a kormány által blokkolt webhelyek leghatékonyabb módja

A kormány számos webhely blokkolásával van elfoglalva, a Netfliktől a Tumblrig. Ha bosszantja a kormány módja, íme egy egyszerű módja a letiltott webhely megnyitásának.

Amióta volt internet, a kifejezés és az alkotás könnyebbé és szabadabbá vált. A társadalmi normák még ennyire ingyen sem alkalmazhatók az interneten. Indonéziában azonban az internet szabadságát is a kormány tiltani kezdte. A kalóz tartalmat szolgáltató webhelyek, majd a radikális oldalak blokkolásából kiindulva, ami még mindig forró, blokkolja a Netflixet.

Zavar-e, hogy a kormány blokkol bizonyos webhelyeket vagy alkalmazásokat? Ha igen, az ApkVenue-nak van egy jó alkalmazása, amelyet felhasználhat a kormány által letiltott webhelyek megnyitásához.

  • Hogyan lehet hozzáférni az indonéz kormány által letiltott webhelyekhez
  • A Netflix nem nyitható meg? Ez az ok és a legyőzésének egyszerű módjai

Alkalmazás blokkolt webhelyek megnyitásához

A pornográfiát, SARA-t, kalózokat és radikálisokat tartalmazó oldalakat a kormány blokkolja. Még Tumblr még azt is tervezi, hogy blokkolják, annak ellenére, hogy a Tumblr-nek számos előnye van. Tehát, hogy megnyithassa azokat az oldalakat, amelyeket a kormány blokkol, valóban az ApkVenue hűvös alkalmazásait kell használnia.

1. Hotspot pajzs

Ha Ön PC-felhasználó, és aktívan próbálja ki a „tiltott” tartalmat, akkor ismernie kell szoftver ezt. Mivel keménységét tesztelték, Hotspot pajzs elérhető a PC verzióval megegyező tulajdonságokkal rendelkező Android okostelefonokhoz is. A Hotspot Shield használatával könnyedén böngészhet a kormány által letiltott webhelyeken vagy alkalmazásokban, például a Pornhub, a Netflik, a YouTube Music, letöltheti a „tiltott” alkalmazásokat a Google Play Áruházból és mások.

LETÖLTÉS AnchorFree GmbH Apps Networking Töltse le a Pango víruskereső és biztonsági alkalmazásokat

A Hotspot Shield nemcsak a kormány által letiltott webhelyekhez és alkalmazásokhoz nyit hozzáférést, hanem nyilvános WiFi kapcsolat használata esetén is megvédheti személyes adatait. A Hotspot Shield segítségével akár zárolhatja is az Androidjára telepített alkalmazásokat. Hűvös, igaz?

Ha a Hotspot Shield teljes verzióját használja, akkor számos letiltott webhelyhez és alkalmazáshoz szabadon hozzáférhet, anélkül, hogy a hirdetések megszakítanák. És könnyen meghatározhatja a használt virtuális IP-helyet is. Az ingyenes verzióban nem tudja meghatározni a virtuális IP-helyet, és reklámokkal kezelik.

2. Hola ingyenes VPN

Nem különbözik a Hotspot Shield-től, Hola ingyenes VPN blokkolt webhelyek megnyitására is használható. A különbség abban rejlik, hogy képes meghatározni a virtuális IP-helyet, annak ellenére, hogy az ingyenes verziót használja. A Spotify-hoz hasonló webhelyek megnyitása a Hola Free VPN segítségével meglehetősen egyszerű, csak döntse el, hogy melyik webhelyet szeretné megnyitni. Ne felejtse el, beállíthatja azt is, hogy mely alkalmazásokhoz fogja feloldani a hozzáférést.

A blokkolt webhelyek vagy alkalmazások megnyitása mellett támogatás Indonéziában a Hola Free VPN is segít az adatkvóta megmentésében. Ha megnyitja azt az internetet, amelyet a Hola VPN böngészőből látogat meg, akkor minden beérkező adatfogyasztás először tömörítésre kerül. Az internet még gyorsabb az általa kínált adattömörítési funkciók miatt.

Hola Apps Networking LETÖLTÉS

3. SuperVPN Free

Ha a Hotspot Shield és a Hola Free VPN használatakor néhány beállításra van szüksége, mielőtt használná, akkor nem ez a helyzet SuperVPN ingyenes. Az alkalmazás használatával egyszerűen megnyithatja a blokkolt webhelyeket és a „tiltott” alkalmazásokat egyszerre. Csak csatlakozzon a SuperVPN-hez, majd simán eljuthat olyan webhelyekre, mint a Pornhub. Ja, a SuperVPN segítségével virtuális helyeket is megadhat. Megnyithatja a Pornhub, Netflix, YouTube Music, Spotify és egyéb alkalmazásokat.

A SuperVPN gyengesége az alkalmazások kijelzőjén lógó hirdetések száma. És az ingyenes verzióban is csak korlátlan sebességű VPN-hozzáférést kap 20 napig. Megszabadulhat tőle a VIP vásárlásával, és megszüntetheti a VPN használatának időkorlátját is.

Apps Networking LETÖLTÉS

4. Psiphon

Emlékszel még az ApkVenue által adott ingyenes internetes trükkre a Psiphon használatával? Bár most ingyenes internetes trükkök vannak Psiphon Már nem használható, de továbbra is használhatja a Psiphont a blokkolt webhelyek megnyitásához. Csak csatlakoztassa okostelefonját a Psiphon VPN-jéhez, majd azonnal szörfözhet a kormány által letiltott alkalmazásokban vagy webhelyeken.

Apps Networking Psiphon Inc. LETÖLTÉS

5. Rakéta VPN

Szeretne hirdetések nélkül és ingyen megnyitni egy letiltott webhelyet? Rakéta VPN ez a válasz. A Rocket VPN segítségével olyan alkalmazásokat is megnyithat, amelyek hozzáférését letiltották, például a Netflix; vagy még nem érhető el Indonéziában, például a YouTube Music alkalmazásban. Meg tudod csinálni parancsikon Gyorsan lépjen a megnyitni kívánt alkalmazáshoz, és érje el közvetlenül a Rocket VPN-en keresztül.

Apps Produktivitás Liquidum Limited LETÖLTÉS

Ha úgy érzi, hogy az internettől való szabadságát a kormány elveszíti, próbálkozzon ezzel az 5 alkalmazással a kormány által blokkolt webhelyek megnyitásához. Nem csak a letiltott webhelyek megnyitása, hanem az tiltott alkalmazások megnyitása is! Sok szerencsét.