14 legjobb királyi háborús játék 2018 (Android és PC)

Szereted a háborús stratégiai játékokat? Meg kell próbálni ezt az ajánlást a legjobb, legizgalmasabb királyi háborús játékhoz az Android és a PC 2018 számára. Van egy LETÖLTÉS link!

Szeresse a műfajt óriási hadviselési játék tele van olyan stratégiai beállításokkal, mint az Age Of Empire, a Stronghold Crusader és ilyenek?

Ha igen, akkor ki kell próbálnia Jaka által ajánlott királyi háborús játékokat.

Választhat, szeretne játszani a mobiltelefonján vagy PC-n, játszani római vagy viking háttérrel.

8 ajánlás az Androidos királyi háborús játékokhoz, amelyeket ki kell próbálni

Ha szereted a háborús játékokat, különösen azokat a királyi hadviselés témája a HP-n, Jól ez a cikk tökéletes az Ön számára Azok számára, akik szeretnék tudni a 2018-as Android háborús játékot, olvassák el az alábbi cikket!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Gyere és nézd meg Jaka ajánlását, amely mindenképpen szórakoztató és ki kell próbálni. Itt közvetlenül letöltheti a királyi háborús játékot is, srácok!

1. Birodalmak kovácsa

Az első királyi háborús témájú játék, az ApkVenue az Ön számára ajánlott Birodalmak összeolvadása által kiadott InnoGames GmbH.

Ebben a játékban egy várost vezet a kőkorszakból a modernbe. Képesnek kell lenni egy birodalom felépítésére azáltal, hogy forrásokat talál és folytatja a meglévő technológia fejlesztését.

Emellett új területeket is felfedezhet a területének bővítése érdekében. Ne felejtsen el cserélni tárgyakat a szomszédos országokkal, hogy megkapja, amire szüksége van.

Birodalmak összeolvadása

InformációBirodalmak összeolvadása
FejlesztőInnoGames GmbH
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (676.978)
Méret87 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1
LETÖLTÉSLINK

2. Trónrohanás

A következő királyi háborús játék ott van Trón rohanásitt. Ha játszik, ez garantált Nem fogom unott oké, mert van küldetés napi szórakozás.

Csatlakozhat a klánok nagy választékához, céh, és szövetséget is. Ezután állítson be egy stratégiát az ellenfél irányítására.

Emellett PVP módban is játszhat tudod. Gyere, hívd ki a barátaidat, és nézd meg, ki a legerősebb!

Trón rohanás

InformációTrón rohanás
FejlesztőKÖVETKEZŐK
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (1.193.576)
Méret90 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.0.3
LETÖLTÉSLINK

3. Lords Mobile

Talán gyakran látott hirdetéseket erről az egy játékról, amikor megtekintette a Youtube-ot, vagy olyan játékokat játszott, amelyeken vannak hirdetések. Lords Mobile egy játék valós idejű MMO stratégia akit a legversenyképesebb játékok közé választottak.

Háborús tábornoknak fogja magát érezni, aki az ellenség legyőzésére tervezett stratégia szerint rendezheti a csapatok alakulatait.

Ezt a játékot több száz millió ember töltötte le, így mindig találhat ellenfelet, akit legyőzhet. Ráadásul a 3D-s grafika annyira vonzó, hogy rabjaink leszünk azok játékától.

Lords Mobile

InformációLords Mobile
FejlesztőIGG.COM
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (3.527.979)
Méret99 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum4.1
LETÖLTÉSLINK

Több ...

4. Vikingek: Klánok háborúja

Unod már a szárazföldi hadviselés fogalmát? Mi lenne, ha a háborút olyan hatalmas óceánon vívnák, hogy arról álmodoztunk, hogy félelmetes vikingekké válunk?

Megpróbálhatod Vikingek: Klánok háborúja érezni egy másik háborús játék szenzációját. Még ha háborúk is vannak a tengeren, akkor is a szárazföldön kell felépítenie birodalmát.

Ha problémái vannak az ellenféllel való szembenézéssel, segítségét kérheti barátaitól a csapatok elküldéséhez. Mosd le az ellenséges hajókat, mint Mrs. Susi, és vedd el a területét!

Vikingek: Klánok háborúja

InformációVikingek: Klánok háborúja
FejlesztőPlarium LLC
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (776.690)
MéretEszközönként változik
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.0.3
LETÖLTÉSLINK

5. Warriors játék

Nincs háborús játék, ilyen aranyos karakterekkel? Oh nyugodj meg, van. Ha erre vágysz, az ApkVenue játékot fog javasolni neked Game of Warriors.

