alkalmas azoknak, akik szeretnek fényképezni, de a videofájlok és más fájlok tárolására csak 5 GB van, ami valóban kevés.

Erre az Amazon korlátlan tárhelyet biztosít bármely fájl számára 60 vagy több dollár befizetésével Évi 700 000 IDR, ez a szolgáltatás alkalmasabb üzleti célokra. Összehasonlításképpen: a Google Drive 1 TB-os évente 1,5 millió IDR-ért és 1 TB-os mennyiség a Dropbox 1,3 millió IDR-ért évente.

Az Amazon Cloud Drive szolgáltatás természetesen biztonságos, támogatás biztonsági mentés automatikus és elérhető az összes eszközén. Hátránya, hogy a fájlonkénti méret csak 2 GB lehet.

Hozzon létre Microsoft szolgáltatás-felhasználókat: OneDrive

Microsoft Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS Apps Downloader és a Microsoft Corporation Plugin LETÖLTÉS

Egy meghajtó egy tárolási megoldás online a Microsoft nyújtja, amely 15 GB-ot ingyen ad a felhasználóinak. Így a OneDrive nagyon teljes erő mert integrálva van a Microsoft számos szolgáltatásával, mint például a Word, az Excel és a PowerPoint.

A OneDrive rendelkezik egy funkcióval biztonsági mentés automatikus fényképekhez és videókhoz, fájlokat is könnyedén megoszthat. Sőt, a OneDrive integrálva van az Android Wear-ba, így okostelefonján megtekintheti a fotók gyűjteményét.

Chromecast felhasználók számára: Másolás

Másolat egy tárolási szolgáltató Android-alkalmazás online. Bár kevésbé ismert, ez az alkalmazás nagyon könnyen használható. Ez az alkalmazás rendelkezik funkciókkal feltölteni fotók automatikusan, és a funkciók segítségével együtt érhetők el, vagy könnyebben megoszthatók mappa megosztása.

Az egyik érdekes újdonság az Chromecast támogatás. Tehát megteheti folyam Zene, fotók és videók az eszközről közvetlenül a tévére, egyszerűen koppintson a Chromecast ikonra a Másolás részben. A legtöbb ember számára ez valószínűleg csak egy szabványos funkció az Androidon, de a Copy felhasználók számára ez a funkció nagyon fontos, és megerősíti, hogy a Copy a megfelelő alternatív választási lehetőség.

Android felhasználók számára: Google Drive

Irodai alkalmazások és Google Business Tools LETÖLTÉS Apps Downloader és Google Plugin LETÖLTÉS

azonban Google Drive kedvenc szolgáltatás az Android-felhasználók számára, mert teljes mértékben integrálva van a Google-fiókkal. Tehát nagyon könnyen használható, számos funkcióval rendelkezik, többek között a termelékenység támogatása érdekében.

A Google Drive 15 GB tárhelyet biztosít a dokumentumok közvetlen létrehozására és szerkesztésére a Google Drive-ból a Google Dokumentumok, a Google Táblázatok és a Google Diák segítségével. Tehát bármikor és bárhol dolgozhat egy okostelefon segítségével, sőt más emberekkel is együtt dolgozhat a közös munka szerkesztésében.

Legjobb alternatíva: Dropbox

Dropbox Productivity Apps LETÖLTÉS Apps Downloader & Dropbox LETÖLTÉS Plugin

Éveken át Dropbox mindig is az Android-felhasználók egyik kedvenc választása volt. A szolgáltatás csak 2 GB tárhelyet kínál, de egy egyszerű trükkel könnyedén kibővítheti 16 GB-ig.

A Dropbox gyors, intuitív és ingyenes funkciókkal biztonsági mentés automatikusan, és egyszerre több eszközön is használható, beleértve a számítógépeket vagy az okostelefonokat is. Érdekes módon a Dropbox közvetlenül is csatlakozik a BlackBerry Messenger (BBM) szolgáltatáshoz, hogy megkönnyítse a fájlok közvetlen elküldését a Dropbox-ból a BBM-kapcsolatokhoz.

Azoknak, akik szeretik az egyszerűt: Doboz

Doboz ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban, ez az alkalmazás nagyon könnyen használható. A Box 10 GB szabad helyet kínál korlátozással feltölteni 250 MB. A többit fel kell kérni előfizetésére 10 USD vagy azzal egyenértékű összeg befizetésével Évi 131 000 IDR 25 GB-ért.

A Box alkalmazás nagyon egyszerű és könnyen használható, mert nincsenek különlegességei: csak a használata.feltöltenifájlok letöltése, megosztása és megosztása; bár szerkeszteni és kommentálni lehet a mentett fájlokat. Box is kütyü amely értesíti Önt a megosztott dokumentumok változásairól.

Kis fájlok megosztására: MediaFire

MediaFire legfeljebb 50 GB szabad helyet kínál, amely tökéletesen alkalmas zene vagy videók tárolására vagy megosztására. A korai felhasználók számára 12 GB-ot kap, további helyet kaphat a rendszerrel beutaló. Azok számára, akiknek nagy kapacitásra van szükségük, a MediaFire 100 GB helyet biztosít 2,50 vagy 2,50 USD kifizetésével 32 ezer IDR havonta.

Teljesen ingyen: Mega

Mega adni 50 GB ingyenes tárhely és teljesen ingyenes még új felhasználók számára is tegye a az egyik legjobb Ingyenes Cloud Storage alkalmazás Androidon. Minden, amit feltöltesz, megteszi titkosítva, így nem kell aggódnia a magánélet miatt. Akár a fényképezőgéppel készített felvételeket is automatikusan szinkronizálja automatikusan.

A 4G LTE technológiával rendelkező okostelefonok számának növekedésével a Cloud Storage szolgáltatások valóban a megfelelő választás az okostelefon-felhasználók számára. Biztonsági másolatot készíthet okostelefonjáról, vagy fájlokat oszthat meg egyszerűen. Tehát a JalanTikus által leírt 8 Cloud Storage alkalmazás közül melyik a kedvenc választása?