az Xposed Framework telepítése az Android Lollipopra és a Marshmallow-ra

Azok számára, akik szeretnek Android okostelefonokon dolgozni, az Xposed Installer nevű eszköz egy olyan alkalmazás, amelyet telepíteni kell egy gyökerezett Android okostelefonra. A Xposed Framework telepítése az Android Lollipopra és a Marshmallow-ra itt található.

Azoknak, akik belekötnek ngoprek Android okostelefon, természetesen ismeri eszköz Xposed Installer néven. Azok számára, akik nem tudják, Xposed Installer egy olyan alkalmazás, amely úgy működik, hogy megkönnyítse az Android-alkalmazások szerkesztését APK formátumban anélkül, hogy ki kellene csomagolnia az APK-t.

Technikailag az Xposed kibővíti vagy kiterjeszti a meglévő végrehajtási folyamatot / system / bin / app_process JAR kiterjesztésű fájlok futtatásához. Eszköz Ez az egyik olyan alkalmazás, amelyet telepíteni kell az Android okostelefonokra vagy táblagépekre.gyökér. Íme néhány előkészület, amelyet meg kell tennie, mielőtt telepíti az Xposed Installer alkalmazást az Android Lollipop és a Marshmallow okostelefonokra.

  • Töltse le az Xposed Framework Installer alkalmazást és az Androidra történő telepítést
  • 7 legjobb és ingyenes Android Root alkalmazás, közvetlen letöltés
  • Könnyű módszerek a Xiaomi Redmi Note 3 Pro gyökerezéséhez

Az Xposed telepítése az Android Lollipopra és a Marshmallow-ra

Az Xposed Installer telepítésének követelményei

Mielőtt folytatná, tudnia kell SDK verzió és építészet az okostelefonjára telepített Android operációs rendszer használja. Az Android Marshmallow fejlesztés SDK vagy API szintje az API 23. szint (SDK 23). Eközben a használt Android architektúra 32 bites eszköz val vel chipset ARMv7 és 64 bites chipset ARMv8. A megismerés egyszerű módja, hogy telepítheti az alkalmazást AnTuTu. Ezenkívül az Xposed telepítésének követelménye az, hogy az okostelefonnak gyökérzettel kell rendelkeznie és rendelkeznie kell egyedi helyreállítás. Ne felejtsd el megtenni biztonsági mentés Igen.

Az Xposed Installer telepítése

Az ApkVenue egyébként egy Android 6.0 Marshmallow okostelefont használ 64 bites architektúrával, vagyis az ApkVenue SDK23-at és ARM64-et használ. Tehát az ApkVenue-nak le kell töltenie a fájlt Xposed Framework SDK23 ARM64 ezen a linken, feltétlenül válassza ki a legújabbat. Itt vannak a lépések. Emellett le kell töltenie az alkalmazást is XposedInstaller_3.1.apk amelyet a JalanTikus oldalon tölthet le.

  • Ha letöltötte a megfelelő keretrendszert, helyezze a fájlt a memóriakártyára. Ezután kapcsolja ki az okostelefont és indítsa újra a helyreállítási menübe, mint a TWRP.
  • Hogyan lehet bejutni helyreállítási mód, az okostelefon típusától függően. Általában a és megnyomásával tartsa lenyomva a hangerő növelése + bekapcsológombot egyidejűleg.
  • Bejelentkezés után helyreállítási mód, majd válassza a Telepítés lehetőséget, és keresse meg az áthelyezett Xposed Framework fájltCsúsztassa ujját a vaku megerősítéséhez. Várja meg a folyamat befejezését.
  • Ha igen, akkor mehet egyenesen indítsa újra okostelefonját. Válassza a menüt indítsa újra a rendszerre tól től helyreállítási mód.
  • Ezután telepítse az alkalmazást Xposed Framework 3.1. Kész!

Ezzel különféle újszerű funkciókat telepíthet, amelyek általában csak a legújabb Android okostelefonokon találhatók meg. Vagy megváltoztathatja az akkumulátor ikonjának, jelének, SIM kártya, óra vagy ikon az állapotsorban, és így tovább. Minden esetre meg kell értenie a következményeket, mégpedig bootloop, de nem kell túl sokat aggódnod, mert Xposed nem fog odaérni kemény tégla. Sok szerencsét!

Köszönet az XDA Developer-nek.