Ez a játék műfajú játékokat tartalmaz torony védelem ahol meg kell védenie erődjét az ellenfelek támadásától.

Képesnek kell lennie arra, hogy a lehető legjobban felkészítse csapatait, hogy ellenfelei ne hatolhassanak be védekezésébe. Ne felejtsd el frissíteni az épületeket és a csapatokat!

Game of Warriors

InformációGame of Warriors
FejlesztőPlay365
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (565.736)
Méret75 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1
LETÖLTÉSLINK

6. Grow Empire: Róma

Ez a játék egy izgalmas római háborús játék, amely fogalmilag ötvözi a műfajokat torony védelem, stratégia és szerepjáték.

Caesart, a rómaiak egyik legnagyobb vezetőjét alakítja. Császárként más területeket kell meghódítania birodalmának terjeszkedése érdekében.

Emellett képesnek kell lennie arra is, hogy megvédje területét a barbárok támadásaitól. Lényegében minden idők legerősebb európai uralkodójává kell válnia!

Grow Empire: Róma

InformációGrow Empire: Róma
FejlesztőGames Station
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (1.852.932)
Méret57 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1
LETÖLTÉSLINK

7. Várcsapás: Bátor osztagok

Játszma, meccs Castle Clash Ezt több mint 50 millió ember töltötte le tudod. Bizonyított, hogy ez egy klassz játék!

Építsd fel birodalmadat, majd gyűjts minél több hősöt a győzelem eléréséhez. Választhat egy "háziállatot" is, amely kiegészíti hatalmi hősét.

Az ApkVenue szerint ennek a játéknak a megjelenése és grafikája nagyon klassz. Ajánlott deh neked MMORPG szerelmesek. Ráadásul a mérete is kicsi, így letöltése után nem tölti meg a mobiltelefon memóriáját.

Castle Clash: Bátor osztagok

InformációCastle Clash: Bátor osztagok
FejlesztőIGG.COM
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (4.615.354)
Méret24 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum4.1
LETÖLTÉSLINK

8. Klánok összecsapása

Ha ez úgy érzi, hogy az ApkVenue-nak nem kell hosszasan elmagyarázni. Klánok összecsapása egy online háborús játék, amelyet több mint letöltöttek 500 millió alkalommal a Play Áruházban, és több mint 40 millió alkalommal felülvizsgálták.

Lehet, hogy az ApkVenue csak néhány viszonylag új funkciót mond el Önnek, például a városházát, amely 12-es szintre bővíthető.

Ezenkívül ebben a játékban van egy ostrommotor, amely behatol a legkeményebb védekezésbe. A klánnal együtt klánjátékokban is együttműködhet, hogy értékes varázslatokat szerezzen.

Klánok összecsapása

InformációKlánok összecsapása
FejlesztőSzupercella
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (46.594.776)
Méret99 MB
Telepítse500.000.000+
Android minimum4.1
LETÖLTÉSLINK

Ajánlott Royal War Games PC-n

Tehát annak teljesebbé tétele érdekében az ApkVenue néhány olyan ajánlást is ad Önnek a PC királyi háborús játékokhoz, amelyek alkalmasak arra, hogy veled játsszanak.

Néhány valóban elég játék régi iskola, de ezeket a játékokat még mindig nagyon lehet játszani. Ha offline háborús játékot keres, nézze meg az alábbi cikket!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Róma: totális háború

Által kifejlesztett Kreatív gyűlés 2004. szeptember 22-én, Róma: Teljes háború egy Római Birodalom háborús játék, amelyet PC-n lehet játszani.

Ez a játék számítógépes játékokat tartalmaz körökre osztott stratégia és valós idejű stratégia amely akkor áll be, amikor a római köztársaság megszűnik és áttér a császári rendszerre.

Ön átveszi a három legnagyobb római klán egyik vezetőjének: Julli, Brutii és Scipii szerepét. Meg kell hódítania más vezetőket, hogy hatalmának felsőbbrendűségét megteremtse.

Róma: Teljes háború

Minimális követelményekRóma: Teljes háború
OSWindows 98SE
ProcesszorPentium III vagy Athlon
RAM256 MB
DiagramDirectX (R) 9.0b kompatibilis videokártya (GeForce3 + vagy Radeon 8500+)
Merevlemez300 MB
LETÖLTÉSLINK

2. Stronghold keresztes

A következő játék, amelyet az ApkVenue ajánlani fog Stronghold Crusader amelyet 2001-ben adott ki a Firefly Studios.

