4 legjobb chatbot vonal, amely még izgalmasabbá teszi a csevegést

Maga a LINE intelligens portál néven ismert, amelyek szinte mindegyike elérhető egy platformon. Most, hogy a LINE-nek 399 helyi fejlesztőt sikerült megszereznie, a LINE-nek sikerült a 2017-es LINE Developer Challenge 12 nyertesét is kiszűrnie.

Chatbot az egyik olyan technológia, amely várhatóan 2017-ben trend lesz. Számos népszerű azonnali üzenetküldő alkalmazás is elfojtotta a csevegőrobotokat, a Facebook Messenger, a BlackBerry Messenger (BBM) és a LINE között.

Maga a LINE intelligens portál néven ismert, amelyek szinte mindegyike elérhető egy platformon. Most azelőtt a LINE-nek sikerült 399-et elfognia fejlesztő helyben a LINE sikeresen kiválasztotta a 2017-es LINE Developer Challenge 12 nyertesét.

  • Ismerd meg Nadia-t, az "emberi lélekkel" rendelkező chatbotot
  • Több száz millió pénzzel ezek a fejlesztők sikeresen megnyerik a 2017-es LINE fejlesztői kihívást
  • Kifinomultabb és ízlésesebb, a BBM most rendelkezik Chatbot API-val

4 legjobb LINE chatbot, amellyel meg kellene barátkoznod

Három kategória áll rendelkezésre, nevezetesen a botok segédprogramjai, amelyek megkönnyítik a mindennapi feladatokat. Aztán ott van a bot a játék kategóriában, amely nagyon interaktív és közelebb hozhatja a felhasználókat. Ezenkívül a hallgatói kategória az, hogy segítse a diákokat a szórakoztató tanulásban.

Azonnal itt van 4 első hely chatbot, amelyet hozzá kell adnia a LINE-hez.

1. Szia Yuri @hiyuripem

Szia Yuri a 2017-es LINE Developer Challenge fő bajnoka. Ezzel a csevegőrobottal különféle vicces tevékenységeket végezhet fényképekkel, például azzal, hogy néz ki a híresség és partnered mennyire kompatibilis.

Játszhat hóhéros játékokat, vetélkedőket, személyiségelemzéseket és még sok mást. Nagyon izgalmas.

2. Szerezze be a Discount @getdiskon alkalmazást

Ki nem akar kedvezményt? Igen, chatbot Kedvezmény ez segít megtalálni a legjobb promót. Érdekes módon kereshet bevásárlóközpont, hely, márka, hitelkártya és mások szerint.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Pablow @pablow

Pablow Ez egy chatbot, amely a vihart éri. Játszhat különböző szórakoztató vetélkedőket, de a válasz kissé furcsa. Próbálkozzon tovább mémek vagy fényképleírások kitalálásával.

4. Qiwi portál

Ha még mindig hallgatói státuszod van, akkor valóban kötelező a chatbot-barátok felvétele Qiwi portál ezt. Cseveghet interaktív módon, használhat angolul, hogy tanulhasson is.

Hozzáadhat ütemezéseket, feladatokat, információkat találhat az ösztöndíjakkal, szakmai gyakorlatokkal és egyebekkel kapcsolatban.

Ez a 4 legjobb chatbot, amelyhez hozzá kell adnia a LINE ismerőseit. Ja, a nyertes játékkategóriák a Pablow (1), az Othello (2), a LoveGet! (3) Eközben a Segédprogramok kategóriába tartoznak a Kedvezmény (1), Helló Yuu (2), MasakYuk! (3)

Eközben a hallgatói kategóriába tartoznak a Qiwi Portal (1), Tanya Jalan (2), a LibraryPedia (3). A fő bajnok pedig Szia Juri. Csak próbáld ki magad, ugyanúgy, ahogy barátokat adsz a LINE menübe, mégpedig a kattintson "Barátok hozzáadása".

Olvassa el a cikkeket is VONAL vagy ír Lukman Azis Egyéb.