hogyan lehet megváltoztatni a hangot, amikor telefonál vagy rögzít az androidra

Kiderült, hogy van egy egyedülálló alkalmazás, amely megváltoztathatja a hangját telefonálás közben. Optimus prime hangra, szellem hangra és egyebekre válthat. Nézze meg a következő véleményeket.

Gondolt már valakinek közületek arra, hogy megváltoztassa a hangját? Legyen például egyfajta robothang Optimus Prime vagy szellem a barátainak jahilin? Vagy van valaki, aki szörnyetegnek akar hangzani, hogy hevesen szóljon? Szórakozásnak tűnik! Aztán vannak olyanok, akik azt kérdezik, hogyan állítsam vissza a hangomat olyanra, amilyen volt, amikor később megváltoztatták?

Vedd lazán! A hangod nem fog véglegesen megváltozni. Mert itt egy hangváltó alkalmazást értünk, amikor a telefon Androidon van, más néven a hangja csak a felvétel során változik. Az igazi hangod mah Ez már nem változtatható meg, kivéve, ha valakinek hangszál műtétet végeznek, ez csak egy kis változás. Visszatérve a témához: Biztosan kíváncsi arra, hogy mi az alkalmazás és hogyan kell használni? Nincs további kérdés, csak nézze meg, hogyan lehet megváltoztatni a hangot, amikor a következő Android-ra hívja.

 • Menő! A Google Voice-hozzáférés vezérelheti az okostelefont a Hang segítségével
 • Több mint 100 hangparancs, amelyet KELL ismernie a Google Asszisztensen

Hogyan lehet megváltoztatni a hangot, amikor telefonál vagy rögzít az Android rendszeren

1. Hívja a Hangváltót

A cikk első alkalmazása a hang megváltoztatására, amikor Android-ra hívja Hívja a Hangváltót. Ez az alkalmazás megváltoztathatja a hangját, amikor hív! Hogyan kell csinálni? Kovesd ezeket a lepeseket:

 • Először nyissa meg az alkalmazást, majd írja be a hívni kívánt számot.
 • Ha igen, hívjon. Akkor hogyan változtatja meg a hangot? Nos, változtassa meg a hangját, amikor újra hív. Csak ki kell választania a rendelkezésre álló hangtípusok közül.
 • A tetején elérhető effektusokkal megváltoztathatja a hangját. Az üzemmód kiválasztásával megváltoztathatja a hang frekvenciáját is alacsony és magas.

2. FunCall Voice Changer

Nos, ha FunCall Hangváltó ez is rendben van, oké. A nyugodtnak tűnő megjelenéssel ez az alkalmazás könnyen használható. Itt van, hogyan:

 • Először először adja meg a hívni kívánt számot, más néven a szórakozás célszámát.
 • Ha igen, maradjon érintse meg a hívás ikont, és várjon egy pillanatra. Tehát várakozás közben kiválaszt egy hangeffektust, amelyet később használni szeretne. Nos, mivel Jaka fiú, ezért az ApkVenue véletlenül egy lány hangjával akar fiút hívni. Legyen izgalmas!

3. Hangváltó effektusokkal

A következő alkalmazás, amely megváltoztatja a hangot, amikor a telefon van Hangváltó effektusokkal. Ez az alkalmazás számos hangváltoztatási lehetőséget kínál, kezdve a mókushangoktól, a robothangoktól, még a részegektől és még sok mástól. Az alkalmazás használatához kövesse az alábbi lépéseket:

 • El kell kezdeni érintse meg a mikrofon képét.

 • Ezután rögzítse a hangját és Koppintson a gyere vissza, ha elkészült.

 • Ezt követően csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt hangváltást. Csak próbálja meg egyesével kideríteni, melyik szórakoztató.

 • Ha végzett a kívánt hangváltoztatás típusának kiválasztásával, akkor is Ossza meg a közösségi médián keresztül az oldalon található opció kiválasztásával játék ikonra.

Mennyire könnyű használni? De nyugodjon meg, az ApkVenue-nak még vannak olyan alkalmazásai, amelyek nem kevésbé izgalmasak, mint egy hangváltó alkalmazás.

4. A legjobb hangváltó

Nos, alkalmazás A legjobb hangváltó ez sem kevésbé hűvös a megjelenésével, amely szintén vonzó, tele színnel. Csak kövesse ezeket a lépéseket:

 • Az alkalmazás első futtatásakor belép a főoldalra, ahol több lehetőség áll rendelkezésre.

 • Most a hang rögzítéséhez válassza a lehetőséget mikrofon ikonra a felső közepén, és a felvételi folyamat oldalára irányít.

 • A felvétel befejezése után csak ki kell választania a hangváltás típusát. Például létezik Alien, Optimus Prime vagy ghost hangja is. Közvetlenül ellenőrizheti. Ettől eltekintve a választással elmentheti a hangváltozásokat is Mentés ikonra.

 • MiutánMentés, Te is Ossza meg szórakozásból vagy mutogatásért a közösségi médiába, hahaha!

5. RoboVox Voice Changer Pro

Ezután mutassa be az alkalmazást RoboVox Voice Changer Pro. Csak a nevéből láthatja, hogy ez az alkalmazás futurisztikus megjelenésű robot témát hordoz, mint egy robot. Használata szintén egyszerű. Nézze meg a következő véleményeket:

 • Első, válassza ki a hangkimenet típusát ami tetszik. Például bionikus, énekes robot, vagy epikus.

 • Ezek után maradsz érintse meg a felvétel ikont a csúcson. Majd ha van, ismét érintse meg a felvétel ikont a felvétel befejezéséhez.

 • Amikor elkészült, te válassza a lejátszást hogy meghallgassam a felvételeket.

 • Ezenkívül ennek a hangváltó alkalmazásnak megvannak a maga előnyei. Nem lát semmit papagáj ikonra a csúcson? Nos, ha úgy dönt papagáj ikonra korábban, akkor ez az alkalmazás utánozhatja a hangját! Szórakoztató szórakozást is csinálni, ha egyedül vagy.

6. Hangváltó

Hangváltó alkalmazás Hangváltó ez nem sokban különbözik a korábbi alkalmazásoktól. Ennek ellenére a különböző alkalmazásoknak eltérő eredményeik vannak. Akkor mi az a hang, amit ezzel az alkalmazással állítanak elő? Próbáljuk meg!

 • Szokás szerint, ha hangot akar rögzíteni, csak érintse meg a mikrofon ikont. Az alkalmazás megjelenését az élénk színek dominálják, kissé ragacsosak.

 • Nos, ha felvetted érintse meg újra a folyamat befejezéséhez.

 • Akkor csak ki kell választania a kívánt hang típusát. Az alkalmazás hangbeállításai kissé eltérnek a többitől. Választhat méh hanghatásokat, énekkar és még sok más.

 • Ha elkészült az effektus kiválasztásával, elmentheti. A mentett hang lejátszásához nyomja meg a gombot lejátszás gomb és ne felejtsd el Ossza meg a közösségi médiába.

7. Hangváltó gyerekeknek

Az utolsó alkalmazás, amely megváltoztathatja a hangját, meghívásra kerül Hangváltó gyerekeknek. Csak a névből ismert, hogy ez az alkalmazás gyermekek számára készült. Nyugi, ez nem azt jelenti, hogy ez az alkalmazás csak kisgyermekek számára használható, de érdekesnek tűnik a gyermekek számára. Tehát a felnőttek továbbra is használhatók. Így kell használni:

 • Koppintson a mikrofonkép, mint általában egy hangrögzítő alkalmazás.

 • Ha van, Koppintson a ismét, hogy véget érjen, hogy az Android memóriája továbbra is elegendő legyen

 • Ha igen, csak válassza ki a kívánt hangmódosítás típusát. Vannak robothangok, héliumgáz hangok, szörnyhangok, kacsahangok, kecskék és még sok más.

 • Nos, azért Ossza meg a közösségi médiához csak választania kell ikon jobb oldal. Érdekes módon létrehozhat egy képet a rögzített hang kíséretében.

Hogy lehet ennyi hangváltó alkalmazás? Kinek szeretné kipróbálni ezt az alkalmazást a híváshoz? A hóbort rendben van, amíg nem viszi túlzásba. Ne feledje, hogy ezt az alkalmazást nem szabad visszaélni negatív dolgok miatt. Ossza meg tapasztalataid a megjegyzések rovatban igen!