Ennek a játéknak nem csak a középkori európai királyságok a témája, hanem a közel-keleti királyságok is, így vannak csapatok, például csapatok orgyilkos.

Stronghold Crusader 4 játékmóddal rendelkezik. Több karakter közül lehet választani, Oroszlánszívű Richárdtól a Bölcs Szaladinig.

Stronghold Crusader

Minimális követelményekStronghold Crusader
OSWindows XP
ProcesszorIntel Pentium 4 1.6Ghz
RAM512 MB
Diagram64 MB DirectX 8.1 kompatibilis
Merevlemez850MB
LETÖLTÉSLINK

3. Nemzetek felemelkedése: Legendák felemelkedése

Nemzetek felemelkedése: A legendák felemelkedése a Rise of Nations sorozat kibővített változata. A másik kettő döntetlen Trónok és hazafiak és Bővített változat

Ez a játék a maga nemében PC-s játék valós idejű stratégia amely 2003. május 20-án jelent meg. 8 különböző korszakból 18 nemzetet választhat.

A Rise of Legends sorozatban az különbözteti meg, hogy a téma inkább fantáziához vezet.

Minimális követelményekNemzetek felemelkedése: A legendák felemelkedése
OSWindows XP
ProcesszorPentium III / Athon
RAM256 MB
Diagram64 MB
Merevlemez3,3 GB
LETÖLTÉSLINK

Több ...

4. Civilizáció V.

A játékban Civilizáció V., akkor egy civilizációt az őskortól a jövőig vezet.

Ez a játék az ötödik játék a Civilization sorozatban. Játékként körökre osztott stratégia, kiválaszthatja, milyen civilizációt szeretne választani, a bizánci, a kelta, a hunig.

Miután szabadon engedték, Civilizáció V. két frissített verziója van, mégpedig Civilization V: Istenek és királyok és V. civilizáció: Bátor új világ.

Civilizáció V.

Minimális követelményekCivilizáció V.
OSWindows XP SP3
ProcesszorIntel Core 2 Duo 1,8 GHz


AMD Athlon X2 64 2,0 ​​GHz

RAM2 GB
Diagram256 MB ATI HD2600 XT


256 MB NVIDIA 7900 GS

Merevlemez8 GB
LETÖLTÉSLINK

5. Birodalom kora III

Ennél az ApkVenue biztosan gyakran játszik. A birodalmak kora III vagy gyakran rövidítve AoE III egy játék valós idejű stratégia a Microsoft Ensemble Studios fejlesztette ki.

Az Age of Empires sorozat harmadik játékának témája az európaiak gyarmatosítása az amerikai kontinensre 1492 és 1850 között.

Ez a játék 2005. október 18-án jelent meg Szülőváros mitől AoE III legyen olyan játék, amely egyesíti valós idejű stratégia és szerepjáték.

Birodalom kora III

Minimális követelményekBirodalom kora III
OSWindows XP
ProcesszorIntel Core 2 Duo 2,2 GHz


AMD Athlon 64 X2 2,0 GHz

RAM2 GB
Diagram64 MB NVIDIA GeForce 6800 vagy ATI Radeon X1300
Merevlemez12 GB
LETÖLTÉSLINK

6. Total War: Shogun 2

Az utolsó PC-birodalmi háborús játék, amelyet az ApkVenue ajánl Teljes háború: Shogun 2. A korábbi játékokkal ellentétben ennek a játéknak japán háttere van a 16. században.

Ez a játék az onini háború befejezése után kezdődött Ashikaga vezetése alatt. Japán klánokra oszlott, amelyek versengtek Japán irányításáért. Ezen klánok egyikét választja.

Által kifejlesztett Kreatív gyűlés, ez a játék 2011. március 15-én jelent meg és sokrétű körökre osztott stratégia és valós idejű stratégia.

Teljes háború: Shogun 2

Minimális követelményekTeljes háború: Shogun 2
OSWindows XP
Processzor2 GHz-es Intel kétmagos


2,6 GHz-es Intel egymagos vagy ezzel egyenértékű AMD (SSE2-vel)

RAM1 GB RAM (XP)


2 GB RAM (Vista / Windows 7)

Diagram256 MB
Merevlemez20 GB
LETÖLTÉSLINK

Ott van srácok14 királyi háborús játék Jaka legjobb ajánlása. Ezeket a háborús játékokat minden bizonnyal szórakoztató játék a barátainkkal.

Vagy a legújabb háborús játékokat keresi? Ellenőrizze ezt a linket!

Hogyan, van olyan játék, amelyet valaha játszott? Kérlek próbáld meg Ossza meg tapasztalatait Jakának.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah